Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו Tjet

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו קליאו ידנית (מהדור האחרון) פחות או יותר מגרדת את התקציב שלך.

צבע שרוף הוא תלוי התעללות ספציפית ברכב ויכול להיות שתמצא כאלה עם צבע בסדר.

פורסם

סופר מיני עם מנוע אטמוספרי מתחת ל1.6 לא בא בחשבון.

הדגם היחידי שעולה לי לראש זה סיאט איביזה.

מה לגבי אלפא רומאו מיטו? אפשר למצוא אחת לפי הדרישות שלי?

חושב כבר בכובד ראש לפזול לכיוון המשפחטומיות המיושנות עם המנועים היותר גדולים.

סך הכל רוצה רכב שיזוז אבל גם שידע לפנות. בנוסף שתהיה יחסית אמינה עם עלות טיפולים לא בשמיים.

צריכת דלק\בטיחות\אבזור פחות מעניין אותי.

פורסם

סליחה, לא שמתי לב שהתכוונת לדור הרביעי, הייתי בטוח שמדובר בדור השלישי שנכנס לי לתקציב.

אבדוק סביב כמה מוכרים את הדגם עם המנוע 1.2, למישהוא יש חוות דעת עליה?

פורסם
סליחה, לא שמתי לב שהתכוונת לדור הרביעי, הייתי בטוח שמדובר בדור השלישי שנכנס לי לתקציב.

אבדוק סביב כמה מוכרים את הדגם עם המנוע 1.2, למישהוא יש חוות דעת עליה?

מנוע 1.2 טורבו בא רק עם גיר רובוטי כפול מצמדים - יש כמה דיווחים על תקלות בגיר זה

ידני יש את מנוע 0.9 טורבו עם 90 כ"ס.

רוב האנשים שמחזיקים בו אומרים שרמת בידוד הרעשים נמוכה (כבר מ70/80 קמ"ש מתחיל להרגיש את הרעש במיוחד ממראות) וגם המתלים קשים - אתה תרגיש אף כל סדק בכבישי ישראל הנפלאים. הכי טוב הוא לעשות נסיעת מבחן

פורסם

לא בטוח שקליאו 0.9 תמכר ב30 כנראה סביב ה 40 לנורמאליות.

ה1.2 האטמוספרית לא מומלצת לדעתי, שווה לשים את האקסטרא עבור ה 0.9.

בידוד הרעשים מ70 קמש, מזגן חלש, מתלים נוקשים מאוד, הם החסרונות.

זמינות כח, צריכת דלק נמוכה, עלות רישוי וביטוח זולים והתנהגות כביש (סובייקטיבי כמובן תלוי מאיזה רכב אתה מגיע),

וצפי להיות אמינה (לא ידועות מחלות לרכב והוא בארץ כבר מסוף 2012 בארץ), הם היתרונות.

אין הרבה מטורבתות ידניות בנות 4-5 בסכומים האלו.

אז בוא, זה לא שיש לך הרבה מבחר פה כן ?

• תוכן חדש...