Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לרכוש את הרכב הראשון שלי

אני מחפש רכב אוטו׳ שישמש אותי בנסיעות קצרות בעיר ונסיעות ארוכות בסופ״שׁ.

רכבים שקורצים לי עד כה - פורד פיאסטה , בתקציב הנוכחי לדעתי אוכל למצוא רכב עם שנתון גבוה וק״מ נמוך, הבנתי מקריאה קצרה כאן בפורום שהגיר הרובוטי שלהן הוא צרה גדולה - האם ישנם פיסאטות ללא גיר רובוטי ?

האופציה השניה היא איי 20 שבתקציב שלי מצאתי רכב 2010 שכרגע הוא בבעלות ליסינג יד 2 , נרכשה מבן אדם פרטי בעלת 72 אלף ק״מ.

אשמח לעזרה שלכם, תודה.

פורסם

הפיאטסה עם הגיר הרובוטי הגיעה ב 2013 עם מנוע בנפח 1.6.

לפני כן היה מנוע 1.4 עם תיבה 4 הילוכים.

יש גם את היונדאי i20 עם ביצועים דומים לפיאסטה.

מזדה 2 ברמת איבזור דינמיק גם אופציה טובה כאשר היתרון שלה הוא בזריזות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הפיאטסה עם הגיר הרובוטי הגיעה ב 2013 עם מנוע בנפח 1.6.

לפני כן היה מנוע 1.4 עם תיבה 4 הילוכים.

יש גם את היונדאי i20 עם ביצועים דומים לפיאסטה.

מזדה 2 ברמת איבזור דינמיק גם אופציה טובה כאשר היתרון שלה הוא בזריזות.

איך המאזדה מבחינת נסיעות ארוכות וצריכת דלק בתוך העיר ביחס לפיאטסה? ותקן אותי אם אני טועה אבל למצוא מאזדה 2 2010 עם קמ נמוך בתקציב הזה זה קצת בעייתי לא?

פורסם

שלושת הרכבים לא חיסכונים, לפי מה שאתה מתאר הנסועה שלך לא גדולה לכן לא הייתי נותן לזה שיקול משמעותי.

גם פיאטסה ויונדאי למצוא עם קמ נמוך יהיה לא פשוט כי אלו רכבים שהיו בליסינג/השכרה, לכן המזדה לא יוצאת דופן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין הבדל מהותי בצריכת הדלק בין הפיאסטה למאזדה 2.

אפשר למצוא מאזדה 2 שנת 2010 בתקציב הנתון, השאלה היא מה אתה מגדיר כק"מ נמוך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמה קילומטרים אתה מתכוון לנסוע בשנה (בערך)

ניסאן אקו מיקרה עם מנוע 1.2 2011/2012 תכנס בתקציב - חסכונית מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בערך 50 קילומטר ביום... במידה ואני מגדיל קצת את התקציב שלי שווה לחשוב על איביזה? - מבחינת המראה והחווית נהיגה הרכב הזה קונה אותי

• תוכן חדש...