Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יצאתי מהכפר ועברתי לעיר הגדולה והיום 95% מהנסועה שלי היא באוטובוס.

אני משתמש באוטו בסופ"ש כדי לחזור הביתה להורים ופעם בכמה זמן (לא מספיק) טיולים, בתקווה גם למסלול כשמזג האוויר ישתפר.

החלטתי שאחרי שנתיים וקצת עם המיטו הגיע הזמן להחליף, החיים קצרים מדי בשביל להישאר עם רכב אחד כל החיים.

מאחר והרכב משמש מעט מאוד, ואם צריך לסחוב קניות מאיקאה אני יכול לקחת את האוטו של ההורים, הדרישה המרכזית שלי היא רכב מהנה עם פחות דגש על פרקטי, התקציב בכותרת הוא עד 90K אבל אני אשמח למצוא משהו יותר זול (נניח 80K, 70 או 60), בכל מקרה מדובר בכסף שצריך לחסוך וזאת שאלה של האם לקנות עכשיו או עוד חודשיים-שלושה.

אני תמיד שומע על איך שרק לרכבים של פעם היה הגה עם תחשות ושלדה שמרגישים בתחת, ואני חולם על 306GTI שתזכיר לי את הרכב שלמדתי לנהוג עליו. או מיאטה NA שמציעה הנעה אחורית במחיר שווה לכל נפש אם אתה מוכן לנהוג על רכב בן 20. אבל אני מודאג מלהחזיק רכב כזה ישן שמתחיל מ200 אלף קילומטר, וגם מהאפשרות של לרסק רכב כזה ישן שנוצר כשncap עוד לא היה קיים.

אז מה הרכב המודרני עם הכי הרבה תחושות ופאן בנהיגה מתחת ל80 אלף?

אופציות שחשבתי עליהן והתחלתי להסתכל ביד 2 הן:

* אברת' 500

* מגאן RS

* מיאטה (בתקציב לא מאוד מודרני וייקח הרבה מאוד זמן למצוא ספצימן שמור)

* קורסה OPC

* 208GTI

יש איזשהן אופציות אחרות שלא חשבתי עליהן? דברים בעד ונגד האופציות הקיימות?

תודה רבה,

E

עריכה אחרונה על ידי Eddard
פורסם

לא מניסיון, רק מקריאות של מבחנים וחוות דעת, המגאן rs תתן לך את מה שאתה מחפש.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

פורד פוקוס אקובוסט , אבל פספסת :)

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מיני קופר לא ממש נכנסת בתקציב לפי מה שאני רואה, לפחות לא בגרסאות הספורטיביות.

גם הקורסה לא מצטיינת בתחושות? חשבתי שמדובר בסכין חדה.

והאברת שכולם טוענים שהיא פאן גדול.

אז הכיוון הכללי הוא באמת המגאן, שהמחירים שלה סבירים למדי.

ביגבוסף, אני לא מסוגל להתגבר על זה שהרכב נראה בדיוק כמו הפורד שהייתה לנו שהייתה הרכב הכי עגלתי וספינתי שנהגתי בו.

פורסם
מיני קופר לא ממש נכנסת בתקציב לפי מה שאני רואה, לפחות לא בגרסאות הספורטיביות.

גם הקורסה לא מצטיינת בתחושות? חשבתי שמדובר בסכין חדה.

והאברת שכולם טוענים שהיא פאן גדול.

אז הכיוון הכללי הוא באמת המגאן, שהמחירים שלה סבירים למדי.

ביגבוסף, אני לא מסוגל להתגבר על זה שהרכב נראה בדיוק כמו הפורד שהייתה לנו שהייתה הרכב הכי עגלתי וספינתי שנהגתי בו.

חבל שלא דיברת איתי לפני , היית עושה סיבוב ושוכח את כל מה שחשבת על פורד. אם תהיה מעוניין אולי אוכל לקשר אותך למישהו אחר שמוכר. המגאן מעולה קח בחשבון שזה רכב ספורט עם כל מה שמשתמע מזה לטוב ולרע (ביטוח,צמיגים, תחזוקה).

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...