Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית תודה לכל מי שיגיב.

1. אבי בן 63 , רכש רכב פרטי מבעלים פרטיים , כאשר בטופס "רישיון הרכב" מצוין בעלים 00, שנת הרכב שעלה על הכביש 2010.

2. הביטוח המקיף+החובה של רכב זה שולם ע"י אדם אחר, שהוא למעשה הנהג העיקרי שזה אני , ואולם גם אבי רשאי לנהוג בו על פי תנאי הפוליסה.

3. לכשהרכב נרכש בחודש 03/2017 , הוא נקנה אם טסט עד לחודש 11/2017, כאשר בטופס רישיון הרכב מצוין הפרטים של בעל הרכב הקודם ממנו אבי רכש את הרכב (ואין מסמך אחר תחת שם אבי ברישיון הרכב).

4. אבי ביקש ממני לכיגיע המועד של חידוש רישיון הרכש, קרי טסט - שאני יבצע זאת באופן עצמאי במכון מתאים.

5. אילו מסמכים/אישורים אני זקוק על מנת לבצע הליך זה על פי הגדרת המצב שכתבתי?

פורסם

יגיע חידוש רישיון עם השם של אביך.

יש בטופס יפוי כח בו אביך מיפה את כוחך לבצע את הטסט.

אתה מחתים אותו ולוקח את ת.ז. שלו והולך לעשות טסט.

פשוט וקל.

אני שנים עושה את הטסטים ברכב של אישתי. אין הבדל.

מאוד פשוט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם ב11.2017 יגמר הטסט, אז בסביבות סוף ספטמבר 2017, אתה תקבל הבייתה רישיון לא חתום ולא משולם.

ברישיון יש חלק של יפוי כח, תן לאביך לחתום.

כנס לאינטרנט לאתר של משרד הרישוי ושלם את הטסט.

מתי שיש לך זמן, קח את התעודת זהות של אביך (בעל הרכב) וגש למכון טסטים.

טודו בום.

פורסם
יגיע חידוש רישיון עם השם של אביך.

יש בטופס יפוי כח בו אביך מיפה את כוחך לבצע את הטסט.

אתה מחתים אותו ולוקח את ת.ז. שלו והולך לעשות טסט.

פשוט וקל.

אני שנים עושה את הטסטים ברכב של אישתי. אין הבדל.

מאוד פשוט.

תודה על התגובה המהירה.

1. האם אפשרי להגיע רק אם ת.ז. של אבי (בעל הרכב) , או שחייב גם את רישיון הנהיגה שלו?

2. הטסט הוא בתחילת 11/2017 , מתי לדעתך ישלחו אליו את הטפסים שכתבת , והאם ניתן להאיץ את התהליך , הואיל וברצוני לבצע את ההליך מוקדם ככל הניתן.

3. באיזה אמצעי מומלץ לשלם את אגרת הרכב , נניח בדואר/אתר משרד רישוי?

4. האם זה בסדר כי פוליסת הביטוח המקיף+החובה על שמי , ושאני משלם אותה?

פורסם
אם ב11.2017 יגמר הטסט, אז בסביבות סוף ספטמבר 2017, אתה תקבל הבייתה רישיון לא חתום ולא משולם.

ברישיון יש חלק של יפוי כח, תן לאביך לחתום.

כנס לאינטרנט לאתר של משרד הרישוי ושלם את הטסט.

מתי שיש לך זמן, קח את התעודת זהות של אביך (בעל הרכב) וגש למכון טסטים.

טודו בום.

כעת שמתי לב לדרישה של ביצוע בדיקה רפואית בקישור של משרד הרישוי.

http://rishuy.mot.gov.il/he/driving/licence/renewal/4095-medical-test-driver

1. אני הנהג העיקרי ואני בגיל 31 כעת , ללא בעיות רפואיות.

2. האם במצב זה בו אבי רשום כבעל הרכב , ברם הוא כמעט ולא נוהג בו , אזי יהיה חובה לבצע את הליך הכשירות הרפואית מצידו, או שיסתפקו בכך שאני יגיד שאני הנהג העיקרי? (אבי בן 63- בעל הרכב).

פורסם

אתה מחדש את רשיון הרכב ולא את רשיון הנהיגה של אביך

לכן לא מעניין מצב הבריאות של אביך במקרה הזה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה מחדש את רשיון הרכב ולא את רשיון הנהיגה של אביך

לכן לא מעניין מצב הבריאות של אביך במקרה הזה.

והאם אפשר שאני יעשה זאת רק אם ת.ז. שלו (בעל הרכב), ולא בנוסף גם רישיון נהיגה שלו?

פורסם

אין צורך ברשיון נהיגה שלו

יפוי כוח , ת.ז של אביך, רשיון רכב משולם וביטוח חובה לרכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
והאם אפשר שאני יעשה זאת רק אם ת.ז. שלו (בעל הרכב), ולא בנוסף גם רישיון נהיגה שלו?

ת.ז בלבד, אין צורך ברשיון הנהיגה שלו.

פורסם
אין צורך ברשיון נהיגה שלו

יפוי כוח , ת.ז של אביך, רשיון רכב משולם וביטוח חובה לרכב

תודה ,עזרת לי.

וגם אחרים :mm_yeah:

פורסם (נערך)

1. תוכל לשלם את אגרת הרשיון בשבועות הקרובים - הכנס פעם בשבוע לאתר התשלומים של משרד הרישוי. הקלד את מספר הרכב ומספר התז של בעליו הרשום (הראשון, אם יש מספר בעלים). בערך 10 שבועות לפני חידוש הרשיון תופיע אפשרות לשלם את האגרה (לפני כן רק הזמנת כפל רשיון). שלם את האגרה באותו זמן, והמתן לקבלת הרשיון המשולם. תאורטית אמור להגיע תוך שבועיים-שלושה, מעשית, עם דואר ישראל, יכול לקחת גם חודש. (בפעמים האחרונות שהתנהלתי כך הרשיון המשולם הגיע יחד עם הודעת החידוש). אם הרשיון לא מגיע בזמן סביר התקשר ל-5678* ובקש שישלחו העתק. זה לא עולה כסף.

2. אופציה נוספת, שנפתחת כאשר מופיעה האפשרות לשלם באינטרנט, היא לשלם ב"רישוימט". החסרון - צרך להגיע למתקן, ולשלם בכרטיס אשראי של הבעלים הרשום הראשון של הרכב. היתרון - אתה מקבל את הרשיון המשולם במקום.

3. כאשר שיש לך רשיון משולם, או טופס חידוש וכן כבר שילמת, תוכל לגשת למכון לביצוע מבחן הרישוי.

4. למבחן הרישוי עליך להביא את הרשיון המשולם (גם אם מדובר בטופס ללא חותמת הדואר, אבל שולם במרשתת או בטלפון), צילום תעודת הזהות של הבעלים וצילום תעודת ביטוח החובה שבתוקף. הצילומים ילקחו במכון הרישוי ויוצמדו לשאר מסמכי המבחן.

5. במאמר מוסגר, כיון שהוזכר חידוש רשיון הנהיגה - עד גיל 70 אין צורך בבדיקות רפואיות לחידוש רשיון B, אלא בבדיקת ראיה בלבד (מגיל 40). יוצא מכלל זה מי שנדרש להמציא מסמכים למכון הרפואי לבטיחות בדרכים. לבדיקות הראיה חשוב למצוא אופטומטריסט הוגן - אישית נתקלתי במקרה של ניסיון לאלץ אותי לרכוש משקפיים, התנהגות שדומה להתנהגות מכוני הרישוי בענייני לוחיות זיהוי וטריקים דומים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. תוכל לשלם את אגרת הרשיון בשבועות הקרובים - הכנס פעם בשבוע לאתר התשלומים של משרד הרישוי. הקלד את מספר הרכב ומספר התז של בעליו הרשום (הראשון, אם יש מספר בעלים). בערך 10 שבועות לפני חידוש הרשיון תופיע אפשרות לשלם את האגרה (לפני כן רק הזמנת כפל רשיון). שלם את האגרה באותו זמן, והמתן לקבלת הרשיון המשולם. תאורטית אמור להגיע תוך שבועיים-שלושה, מעשית, עם דואר ישראל, יכול לקחת גם חודש. (בפעמים האחרונות שהתנהלתי כך הרשיון המשולם הגיע יחד עם הודעת החידוש). אם הרשיון לא מגיע בזמן סביר התקשר ל-5678* ובקש שישלחו העתק. זה לא עולה כסף.

2. אופציה נוספת, שנפתחת כאשר מופיעה האפשרות לשלם באינטרנט, היא לשלם ב"רישוימט". החסרון - צרך להגיע למתקן, ולשלם בכרטיס אשראי של הבעלים הרשום הראשון של הרכב. היתרון - אתה מקבל את הרשיון המשולם במקום.

3. כאשר שיש לך רשיון משולם, או טופס חידוש וכן כבר שילמת, תוכל לגשת למכון לביצוע מבחן הרישוי.

4. למבחן הרישוי עליך להביא את הרשיון המשולם (גם אם מדובר בטופס ללא חותמת הדואר, אבל שולם במרשתת או בטלפון), צילום תעודת הזהות של הבעלים וצילום תעודת ביטוח החובה שבתוקף. הצילומים ילקחו במכון הרישוי ויוצמדו לשאר מסמכי המבחן.

5. במאמר מוסגר, כיון שהוזכר חידוש רשיון הנהיגה - עד גיל 70 אין צורך בבדיקות רפואיות לחידוש רשיון B, אלא בבדיקת ראיה בלבד (מגיל 40). יוצא מכלל זה מי שנדרש להמציא מסמכים למכון הרפואי לבטיחות בדרכים. לבדיקות הראיה חשוב למצוא אופטומטריסט הוגן - אישית נתקלתי במקרה של ניסיון לאלץ אותי לרכוש משקפיים, התנהגות שדומה להתנהגות מכוני הרישוי בענייני לוחיות זיהוי וטריקים דומים.

תודה על ההרחבה שלך בנושא.

• תוכן חדש...