Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שסגרתי 21 משביז במיוחד, הוזמנתי גם אני ליטול חלק בארוע בתור מרשל. היה באמת נחמד לראות כמות יפה כזאת של "מתאמנים" ומכוניות שחלקן ברמה גבוהה מאוד על המסלול. הארוע רץ יפה מאוד ללא עיקובים רציניים מדי ונראה היה שעד לבואם של הכחולים כל מי שנכח נהנה. בין לבין יצא לי לצלם קצת תמונות ואפילו סרטון קטן של הבאגי של ארז אברמוב. שלחתי כבר במייל את התמונות המוקטנות לאלון אז את כל הבקשות להעלות את התמונות להפנות אליו :smile:.

מקווה לעוד הרבה ארועים כאלה ולפגוש את כל חבורת המארשלים יחד עם המאסטרו מישל גדז'.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי שאלה... כל מה שכתוב כאן... זה בארץ...??? שלנו...???

בהחלט כן! עד שאלון קונדסון יואיל לפנות זמן מה"פרגיות" שהוא מסתובב איתן להעלות פה תמונות אני שם אחת לדוגמא מאירוע קודם.

אלון

my 106.JPG

ראלי טבריה 1.jpg

פורסם

חבר'ה, קצת סבלנות. נכון לעכשיו, עדיין לא קיבלתי את התמונות מרני [E. Dekel].

מה שכן, קיבלתי מרני סרטון קצר [3 מגה] שבו מצולם ארז אברמוב על פניית S, שאני לא יכול להעלות אותו לאתר, רוני, תשלח לי את המייל שלך בפרטי. אעביר לך את הסרטון.

כמו כן, ישנם תמונות שנמצאות בפיתוח [סטילס] שאני אמור לקבל בתחילת השבוע.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

הנה סרטון ה"פרומו" שנשלח אלי בידי a.c - ארז אברמוב במופע סחיפת כוח עם הבאגי, על הסרטון הארוך אני הולך לעבוד עכשיו (מה לא עושים בשבילכם :wink: )

http://www.carsforum.co.il/shares/roni/users/buggyturning.AVI

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הנה סרטון ה"פרומו" שנשלח אלי בידי a.c - ארז אברמוב במופע סחיפת כוח עם הבאגי, על הסרטון הארוך אני הולך לעבוד עכשיו (מה לא עושים בשבילכם :wink: )

http://www.carsforum.co.il/shares/roni/users/buggyturning.AVI

רוני

רוני מדוע לא רואים? אני שומע קול בלבד.

האם ישנו צורך בקודק כלשהו?.

אלעד.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

מישהו רוצה שאעלה כתבה סרוקה על הבאגי של ארז???

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

שלום לכולם

הגעתי לארוע מצוייד בשני הבנים שלי , חינוך לספורט מוטורי מגיל צעיר וכנציג אתר הספורט המוטורי בעברית

http://www.formula-1.co.il

האמת , כבר מההתחלה היתה הרגשה של חו"ל , ממש סטייג' שלקוח מאיזה ראלי בקפריסין או בטורקיה הכל מתאים כולל מזג האויר

מישל היטב לבחור הפעם

התקדמנו לאורך הקטע מדי 2-3 מכוניות ונהננו מכל רגע כל פנייה , שיפוע כזה או אחר ומהקפיצות והאמת ואני לא אובייקטיבי ממש נהניתי לראות את מישל מנצח

אני מכיר את מישל עוד מימי הראלי קרוס וכאשר החלו הספרינטים תמיד אמרתי לו שהוא חייב רכב רציני ולא את הסופה עליה נהג ואיך שהוא זה אף פעם לא הסתדר לו

רק לראות אותו לוחץ את האימפרזה הכחולה בשביל ובסיום משיג זמנים טובים יותר מנדב למשל שהיה עם רכב הרבה יותר חזק , חדש וטוב מה שאומר שאולי הרכב לא הכי קובע והנהג כן עושה את ההבדל

כייף היה גם לראות את הויזה הבלתי נגמרת אם כי נראה כי היא כבר ממש לא מהווה תחרות לפיזו 106 המודרנית יותר ואולי הגיע הזמן של ז'קי להוציא את המזדה מהנפטלין

התגעגנו אין ספק , המשטרה והפקח קצת קלקלו אבל נשאר הרבה טעם טוב וטעם של עוד והכי הרבה טעם של לרוץ ולהכין רכב ולהצטרף למשחק

דובי מילר

[email protected]

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שלום לכולם

הגעתי לארוע מצוייד בשני הבנים שלי , חינוך לספורט מוטורי מגיל צעיר וכנציג אתר הספורט המוטורי בעברית

www.formula-1.co.il

האמת , כבר מההתחלה היתה הרגשה של חו"ל , ממש סטייג' שלקוח מאיזה ראלי בקפריסין או בטורקיה .........

......חדש וטוב מה שאומר שאולי הרכב לא הכי קובע והנהג כן עושה את ההבדל

כייף היה גם לראות את הויזה הבלתי נגמרת אם כי נראה כי היא כבר ממש לא מהווה תחרות לפיזו 106 המודרנית יותר ואולי הגיע הזמן של ז'קי להוציא את המזדה מהנפטלין

דובי מילר

[email protected]

אין ספק שהגיע הזמן שג'קי יוציא את המאזדה - כל אימון אני מציק לו על זה...

אבל, גם בויזה הוא נתן פייט יפה לניר בורנשטיין ואפילו היה מהיר ממנו למרות העובדה שהרכב של ניר לכאורה מתקדם יותר. אני כותב "לכאורה", כי בוא לא נשכח שגם לויזה מאה ומשהו כ"ס (כמו ל 106ראלי) הנעה 4X4 עם גיר קצר ודיפרנציאל ננעל. נכון, גם לניר גיר קצר ודיפרנציאל ננעל - אבל לגבי המסלול שהיה - זה פחות השפיע - המסלול התאים גם לגיר ארוך יותר ובלי דיפרנציאל מוגבל החלקה וההוכחה לכך היא הזמנים של קובי (לפני שנאלץ לפרוש) והזמנים שלי. בנוסף - בוא לא נשכח שהויזה שוקלת פחות - אבל ג'קי כרגיל שומר על הרכב באימונים - נחכה למירוץ אמיתי לראות אותו לוחץ את הויזה עד הסוף.

אני מחכה לראות את המאזדה על המסלול במירוץ בו כולם ישתתפו... זה יהיה פייט יפה - 7 עד 8 אימפרזות, 2 מיצובישי EVO והמאזדה - זה כבר באמת חו"ל.

אולי באירוע הבא...

אלון

פורסם

אלון

אני עדיין זוכר את ג'וני במסלול ברלקס אשדוד עם המזדה

הוא אחד שלא שומר כלום לאח"כ וההחלקות שהוא ביצע איתה היו משהו מדהים

באם אני זוכר טוב ויכול להיות שלא הוא עשה זמן יותר טוב מהאימפרזות שם של יובל מלמד ואהוד לביא

בכל מקרה באם מדברים על הויזה כפולת ההנעה מבחינתי יש רק אחת שמועמדת לפרס וזו כמובן הויזה של מישל אלופת אשקלון

נראית ממש כאילו מדובר ברכב אחר לגמרי ונכון שזה לא אותו המנוע אבל עדיין זה פשוט רכב אחר

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

איך אפשר לדעת מתיי יתקיים האירוע הבא ??

אני רוצה להגיע גם להתחנך מעט...:roll:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אלון

אני עדיין זוכר את ג'וני במסלול ברלקס אשדוד עם המזדה

הוא אחד שלא שומר כלום לאח"כ וההחלקות שהוא ביצע איתה היו משהו מדהים

באם אני זוכר טוב ויכול להיות שלא הוא עשה זמן יותר טוב מהאימפרזות שם של יובל מלמד ואהוד לביא

בכל מקרה באם מדברים על הויזה כפולת ההנעה מבחינתי יש רק אחת שמועמדת לפרס וזו כמובן הויזה של מישל אלופת אשקלון

נראית ממש כאילו מדובר ברכב אחר לגמרי ונכון שזה לא אותו המנוע אבל עדיין זה פשוט רכב אחר

אכן - באשדוד ג'קי (ולא ג'וני) - לחץ כמו שצריך - אבל שם המסלול לא היה מסוכן ומדובר במאזדה שאינה פגיעה כמו הויזה. אני משוכנע שאם ג'קי היה לוחץ עד הסוף באירוע האחרון - לא קובי, לא אני ולא אף אחד אחר עם 2X4 היה מתקרב אליו - יש לו יום וחצי ניסיון יותר מלנו - וכישרון לא חסר לו. לדעתי, הוא פשוט שומר על הויזה - גם אני הייתי עושה כמוהו.

לגבי הויזה של מישל - בזמנה - אכן המנוע היה חזק ביותר - כ 145 כ"ס. בנוסף למישל מערכת דיפרנציאלים משוכללת יותר מאשר אצל ג'קי - או לפחות הייתה - בין הגלגלים של כל סרן (קידמי+אחורי) ואחד נוסף בין הסרנים. אכן - הויזה של מישל היא כלי מיוחד מאוד (יצא לי לנהוג עליה בעבר פעם או פעמיים). הייתי שמח לראות שוב את הרכב הזה באירועים.

אלון

• תוכן חדש...