Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרקושים בטויוטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

הנושא הזה יכול להשמע קצת טיפשי, אבל אני כותב אותו לאחר שבדקתי מספר רכבים חדשים של חברים. בינהם אוריס 2017, קורולה 2017 ופריוס 2017 שכולם נקנו חדשים מהניילון.

המכוניות האלה מקרקשות כמו רכבים בני 15 שנה והאוריס מקרקשת כאילו פירקו והרכיבו לה את כל הדש בורד ועל הדרך שברו חצי מהקליפסים :shock:. נסעתי המון זמן בפג'ו 107 והפלסטיקה שם קרקשה פחות ממכוניות הטויוטה החדשות ב140~160 אלף ש"ח.

קראתי פה בפורום הרבה תלונות על זה ממשתמשים אחרים והטויוטות החדשות שלהם שמדברים על אותה התופעה.

מישהו עוד נתקל בתופעה?

פורסם

ביאריס האומללה שלי (השכרה - הרץ) שנסעה 36000 ק"מ בשנה, אין קרקושים כרגע, למעט רעשים של הכיסוי האחורי של המטען (זה שתלוי על חוטים ועולה ויורד עם הבגאז').

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תכלס, בכל רכב יש קרקושים במידה מסוימת. אפילו בסדה 6 האחרונה שנסעתי בה הפלסטיקה שרה לי מזמורים.

השאלה היא עד כמה האוזן שלך רגישה לזה, זה מאוד אינדיבידואלי. וכמובן, עד כמה כרום הבתולין של הרכב נפתח ע"י מתקין ישראלי עם וואחד כלי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אהלן אנשים,

הנושא הזה יכול להשמע קצת טיפשי, אבל אני כותב אותו לאחר שבדקתי מספר רכבים חדשים של חברים. בינהם אוריס 2017, קורולה 2017 ופריוס 2017 שכולם נקנו חדשים מהניילון.

המכוניות האלה מקרקשות כמו רכבים בני 15 שנה והאוריס מקרקשת כאילו פירקו והרכיבו לה את כל הדש בורד ועל הדרך שברו חצי מהקליפסים :shock:. נסעתי המון זמן בפג'ו 107 והפלסטיקה שם קרקשה פחות ממכוניות הטויוטה החדשות ב140~160 אלף ש"ח.

קראתי פה בפורום הרבה תלונות על זה ממשתמשים אחרים והטויוטות החדשות שלהם שמדברים על אותה התופעה.

מישהו עוד נתקל בתופעה?

סביר להניח שבאמת פירקו את הפלסטיקה בבונדד ושברו חלק ממנה.

כדי לשלול או לאמת את זה - איזה התקנות מקומיות יש לרכב?

קודן? (כמה ניתוקים?)

מולטימדיה?

איתוראן?

מובילאיי?

חיישני רברס?

מצלמה?

שלטי נוחות?

תועבה אחרת?

פורסם

מה שיכול בעצם להסביר את חוסר הקרקושים ביאריס שלי.

אין בה כלום, פשוט כלום.

לא מובילאיי, מערכת פשוטה ומקורית, ללא חיישני רוורס איתוראן או כל תועבה אחרת. (למעט קודנית).

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אצלי בקורולה ליסינג (עליה לכביש מרץ 2017) אין קרקושים אך יש רעשי רוח מעצבנים מכיוון המראה הימנית.

בין לבין קיבלתי קורולה מושכרת (עליה לכביש נובמבר 2016 עם 26000 ק"מ), היא קרקשה כהוגן...

דרך אגב, אין הבדל במערכת אם יש CONNECTED או לא, התוספת היא כפתור בתחתית הדשבורד (ההכנה קיימת בכל מקרה) שמפעיל אפליקציות חסומות.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

קורולה 17, הותקן רק קודן עד כמה שידוע לי. (לא זוכר אם החיישני רוורס והמצלמה מקוריים, אבל יש מצב) ואין טויוטה קונקטד.

אין קרקושים.

פורסם

לא רק קרקושים.. ים זמזומים של מוצר חלול!

לשני המנהלים שלי יש קורולה 2015 ו 16. במעבר על אבני משתלבת - כמו אלו שנמצאים במדרחוב בצפת האוטו מזמזם מכל הכיוונים - דש, דלתות, מאיזור המדף האחורי.. אותה קקפוניה נמצאת בשני הרכבים.

רעשים כאלו לא שמעתי בריו 2012, סיוויק 2014,סובארו B4 קשישה, גם לא ב C3 המצ'וקמקת שמסיעה אותי היום..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

גטה מודל 10/16 עם 32,000 ק"מ על השעון שקטה לחלוטין, איכות הרכבה מהגבוהות שראיתי בקטגוריה הזו אי פעם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

דאסטר בת חודש ואין שום קרקוש מהדשבורד או מקומות אחרים.

מצד שני , במהירות גבוהה יש המון רעשי רוח וצמיגים כך שצריך ממש להרים את הווליום של המוזיקה ברדיו.

פורסם

נהגתי בטויוטה CHR שהשמיע קרקושים מאוד חזקים מכיוון המסך, הותקנה בו טויוטה קונקטד ואני מאמין שזו הסיבה.

נהגתי לאחרונה גם ביאריס אחרי מתיחת הפנים עם קונקטד ובהיילקס עם קונקטד ומובילאיי ולא נתקלתי בקרקושים בכלל.

• תוכן חדש...