Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין מחסום לחניה הפרטית שלי בבניין ומצאתי דגם שלא אמור להפריע לחניות של השכנים https://www.asclean.co.il/catalog-safety-equipment/parking-guard. העניין הוא שצריך לקדוח ברצפה (אצלנו זה אבנים משתלבות) בשביל להתקין אותו ויו"ר הוועד בית שלנו לא מאשר לי את זה. הוא יכול בכלל לעשות את זה? נראה לי שאם החניה היא שלי בטאבו הוא לא יכול להתערב לי אבל אולי זה עניין של האחריות שלו על כל החניון? אודה למי שיודע משהו על זה.

• אהבתי 1
פורסם

תאמר לו שביררת באגודה לתרבות הדיור ומותר לך , בתנאי שזה לא מפריע לתנועה של שאר משתמשי החניון

תברר אצלו למה הוא מתנגד ועל מה הוא מסתמך כאשר הוא לא מאשר לך את הפעולה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

החניה הפרטית היא רשוכך ומותר לך להתקין בה מחסום כל עוד הוא לא מפריע לדיירים אחרים.

תשובה לשאלה דומה באתר עו"ד: https://www.mishpati.co.il/forum/146/626

כמו שישה אמר, בעניין יחסי שכנים עדיף ללכת בנועם ולשאול אותו ממה הוא חושש. כמובן שכל נזק לרכוז המשוף שיגרם מההתקנה הוא עליך.

פורסם

בחניית הבניין בו ממוקם המשרד שלי הותקן מחסום חניה כנ"ל ע"י אחד הדיירים.

דייר אחר (אהבל לא קטן, אבל זה עניין אחר) הלך לרכב שלו בלילה, החניון היה חשוך משום מה, והדביל נתקל במחסום השוכב ונפצע קל. (לא זוכר מה בדיוק היה שם, משהו בסגנון של יד שבורה).

בקיצור, האהבל תבע וזכה בפיצויים נאים.

סתם, כדי שתבין איך משהו טריוויאלי כזה עלול להסתבך...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

זה לא דוגמה לכלום. אדם גם יכול להתקל בפגוש שלך ולתבוע, זה לא מבטל את זכותך לחנות ברחוב.

המחסום צריך להיות מסומן היטב עם מחזירי אור (וגם זה לא מבטיח שלא תצטרך לפצות אם מישהו נתקל).

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

ובנוסף לשם מה המציאו את הביטוח

במסגרת ביטוח הדירה יש בד"כ ביטוח צד ג' תדאג שיכסה גם את החניה והעמוד החוסם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...