Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

MDMA , ואם היית צריך לבחור מבין השתיים מה היית בוחר ?

אל תשכח שהפרוטקטור 6.5 לעומת הפייז שהוא 5.25

ועוד שאלה , איך הייתם מגדירים את הרמקולים האלה מבחינת אופי צליל ?

זאת אומרת לאיזה מוזיקה הייתם משייכים כל אחד מהם מבחינת רוק , טראנס , ראפ וכו'.

אני פשוט מחפש רמקולים מדוייקים ואיכותיים יותר מאשר נותנים בראש בטראנס וראפ כי אני

פשוט לא שומע את המוזיקה הזו.

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

אתה מוזמן לשמוע את הפרוטקטור אצלי...

שמע הרמקול נותן בראש אם הטוויטר זהה או משהו שמה זהה אני מאמין שתהיה מאוד מרוצה...

אני שומע הרבה פסיכודאל טיפה ראפ וקצת רוק אלטרנטיב כזה עוד לא נתקלתי במשהו שהרמקול ניגן בצורה מכוערת...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני לא בטוח ולא רוצה לדבר על עוצמות אבל באיכות אני בטוח במיליון אחוז שהמאק פי אלף יותר איכותיים ושומעים את זה בצורה משמעותית מאוד...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אתה טוען שהמאק-אודיו יותר איכותיים מהפייז שהבחור מדבר עליהם?

אפשר קישור לרמקול של מאק-אודיו שאתה מדבר עליו?

מגאן 265

פורסם

יש קישורים משה תבדוק עמוד ראשון...

פורסם

אתה מדבר על מאק אודיו פרוטקטור בעוד הבחור נתן קישור לדגם פרמיום (שאם אני לא טועה הוא רמה נמוכה יותר...).

שמעת את הפייז?

אפשר חוות דעת?

מגאן 265

פורסם

ירדתי כבר מהדגם פרימיום. אני משקיע עוד כמה מאות שקלים וקונה סט טוב יותר.

אם תסתכל בדף הקודם של הת'רד באמצע שלו לא בהתחלה , אתה תראה ששמתי שני

קישורים לסט של PHASE וסט של פרוטקטור. שניהם עולים אותו דבר.

השאלה מבחינתי איזה עדיף מביניהם. מה שכנראה אני אעשה אני פשוט ארכיב אותם

אחד אחרי השני ורק אז אחליט. יהיה לי קשה לקבל תשובה מוחצת איזה מהם טוב יותר

כי צריך לבדוק אותם בסגנון מוזיקה שאני אוהב.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

• תוכן חדש...