Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ולנהגי אגד בפרט,

שאלה - בכל קו בין עירוני שאני עולה עליו במדים, הנהג שואל אותי מה היעד. בתור אזרח זה מובן מפני שאני אמור לשלם מחיר לפי היעד,

אבל למה זה משנה אם אני על מדים ולא משלם בכל מקרה?

לא הבחנתי מעולם שנסיעה שלי מדווחת במחשב.

תודה לעונים!

פורסם

שירות לאזרח\חייל. לודא שאתה על הקו הנכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא יודע אם זה עדיין קורה בפועל, אבל בזמנו חלה רפורמה בשביל לחסוך כסף שינו את ההסכם כך שהצבא משלם פר נסיעה ולא באופן גלובאלי.

יש הבדל במחיר ...

פורסם

עדיין אין שום מנגנון באוטובוס שמנטר כניסה של חיילים, אז כנראה שלא יצא שום דבר בפועל. עדיין.

מתצפית של משתמש ותיק בתח"צ בינעירונית, התשובה של ספריאל נכונה - חיילים שעולים על אוטובוס לא נכון היה ויהיה מחזה נפוץ ושאלה קצרצרה מונעת כאבי ראש. את ה"קבועים", חיילים או לא, לא, לא שואלים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

או חשש מפני נוסע סמוי (שבודק את זה, ככל הנראה) או סתם עניין של צעירות. אכפתיות או מתן שירות לאזרח הינם האופציה האחרונה. אין חברת אוטובוסים שמקדשת את עניין השירות בישראל.

פורסם

איך אתה יודע שאין בקרה?

הוא משתמש בקודים אולי במכשיר יש קוד מיוחד לחיילים או משהו כזה...

כמו שיש קוד /הנחות מיוחדות לכל מיני אוכלוסיות (נכים, אזרח ותיק וכד'...)

פורסם

הנהג שואל מאחר ויש מקרים בהם חיילים עולים לקו שלא עוצר ליד יעד הנסיעה שלהם (עובר ליד, אך לא עוצר).

למשל, קו 921 מחיפה לת"א - לפעמים עולים אליו חיילים שצריכים לבסיס בטירה, אך תחנת ההורדה הראשונה שלו זה אחרי הבסיס.

במצב רגיל, הנהג לא מדווח במסופון על חיילים, אלא אם אגד בודק כמה חיילים נוסעים איתו (להבנתי, זה קורה רק לקראת חידוש חוזה מול משרד הבטחון) או במידה ובודקים את התפוסה באוטובוס (כחלק משיקול האם להוסיף/להפחית אוטובוסים בקו)

פורסם
או חשש מפני נוסע סמוי (שבודק את זה, ככל הנראה) או סתם עניין של צעירות. אכפתיות או מתן שירות לאזרח הינם האופציה האחרונה. אין חברת אוטובוסים שמקדשת את עניין השירות בישראל.

סתם הכפשה פרועה.

יש נהגים אדיבים במרחב הבינעירוני, ויש תחנות עם סדרנים שבאמת עושים ככל יכולתם עם שגעונות ההפגנות למיניהן ונוסעים נטולי דרך ארץ.

הם נדירים בהרבה במרחב העירוני, כנראה בגלל שהשטח פחות נעים לנהיגה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...