Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה בכלל משנה איזה יד האוטו, אם למישהוא יש 106 ראלי שמורה ומטופלת בקנאות הוא יקבל עליה מחיר מעולה בכל מקרה, בזכרון יש חיפושית 64 יד ראשונה (ראשונה!) שניראית כמו תחת של חזיר יבלות עם כל מיני וינקרים לא מקוריים וכסא של סובארו DL לנהג וכסא מקורי של חיפושית לנוסע. חלודה מצד לצד ובכלל, נוסעת כמו קורקינט עם קצה שילדה, אז מה? מגיע לה איזה פרס על זה שהיא יד ראשונה?

האוטו נשפט עפ"י המצב שלו וזהו.

דרך אגב, פרט הרבה יותר מעצבן שהוא לא פופולארי בישראל הוא ספר טיפולים לכל רכב.

באירופה, רכב (מכל שנתון) ללא דוקומנטציה מלאה של היסטוריית הטיפולים שלו יתקשה מאוד במכירה.

חבל שאצלנו זה לא ככה.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא צריך להגזים אם המחירון שווה 18 ומשלמים על הרכב 23 נשמע מעולה ואם מישהו שמשלם יותר מזה אז בטוח הבן אדם לא יודע למה הוא נכנס זה כבר כמעט שליש המיחרון של הרכב ונושא זה דנו אותו פהה עד שנמאס תחת כותרת שאגת האריה

מצטער לאכזב אבל המחירון הוא לא 18....הוא 15

פורסם

מה הרעיון העומד מאחורי החחלטה הזאת?

הרי בתאכלס כולנו בסוף מחפשים רכבים עם יד נמוכה. כאשר אנחנו שומעים סובארו GT יד 6 משנת 99 אז אנחנו מחמיצים פנים ומשיבים בטון יפה "טוב תודה"...

פורסם

ומה בקשר לכל אותם סוחרים, אשר יקנו מכונית יד שביעית, ואז יגידו "אחי זה יד ראשונה באמא שלי"?

בתאכלס זה באמת לא אמור לעניין מספר היד אלא מצב הרכב, אבל זה יכול להשאיר פתח למרמה וכ"ו.

סוגיה קשה, יש יתרונות וחסרונות לעניין היד.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
ומה בקשר לכל אותם סוחרים, אשר יקנו מכונית יד שביעית, ואז יגידו "אחי זה יד ראשונה באמא שלי"?

יד ראשונה = הצגת חשבונית קניה.

כל שאר הידיים עם הצגת היסטוריית טיפולים מלאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתאכלס זה באמת לא אמור לעניין מספר היד אלא מצב הרכב, אבל זה יכול להשאיר פתח למרמה וכ"ו.

סוגיה קשה, יש יתרונות וחסרונות לעניין היד.

פליקס

איזה מרמה? ברגע שזה יורד מרישיון הרכב אז אין כל חשיבות ליד, בין אם היא ראשונה או עשירית.

אני גם לא חושב שהיתה אי פעם משמעות.

כמה מכוניות שראיתי יד שניה במצב קטסטרופה.....שיהיה לי שקל על כל אחת.

את ה GTI שלי קניתי בשנת 99, היא הייתה רק בת 7 ויד שביעית. אסון, נכון? אז זהוא, שהיא הייתה שמורה בצורה קיצונית וללא אף תאונה!

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איזה מרמה? ברגע שזה יורד מרישיון הרכב אז אין כל חשיבות ליד, בין אם היא ראשונה או עשירית.

נגיד סוחר שקונה רכב ממשהב"ט וברגע שאין רישום בעלות, אז גם לא יהיה רשום שהיא ממשהב"ט, ואז הוא פשוט מוריד קילומטרז ומוכר אותה כאילו והיא פרטית. וככה אם יהיה רשום בעלים פרטיים קודמים משהב"ט אנשים כבר ידעו להתרחק וכ"ו.

וצבי: הרי לא לכל מכונית יש היסטוריית טיפולים מלאה, לדוגמה במכוניות יחסית ישנות (תחילת שנות ה90 וסוף ה80) לעיתים מאוד רחוקות יש ספר טיפולים. אז מה יקרה אז?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
נגיד סוחר שקונה רכב ממשהב"ט וברגע שאין רישום בעלות, אז גם לא יהיה רשום שהיא ממשהב"ט, ואז הוא פשוט מוריד קילומטרז ומוכר אותה כאילו והיא פרטית. וככה אם יהיה רשום בעלים פרטיים קודמים משהב"ט אנשים כבר ידעו להתרחק וכ"ו.

וצבי: הרי לא לכל מכונית יש היסטוריית טיפולים מלאה, לדוגמה במכוניות יחסית ישנות (תחילת שנות ה90 וסוף ה80) לעיתים מאוד רחוקות יש ספר טיפולים. אז מה יקרה אז?

פליקס

לדעתי יהיה רשום שזה רכב שהיה פעם בבעלות משהב"ט, בלי שום קשר לאיזה יד הוא..

אחרת גם לא תהיה ירידת ערך ברכבי ליסינג, או רכבי חברה או רכבים שהיו מונית או רכב ללימוד נהיגה וכו'..

מן הסתם הדברים הללו צריכים להיות מצויינים ברשיון גם אם לא יהיה רשום מספר הידיים של הרכב.

(ד"א, אז בטח יתחילו גם השחיתויות במשרד הרישוי, שישלמו לעובדים שם כדי שיבדקו איזו יד הרכב)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לדעתי עדיף שיהיו כמה שיותר פרטים על הסטוריית הרכב - מתועדים עפ"י חוק!

פירוט בעלויות וכן פירוט קילומטראג' בעת טסט שנתי!

מי שירצה יתעלם מזה ומי שלא, יוכל להתייחס לזה!

במדינה של קומבינות - אין ברירה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני גם שמעתי פעם בעבר שרוצים להוריד את הרישום של מספר הידיים, זה היה בידיעות אחרונות אבל היה רשום שם שבסוף זה לא יתבצע בגלל התנגדות של כמה מחברי הממשלה.

בכל מקרה לא משנה איזה יד הרכב, חמישית או ראשונה! העיקר שהרכב במצב טוב. לפי דעתי אי סימון של מספר הידיים יכריח את הקונים לעשות בדיקה לפני קנייה וככה סוחרים יעבדו על פחות אנשים כי כל אחד אחרי הבדיקה ידע מה הוא קונה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...