Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים. 10 שנים נסעתי על אקסנט 2007, 1.6 עד שזה נהרס בתאונה. עכשיו אני מחפש רכב יד שנייה.

אני כרגע רווק ונוסע לבד באוטו, חיפאי (קצת עליות), נוסע כרגע הרבה מאוד בין עירוני בכביש 2. מחפש רכב מרווח יחסית (אני בחור גבוה) נוח, אמין פשוט וזול לאחזקה, שיסע טוב ושיהיה וחסכוני יחסית. עד 40,000 מקסימום. בסה"כ אהבתי מאוד את האקסנט שהייתה לי (פרט לעובדה שהייתה צריכת דלק גבוהה).

חשבתי על הI25. ההתלבטות שלי היא האם דגם ה-1400 (המאוד נפוץ) הוא מוצלח ומספיק לרוב הנהגים? או שהוא איטי וחסר כוח? העניין הוא שקשה יחסית למצוא דגמי 1600 (מכיוון שה-1400 נפוץ בליסינג).

כמו כן, אשמח גם להמלצות על דגמים נוספים שיכולים להיות רלוונטיים, עד תקציב מקסימלי של 40,000 ש"ח.

תודה!

צחי

עריכה אחרונה על ידי Tzachi Ben Ezra
פורסם

ה 1400 חלש ומיושן, ה 1.6 יותר נורמלי לרכב הזה - לך זה יספיק אם אתה לא אחד שאוהב להרביץ, אם כן- גם ה 1.6 לא משהו

מצטרף להמלצה של קRUZR - יש המון מבחר של רכבים חדשים ועדיים על יונדאי עם טכנולוגיה של לפני הספירה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• ספונסר פורום
פורסם

צחי שלום,

אתה מוזמן לבחון את ה MG3 - סופר מיני מגניבה ומעוצבת, מאובזרת היטב, עם גיר ידני בלבד, ומנוע 1.5 ליטר.

אם תרצה לתאם נסיעת מבחן ולקבל הצעה אתה מוזמן לפנות אלינו בהודעה פרטית. היא לא רחוקה מהתקציב שלך.

צוות לובינסקי

פורסם

חבל, אחרי שהוא יבחן את הMG3 הוא יתגעגע לאקסנט המיושנת...

הייתי בודק את הריו, היא יותר נעימה ומאובזרת, בכל מקרה - חסכון גדול לא תמצא בתיבה אוטומטית ומנוע 1.4-1.6

בשביל חיסכון צריך לעבור ל'היי-טק' האירופאי, לעתים על חשבון אמינות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בתקציב שלך בדגש על חזק ולעיתים חסכוני, הייתי שוקל מזדה ספיריט 2009 או 10 . עדיף ברמות על יונדאי עגלות או mg באיכות הרכבה סינית.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...