Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני רוצה לחבר טלויזיה וגילה (15 אינץ') ופלייסטישן לאוטו ושהם יקבלו מתח מתאים ע"י מכשיר שהופך 12V ל 220V האם זה יעבוד כמו שצריך ו/או שאני יהיה חייב לשים עוד מצבר או משהו אחר???

פורסם

מותר לך לחבר כל מכשיר חשמלי של 220VOLT רק עליך לוודא שההספק שלו לא יהיה יותר גבוה מ:

נניח 500 וואט (12VOLT X 50A) באופן גס!

כמו כן על הממיר שלך (220 ל 12 ) חייבת להיות היכולת לספק הספקים ביציאת ה-12 וולט שלו בהתאם לסכום הספקי הצרכנים שלך (טלויזיה+סוני פליסטיישן) בסביבות 250 וואט (אל תתפוס אותי במילה)

פורסם

תקח טווח בטחון של 20 אחוז על ההספק הכולל (במקרה שלך 70+20) למעשה כמו שציינת

(100),ההספק נשמע קצת נמוך אבל שיהיה,ושיהיה בשעה טובה !

אתה מתכון לנהוג ולשחק בו זמנית ?

פורסם

בשביל להדליק את הטלויזיה תצטער יותר מ60W אלה לפחות 150W עם 300W לשבריר שניה (PEAK).

בשביל שהמעלה מתח הפלייבק יכנס לפעולה כדי להרים את המנורת צבע לקילוולטים. ואז אחרי שהיא תדלק אז תצרוך כ40-60W.

תמיר

פורסם

חשבתי כך גם בהתחלה אבל אני לא בטוח בזה

אתה בטוח שזה 150-300W???

איך אני יכול לבדוק את זה או אם זה רשום איפהשהו על הטלויזיה גם טוב

פורסם
בשביל להדליק את הטלויזיה תצטער יותר מ60W אלה לפחות 150W עם 300W לשבריר שניה (PEAK).

בשביל שהמעלה מתח הפלייבק יכנס לפעולה כדי להרים את המנורת צבע לקילוולטים. ואז אחרי שהיא תדלק אז תצרוך כ40-60W.

תמיר

תמיר זה ממש מוזר שבהתחלה הוא לוקח 300 ואחרי זה 60 או 150 וואט זה ממש לא הגיוני

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...