Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי הכי קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז למה לעשות גיר רציף אם הוא פוגע בחווית הנהיגה? בשם חיסכון דלק?

אז ניתן להגדיר את הגאז שיש בה מאמץ של המנוע? או שזה מנגנון ? אני מתלבטת לגבי רכישה שלה ויכולה לציין שזה די מעלה חשש שרכב כזה לא יסחוב מעבר לחווית נהיגה שיש שאלה אם אפשר או אי אפשר להתרגל אליה

אני מכיר את הדגם הקודם של הג'אז, ועוד ההברידי.

הגיר הרציף לא פוגע בחווית הנהיגה, כי פשוט אין כזו. זה רכב פרקטי, מרווח, עם ראות מעולה בכל הכיוונים, והוא נוסע. לא מהר, לא לאט, בסדר גמור. לא יותר ולא פחות. הוא משמים לחלוטין, אבל הוא לא נועד להיות שומדבר מלבד שימושי.

לכן גם הגיר בסדר גמור, הוא עובד חלק והאוטו מתקדם.

זהו.

אם רוצים מכונית עם חוויה, אז קקטוס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש הבדל בין 1300 ל 1400... בכל זאת. אתה לא מרגיש את המאמצים כל לחיצת גז?

איזה מודל הגאז שלך? 2016?

לגבי מאזדה סדן אין 2017 לדעתי.

תראה כמו שאמרו פה לפני ג'אז זה רכב שהוא בעיקר שימושיות וצריכת דלק נמוכה זה מה שחשבו המתכננים שלו,

ובזה הוא מצטיין ובסגמנט של הסופר מיני אני לא חושב שיש רכב שיש בו כל כך הרבה מקום.

אם אתה מחפש תאוצות,עקיפות הנאה מנהיגה - זה לא הרכב בשבילך.

לי יש ג'אז 2009 המנוע זה 1340 סמ"ק 99 כ"ס ובגלל זה אמרתי 1.4.

לדעתי הגרסה הידנית הזאת (ולא ה1.2 שהיא חלשה לדעתי בטח לרכב מלא) היא עדיפה ומספקת סוג של חווית נהיגה בסיסית בנוסף לכל השימושיות

(זה לא רכב ספורט אבל היא יותר טובה מכל שאר האופציות לדעתי)

אם אתה קונה רכב חדש - אז אני לא יודע להגיד לך כי לא נסעתי על הצורה החדשה (2015 וצפונה) אבל יש שם הילוך שישי שזה אחד הדברים שאני מרגיש שחסר לרכב שלי - כדי לתת לו שיוט במהירות סבירה בלי רעשי מנוע.

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

פורסם

מין הסתם, כשמוצר יקר ועושה את אותה פעולה בסיסית, התועלת שלו פחותה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מפנקות יותר, נוחות יותר, חזקות יותר ויקרות לאחזקה 3-4 ולקניה פי 2 לפחות מהקודמות שהוזכרו(לדוגמא במחיר של גאז' חדשה באחריות תוכל לקנות אאודי A3 בת 4-5 מחוץ לאחריות ולהכניס אותה למוסך - כל תקלה קטנה זה תקלה באאודי, שיקרה משמעותית ואין שום אחריות שתכסה עליך).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אוקיי.

אז ג'אז. אפשר עוד 2 אופציות טובות דומות לה, על מנת שאוכל לעשות השוואה? או ג'אז או כלום?

תודה שוב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היאריס זה האוטו הכי קרוב לג'אז.

היתרון היחיד שלה זה מנוע גדול יותר בדגמים החדשים ואולי קצת נגיעות עיצוביות.

, החסרונות זה מושבים פחות נוחים , פנים פחות נעים לשהיה, אין בקרת שיוט, פחות מרווחת ועם תא מטען קטן יותר.

• תוכן חדש...