Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה 1.0 או 1.2 (נערכה הכותרת)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

אחרי מקדמה חייב להחליט בין 2 דגמים :

א. Fabia 1.0 TSI Ambition (110) DSG7

ב. Fabia 1.2 TSI Ambition (110) DSG7

המון תודה - חייב את עזרתכם - אוטו' פאביה. הרכישה תתבצע ביום ראשון

תודה רבה!!

מת על טיולי שטח

פורסם

מנוע 1.0 הוא החדש יותר, השאלה מה ההבדל במחירים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

על אף שמה שנאמר מעלי לגבי רצועת הכוח הוא נכון, אישית, מנסיעה על אוקטביה 1.2 ו1.0, לא הרגשתי בהבדלים גדולים. שני המנועים עושים את העבודה היטב. גם בתנאי דרך קשים עם רכב מלא ומזגן.

(ה1.0 הייתה עם כ300 ק"מ על השעון, וה1.2 הייתה עם כ40000 ק"מ על השעון)

מאחר והנסיעה ב1.0 הייתה ממש לאחרונה ומאוד התרשמתי ממנה מאוד לטובה, הן מבחינת ביצועים והן מבחינת צריכת דלק, הייתי ממליץ בלב שלם ללכת על ה1.0.

המנוע עובד שקט ואין שום רעידות (אפילו שמדובר במנוע 3 בוכנות), סוחב יפה והגיר DSG7 (כשהוא תקין) פשוט יצירת פאר הנדסית. גיר מדהים שסוחט כל טיפה מהמנוע הזעיר.

וכמו שנאמר, ה1.0 קיים כבר זמן מה ואין ממה לחשוש. אם היו מחלות מיוחדות היינו יודעים עליהן כבר.

לגבי מחלות הגיר, לא חסר מידע, אני מניח שאתה יודע כבר. ואם לא, אז תחקור עליו קצת כדי שלא תתאכזב אח"כ.

בכל מקרה תתחדש. :)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

על אף שמה שנאמר מעלי לגבי רצועת הכוח הוא נכון, אישית, מנסיעה על אוקטביה 1.2 ו1.0, לא הרגשתי בהבדלים גדולים. שני המנועים עושים את העבודה היטב. גם בתנאי דרך קשים עם רכב מלא ומזגן.

(ה1.0 הייתה עם כ300 ק"מ על השעון, וה1.2 הייתה עם כ40000 ק"מ על השעון)

מאחר והנסיעה ב1.0 הייתה ממש לאחרונה ומאוד התרשמתי ממנה מאוד לטובה, הן מבחינת ביצועים והן מבחינת צריכת דלק, הייתי ממליץ בלב שלם ללכת על ה1.0.

המנוע עובד שקט ואין שום רעידות (אפילו שמדובר במנוע 3 בוכנות), סוחב יפה והגיר DSG7 (כשהוא תקין) פשוט יצירת פאר הנדסית. גיר מדהים שסוחט כל טיפה מהמנוע הזעיר.

וכמו שנאמר, ה1.0 קיים כבר זמן מה ואין ממה לחשוש. אם היו מחלות מיוחדות היינו יודעים עליהן כבר.

לגבי מחלות הגיר, לא חסר מידע, אני מניח שאתה יודע כבר. ואם לא, אז תחקור עליו קצת כדי שלא תתאכזב אח"כ.

בכל מקרה תתחדש. :)

תודה רבה !!!!

מת על טיולי שטח

פורסם

אם ההבדל הוא 3 אלף הייתי הולך על המנוע החדש, לא בגלל שהוא מציג הבדל עצום אלא פשוט ההרגשה של אם כבר לשלם הרבה כסף אז לקבל את המוצר העדכני יותר. אבל בהחלט מובן יהיה אנשים שיעדיפו לחסוך כי מדובר על 2 יחידות הנעה זריזות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם ההבדל הוא 3 אלף הייתי הולך על המנוע החדש, לא בגלל שהוא מציג הבדל עצום אלא פשוט ההרגשה של אם כבר לשלם הרבה כסף אז לקבל את המוצר העדכני יותר. אבל בהחלט מובן יהיה אנשים שיעדיפו לחסוך כי מדובר על 2 יחידות הנעה זריזות.

תודה רבה לכל העונים ועל כל העזרה-בהחלט עזר לי לגבש החלטה והלכתי על דעת הרוב: רכשתי את ה 1.0 עם תוספת גג שחור (רכב לבן)

שוב תודה ושנה טובה

מת על טיולי שטח

פורסם (נערך)

חוץ מהמומנט גם המהירות המירבית עלתה ב 4 קמ"ש במנוע החדש.

שני הנתונים ממש לא רלוונטיים עד זניחים לנהג הישראלי. הייתי בוחר במנוע הישן.

המנוע החדש בארץ בערך מיוני 2016 , לוקח זמן עד שהרכב ייצא מאחריות ורק אז נשמע על תקלות אם ישנן. אלא אם כן אתה מחליף רכב כל שלוש שנים ואז זה לא משנה .

בכל מקרה תתחדש.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...