Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי קניתי רכב חדש סקודה פאביה

שמתי לב קודם ששניים מהצמיגים התאריך ייצור שלהם הוא חודש 41 של 2016 משמע אוקטובר של שנה שעברה. האם זה תקין? או שאני אמור לקבל חדשים שיוצרו באותה שנה?

דבר שני על שניים מהצמיגים אין בכלל תאריך ייצור. האם זה תקין?

פורסם

כמה ק"מ עבר הרכב ? האם הרכב חדש מהחברה ? אם כן,הצמיגים בסדר גמור ואם מדובר על רכב משומש,הייתי מחליף לפחות את הזוג,שלא מוטבע עליו משום מה תאריך הייצור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התגובות

INSIDE לא רשום על הצמיגים בכל מקרה אני אסע לסוכנות מחר שיעלו את הרכב על ליפט לבדוק את העניין

שכחתי להוסיף שהצמיגים נראים שחוקים קצת

לא יודע אם ככה אמור להיות צמיג חדש

אעלה תמונות להמחשה

פורסם

אני לא רואה סימני שחיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

השפשוף בצד הצמיג נראה כמו סימן מחניה כאשר הצמיג משפשף מדרכה. לא יורד עם מגבון?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מדובר בצמיגים כיוונים. שים לב באחת התמונות לחץ שמייצג את כיוון הגלגול (הראוי) של הצמיג.

תאריך הייצור באופן נורמלי אמור להיות כלפי חוץ (וזו גם ההנחיה בגדול לצמיגיות). בדוק את מצב החץ בצמיגים שלכאורה בלי התאריך שמא הם הפוכים.

מסתמן שאולי החליפו צמיגים בארץ מסיבה כלשהי.

מבחינת גיל הצמיגים, ברכב חדש גיל הצמיגים לא יהיה יותר מ-18 חודשים מתאריך הגעת הרכב לארץ.

פורסם
מדובר בצמיגים כיוונים. שים לב באחת התמונות לחץ שמייצג את כיוון הגלגול (הראוי) של הצמיג.

תאריך הייצור באופן נורמלי אמור להיות כלפי חוץ (וזו גם ההנחיה בגדול לצמיגיות). בדוק את מצב החץ בצמיגים שלכאורה בלי התאריך שמא הם הפוכים.

מסתמן שאולי החליפו צמיגים בארץ מסיבה כלשהי.

מבחינת גיל הצמיגים, ברכב חדש גיל הצמיגים לא יהיה יותר מ-18 חודשים מתאריך הגעת הרכב לארץ.

תוכל להסביר ממה הסקת שיכול להיות שהחליפו את הצמיגים בארץ? פשוט שאדע מה לומר להם בסוכנות. חוץ מהנראות

פורסם

אם שניים מהצמיגים הפוכים, זה רמז לכך שהורכבו בארץ כי הסיכוי שהיצרן בחו״ל הרכיב אותם הפוך קטן ביותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...