Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחייל בתקציב של 20,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עברתי טסט ביום שלישי האחרון ואני מעוניין לרכוש רכב (אין רכב כרגע בבית).

התקציב הוא 20,000-23,000. אז ברור מאליו שזה הרכב הראשון שלי והוא ישמש אותי בעיקר בסופ"שים ולעיתים גם באמצע השבוע.

הקטגוריה שאני מעוניין בה היא מיני / סופר מיני (אני 1.83, מכונית כזו עלולה להיות לא נוחה בגלל זה?).

חשוב לי שהמכונית תהיה חזקה יחסית - שלא תבינו אני לא חושב שאני אקבל אוטו עם מנוע מדהים ב- 20,000 אבל חשוב לי שכן יסחוב. כמו כן גם משהו שהוא לא מפגע בטיחותי.

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

אתה מחפש ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה מחפש ידני או אוטומט?

שכחתי לציין כי יש לי רישיון רק על אוטומט ולכן זה גם סוג הגיר שאני מחפש.

אשמח לשמוע הצעות :)

פורסם

אם כך הסיריון אכן אופציה טובה.

רנו קליאו 3. משנתון 2008-2009 בערך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם כך הסיריון אכן אופציה טובה.

רנו קליאו 3. משנתון 2008-2009 בערך.

מה לגביי סוזוקי סוויפט (כמכונית נוספת לחיפושים?)

מעבר לכך למחיר איזה יד / קילומטראז' יהיו נורמטיבים?

המון תודה על העזרה :)

פורסם

פורד פיאסטה, עם מנוע 1.4 וגיר פלנטרי רגיל (ה-1.6 עם גיר רובוטי לא מומלצת בגלל הגיר, אבל גם ככה כנראה מחוץ לתקציב).

בהסתייגות, אפשר לחפש גם פיג'ו 207, אבל צריך להבין שהמנוע קצת יותר רגיש, וחשוב מאוד לחפש רכב שטופל טוב ולהמשיך לטפל בזמן ובמוסך שמבין ברכב. מצד שני, היא מעט חזקה יותר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הסוויפט רכב אמין ודי זריז, גם במקרה הזה תצטרך להוסיף מעט למודל 2007.

הממוצע השנתי הוא בערך 17 אלף בשנה, אבל לשוב להסתכל מעבר לקמ, למשל האם יש היסטורית טיפולים?

פורסם
פורד פיאסטה, עם מנוע 1.4 וגיר פלנטרי רגיל (ה-1.6 עם גיר רובוטי לא מומלצת בגלל הגיר, אבל גם ככה כנראה מחוץ לתקציב).

בהסתייגות, אפשר לחפש גם פיג'ו 207, אבל צריך להבין שהמנוע קצת יותר רגיש, וחשוב מאוד לחפש רכב שטופל טוב ולהמשיך לטפל בזמן ובמוסך שמבין ברכב. מצד שני, היא מעט חזקה יותר.

הסוויפט רכב אמין ודי זריז, גם במקרה הזה תצטרך להוסיף מעט למודל 2007.

הממוצע השנתי הוא בערך 17 אלף בשנה, אבל לשוב להסתכל מעבר לקמ, למשל האם יש היסטורית טיפולים?

המון תודה לכם!

• תוכן חדש...