Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד

Ron Poh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסך 15.6 אינ'צ לא מסנוור ומונע השתקפות

רזלוציה שלא תקטן מ 1920 על 1200

מעבד I7

דיסק 256 רצוי 512 SSD

מקלדת מוארת (חובה)

שקע RJ 45 אמיתי (לא לדוגמא כמו שיש באייסר V5-571)

נ.ב

תקציב רצוי עד 3500 ש"ח

במידת הצורך אפשר לעלות.

פורסם

יש לי כמה מחשבים ניידים של דל שרכשתי בזמנו למשרד. עובדים בלי הפסקה ובלי שום תקלה.

אגב, האחריות באתר לקוח של דל מצוינת. לפני כשבוע הבן שם לב לפיקסלים שרופים במחשב הפרטי שלו. אחרי יומיים הגיע טכנאי והמסך הוחלף בלי שאלות אצלי במשרד.

פורסם

+1 למה שניר אמר על השירות של דל, אבל, אני לא בטוח שתצליח למצוא אחד בתקציב שהגדרת עם המפרט הזה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

יש את VOSTRO 5568, רק תצטרך לוותר על I7 בתקציב הזה.

חסרונות - מסך אומנם FHD, אבל לא ממש להיט, זווית צפיה צרה (אני משתמש בו בעיקר עם מסך חיצוני, אז לא ממש מפריע לי, כבד יחסית, במיוחד אם מוסיפים HDD מכני בנוסף לSSD, ביצועי גיימינג לא משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נשמע נחמד, יצא לי לשחק עם כזה. מטרידה רק האחריות של DCS (שמעתי דברים לא טובים עליהם).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יודע איזה מחשב תקנה, אבל תקפיד שמי שמתקין לך את הווינדוס ישאיר לך יותר מ3 גיגה פנויים בכונן ולא רק 1.45 כי אז המחשב לא יתפקד טוב [emoji12]

• תוכן חדש...