Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אני רוצה לקנות רכב יד 2 עד 40 אלף ורציתי לדעת מבחינת דלק ואמינות (טיפולים).

כרגע מי שעומדת על הפרק זה:

הונדה סיוויק האצבק 2010

הונדה Insight שנת 2010-2012

יונדאי i30 שנת 2010

אם יש לכם המלצות אחרות אשמח. בינתיים זה מה שמצאתי ורציתי לדעת איזה רכב יתן את התמורה הטובה ביותר במחינת מה שכתבתי.

עריכה אחרונה על ידי Alonattias
פורסם

שלום,

יש לך באמת צורך ברכב משפחתי?

דבר ראשון, תמחק את אינסייט מהרשימה .

חוץ מסיוויק ויונדאי I30 ישנם רכבים נוספים באותו הסגנון, לא פחות משתלמים - מאזדה 3, מיצובישי לנסר, קיה סיד/ פורטה, ניסאן נוט.

הכי חשוב זה מצב הרכב ואופן בו טופל כל השנים .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה לא Insight מצאתי ביד 2 רכב 2010 .. 80 אלף קמ .. עדיין יש אחריות .

ולא אני לא צריך רכב משפחתי אבל האבזור בשנים האלו שזה דבר חשוב לי הכי מתקדם.

לא רוצה רכב הכל עם מקשי פלסטיק כאלו ..

פורסם

רכב לא נוח ועם בעיות צריכת שמן , לפעמים מצריך תיקון מנוע לא זול.

לא רכב מוצלח באופן כללי - יחידה היברידית לא יעילה כמו של טויוטה, ישיבה נמוכה מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי I30 לי יש רכב דומה בסמלון כמעט 6 שנים:

נוחות- נכון שפחות מצרפתיות אבל בסדר.

צריכת דלק - 1:10 בעיר ו 1:12-13 מחוץ לעיר- כל הנתונים ללא הפעלת מזגן.

לבדוק ברכב הספציפי הזה,שבמנוע אין התפתחות בוצה (יש הרבה רכבי ליסינג לשעבר,ה לא אומר לפסול אותם חלילה,אלא לבדוק היטב) וששמן הגיר אינו שחור ושעשו טיפול לגיר לפחות פעם ב 3 שנים כי אחרת,זה יעלה ביוקר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לגבי I30 לי יש רכב דומה בסמלון כמעט 6 שנים:

נוחות- נכון שפחות מצרפתיות אבל בסדר.

צריכת דלק - 1:10 בעיר ו 1:12-13 מחוץ לעיר- כל הנתונים ללא הפעלת מזגן.

לבדוק ברכב הספציפי הזה,שבמנוע אין התפתחות בוצה (יש הרבה רכבי ליסינג לשעבר,ה לא אומר לפסול אותם חלילה,אלא לבדוק היטב) וששמן הגיר אינו שחור ושעשו טיפול לגיר לפחות פעם ב 3 שנים כי אחרת,זה יעלה ביוקר.

אז מה מומלץ ?

Kia picanto ? ספייסטאר? איביזה ? טווח שנים 2012-2013

פורסם

מיצובישי ספייס סטאר תהיה בחירה טובה, אם הגודל שלה מתאים לך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הספייס חיסכונית יותר ומרווחת יותר, כמו כן תא מטען גדול יותר.

עוד יתרון שהיא זולה מהפיקנטו ולכן תהיה חדשה יותר כמו כן האיבזור טוב.

לפיקנטו יתרון מבחינת בידוד והתנהגות כביש ואחריות מורחבת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי i30 משנת 2010 ברמת איבזור פרמיום.

מחזיקים בה בערך שנה, בינתיים ללא בעיות בכלל, טיפולים כל 20K, אני מטפל במוסך יונדאי אז המחירים לא זולים, אבל ממש לא חייב לטפל במוסך המרכזי.

לא חסכונית במיוחד, בערך כמו כל משפחתית אוטומטית 1.6.

רמת איבזור, מבחינתי משביעת רצון, גם הנסיעה, אנחנו זוג בלי ילדים והרכב מבפנים מרווח לנו מאוד, גם כשמסיעים חברים מאחור, אף אחד לא מתלונן על צפיפות או חוסר מקום לרגליים.

בגדול אחלה רכב, מבסוט מהרכישה.

• תוכן חדש...