Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאשר את הגלגלים במכון רישוי ומקבל דף אישור וזהו? אין צורך לסוע למשרד הרישוי?

אכן. את האישור אתה שומר צמוד לרשיון עד לחידושו הבא, שאז יודפסו המידות החדשות כבר עליו.

קניתי אתמול 4 צמיגים של פירלי ב1400 שקל כולל עבודה.

אתה ממשיך לא לבצע בדיקות מראש ומשלם את המחיר. אם מדובר בדגם P7 אז אפשר עוד לטעון שיחסית לא נורא (במידה ומדובר בדגם עם קוד 91W), אם כי אפשר למצוא יותר בזול סביב 1300 לרביעיה. אם מדובר בדגם P1, אפשר למצוא אותם בפחות מ-1100. מה גם שלא חסרים צמיגים אחרים מצויינים בפחות מהמחיר ששילמת. מקווה שהם טריים ושהם אוזנו כראוי.

בכחול.

פורסם

לפות"ש תשמע! אתה מכניס את עצמך למראה שחורה!!

א. המחיר ששילמת בסדר

ב. אני אחד שיש לו מחשב כריות ואוהב לעזור למי שאפשר כמובן שבחינם ויצא לי שש רכבי מאזדה הצורה הישנה שדלקה נורת כריות וסריקה העלתה תקלה בחילזון הגה! (מחבר לקרית אוויר בהגה ותאמין לי שרובם בכלל ללא תאונות

ג. אם תמשיך ככה תפול להרבה הוצאות לרכב 8 שנים על כבישי/אקלים ישראל

ד. תהנה מהרכב אני אישית אוהב את הצורה הישנה

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
דיי ברור שקנית "נבלה" (סליחה אם הרכב נעלב) מסוחר, עכשיו רק נשאלת השאלה האם המכון היה בקומבינה?

מכון שאתה בחרת באופן אקראי או שהמוכר אמר "הנה, פה יש מכון קרוב"?

נורת הכרית אויר שדולקת קבוע מרמזת לי על תאונה קצת יותר רצינית שעבר הרכב.

הלוואי ואתבדה.

אכן עושה רושם חזק שמדובר בקומבינה.

מכון בחיים לא "מפספס" נורת כרית אוויר דולקת, או שרושם משמעות נמוכה/לא מדבר אפילו על הפגיעות בקורות שיש.

כמו כן, לרכב יד 4 עם עבר השכרה, שאר הבדיקה ניראת נקייה מדי.

ופותח השרשור,

טיפה אחריות אישית, בכול זאת, זה כמה עשרות אלפי שקלים.

אתה לא בודק רשיונות, לא בודק מזגן, מה אתה כן בודק?

פורסם (נערך)
כשפתחתי את הדף -ציפיתי ל:נפילה נוראית.

בפועל-דף הבדיקה -לא מעלה בעיות נוראיות -נזילה מהמסרק והשאר -נובע ממנו.

אז ,תחילה -תיקון המסרק ,כוון פרונט ,ואז צמיגים -אם נידרש וכיו"ב.

הקילומטרז לא ענק,בטח לא יחסית לרכב שביד הראשונה היה של חברת השכרה .

לאחר תיקונים אלה (זו לא רשימה ארוכה)והטיפול בנורה ,מקווה שתיהנה ...בהצלחה.

אתמול השארתי את האוטו במוסך שחבר המליץ לי עליו , גם קראתי פה בפורום ובעוד מקומות רק חוות דעת טובות , תודה.

הבדיקה לא כזאת נוראית, רוב מה שכתוב שם זה כיסוי תחת של המכון בדיקות.

הרכב אכן דורש ישור קו של כמה אלפי שקלים אבל לא נראה שקנית משהו גמור לגמרי ונפלת על כל ה18500.

אם יש באפשרותך להגיע לחולון הייתי ממליץ לך לקבל הצעה מאורן שירותי רכב. נסעתי אליהם לראושנה בהמלצת הפורום והם עשו לי ישור קו נהדר ל2 רכבים כבר (אחד מהם מזדה מהשנות שלך). חלקים מקוריים, עבודה טובה והם לא דוחפים דברים מיותרים.

כבר השארתי את הרכב במוסך GTA בחיפה , קיבלתי המלצות מחברים וגם באינטרנט יש הרבה חוות דעת טובות.

תודה על ההמלצה בכל זאת.

דיי ברור שקנית "נבלה" (סליחה אם הרכב נעלב) מסוחר, עכשיו רק נשאלת השאלה האם המכון היה בקומבינה?

מכון שאתה בחרת באופן אקראי או שהמוכר אמר "הנה, פה יש מכון קרוב"?

נורת הכרית אויר שדולקת קבוע מרמזת לי על תאונה קצת יותר רצינית שעבר הרכב.

הלוואי ואתבדה.

אין סיכוי שהמכון היה בקומבינה , פגשתי את המוכר בקריות וספציפית ביקשתי את קומפיוטסט שהוא בערך 15 דקות נסיעה משם , והוא אמר לי שהוא מכיר מכון בדיקה ליד משרד הרישוי. אני מקווה שהנורה באמת לא מרמזת על משהו רציני.

גם אני חושש שהרכב הוחזר לכביש אחרי תאונת אובדן להלכה , כאשר כרית אוויר לא קיימת יותר. אם אני טועה, כל היתר ניתן לתקן.

מקווה שלא ������

ציטוט Aska כתב: הצג הודעה

אני מאשר את הגלגלים במכון רישוי ומקבל דף אישור וזהו? אין צורך לסוע למשרד הרישוי?

אכן. את האישור אתה שומר צמוד לרשיון עד לחידושו הבא, שאז יודפסו המידות החדשות כבר עליו.

קניתי אתמול 4 צמיגים של פירלי ב1400 שקל כולל עבודה.

אתה ממשיך לא לבצע בדיקות מראש ומשלם את המחיר. אם מדובר בדגם P7 אז אפשר עוד לטעון שיחסית לא נורא (במידה ומדובר בדגם עם קוד 91W), אם כי אפשר למצוא יותר בזול סביב 1300 לרביעיה. אם מדובר בדגם P1, אפשר למצוא אותם בפחות מ-1100. מה גם שלא חסרים צמיגים אחרים מצויינים בפחות מהמחיר ששילמת. מקווה שהם טריים

תודה על העזרה , לגבי הצמיגים המליצו לי במיוחד על פירלי. על הקטנוע שהיה לי הייתי שם רק מישלן. הצמיגים ששמו לי הם 205/5516r 91v. הייתה גם אפשרות לדאנלופ ואחרים אבל הפירלי טובות וגם המחיר היה 350 לצמיג כולל עבודה. עכשיו בנהיגה הרכב מרגיש הרבה יותר יציב ובלי רעידות הגה.

לפות"ש תשמע! אתה מכניס את עצמך למראה שחורה!!

א. המחיר ששילמת בסדר

ב. אני אחד שיש לו מחשב כריות ואוהב לעזור למי שאפשר כמובן שבחינם ויצא לי שש רכבי מאזדה הצורה הישנה שדלקה נורת כריות וסריקה העלתה תקלה בחילזון הגה! (מחבר לקרית אוויר בהגה ותאמין לי שרובם בכלל ללא תאונות

ג. אם תמשיך ככה תפול להרבה הוצאות לרכב 8 שנים על כבישי/אקלים ישראל

ד. תהנה מהרכב אני אישית אוהב את הצורה הישנה

מה הכוונה במראה שחורה? אני מתייעץ כמה שיותר כדי לא ליפול בגלל שאין לי מושג ברכבים. אני גם אוהב את הצורה הישנה יותר מ09-13. תודה.

אכן עושה רושם חזק שמדובר בקומבינה.

מכון בחיים לא "מפספס" נורת כרית אוויר דולקת, או שרושם משמעות נמוכה/לא מדבר אפילו על הפגיעות בקורות שיש.

כמו כן, לרכב יד 4 עם עבר השכרה, שאר הבדיקה ניראת נקייה מדי.

ופותח השרשור,

טיפה אחריות אישית, בכול זאת, זה כמה עשרות אלפי שקלים.

אתה לא בודק רשיונות, לא בודק מזגן, מה אתה כן בודק?

אני בחרתי אישית את המכון שהיה רחוק מהמקום שפגשתי את המוכר , גם קראתי המלצות על המקום הזה.

לגבי הפגיעות הוא אמר לי שהרכב עבר תאונות והפלסטיקה הוחלפה לחדשה מקורית של מאזדה , ושהמכות הן במשמעות נמוכה. אישית אמר שיש לו אוטו שעבר פגיעת שלדה מינורית והוא נוסע ככה הרבה שנים.

בדקתי רישיון אבל לא הסתכלתי על הבעלות שזאת טעות שלי.

המזגן עבד מצוין כשעשיתי סיבוב על האוטו וגם עכשיו הוא חזר לעבוד טוב , לא יודע איך צצה פתאום הבעיה הזאת לפתע ונעלמה.

תודה רבה לכולם על העזרה , אני מאוד מעריך את זה!

עריכה אחרונה על ידי Aska
  • תוכן חדש...