Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi a6 2.4

tomy669
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב שני עיקרי במשפחה שיעשה 30 ק"מ ביום עם קצת פקקים ( המשני הוא אוקטביה דיזל 2008 ). נסיעות למשפחה כ150 לכל כיוון אחת לחודש. חשוב לנו בטיחות, נוחות ומרווח רגלים, בגאז׳ גדול ואמינות. אני מודע לכך שהחלקים והטיפולים יקרים אשמח לדעת מה הסדר גודל ביחס לאוקטביה.

איזה מבין הדגמי האאודי a6 הם המוצלחים ביותר מבחינת אמינות במנוע וגיר?

הבנתי שהגיר הרציף שלהם הוא די מוצלח.

ראיתי שנכנס לי לתקציב דגמי 2005-2008 מנוע בנזין 2.4 ליטר ולכן אשמח לשמוע את דעתכם על הדגם הנ"ל, דברים שכדאי לדעת ולהתכונן טרם הרכישה.

פורסם

מכיר כמה שקנו ונכוו קשות. אם הכל תקין - זו יכולה להיות קנייה טובה, אם יש תקלות - החשבון יכול להגיע לחמש ספרות בקלות.

שורה תחתונה - הימור (שאישית הייתי מוותר עליו)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכבי פאר של מרצדס מלפני שני עשורים, יכלו לנסוע המון שנים, עם עמידות גבוהה, מכוון שפעם מכונית הייתה מוצר מכני, ואם המכניקה הייתה עשויה כמו שצריך, הרעב היה יכול להמשיך לעד, כיום, הרכב הוא מוצר ממוחשב, וככזה אורך החיים שלו, קצר בהרבה. לקנות רכב משוכלל ישן, לא משתלם, אלא אם אתה צעיר שחושב שזה עושה רושם על מישהו.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
מכיר כמה שקנו ונכוו קשות. אם הכל תקין - זו יכולה להיות קנייה טובה, אם יש תקלות - החשבון יכול להגיע לחמש ספרות בקלות.

שורה תחתונה - הימור (שאישית הייתי מוותר עליו)

תודה, אשמח לדעת על איזה תקלות שמעת ואילו תקלות נפוצות בדגמים האלה ומה עלות טיפולן פחות או יותר. אם ארכוש אטפל במוסך רון כך שאני מניח שהעלות תהיה נמוכה יותר ממוסך מורשה יבואן.

אני לא מחפש פוזה או רושם אלא בטיחות, נוחות ומקום אחסון. אם ג׳יפים היו נכנסים לתקציב הייתי שוקל גם אותם.

בהתחלה חשבתי ללכת על a6 מנוע דיזל 2.0 או 3.0 ובכך גם אשיג צריכת דלק סבירה לסגמנט הנ"ל, אבל יש להם מערכות 4x4 שיכולות להגביר את הסיכויים לנזק כלכלי עתידי.

פורסם

יש לאבא שלי, 2004, 280 אק"מ, מבסוט עד הגג, קנה מבחור ששמר על הרכב, התחזוקה שלה יקרה יותר ממכונית רגילה אך היא מפנקת ביותר.

דגם 3.2 ידוע בסדרה הזו כהבעייתי, ה 2.4 הכי פחות בעייתי לפי מה שקראתי.

הרכב מפנק מאוד, חזק - גיר רציף מוצלח ביותר

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
יש לאבא שלי, 2004, 280 אק"מ, מבסוט עד הגג, קנה מבחור ששמר על הרכב, התחזוקה שלה יקרה יותר ממכונית רגילה אך היא מפנקת ביותר.

דגם 3.2 ידוע בסדרה הזו כהבעייתי, ה 2.4 הכי פחות בעייתי לפי מה שקראתי.

הרכב מפנק מאוד, חזק - גיר רציף מוצלח ביותר

התחזוקה יקרה כי החלפים יקרים? טיפולים שגרתיים כמו שמן, פילטר שמן, מסנן אויר זה דברים שניתן לבצע לבד? האם החלקים שהוזכרו בהכרח יותר יקרים כי מדובר באוודי או אם ארכוש תחליפיים המחירים יהיו זהים למשפחתיות גרמניות?
פורסם

חלפים יקרים, שמנים וכאלה זה המחירים הרגילים, הבעיה שהרכב אקזוטי נחשב ואם ישנה תקלה אז מחיר התיקון כבר עולה כמעט כמו הרכב.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
חלפים יקרים, שמנים וכאלה זה המחירים הרגילים, הבעיה שהרכב אקזוטי נחשב ואם ישנה תקלה אז מחיר התיקון כבר עולה כמעט כמו הרכב.
אפשר דוגמאות לתקלות יקרות ששמעת עליהם?
פורסם

נהגתי בA6 2.4 בשנת 2008 בתור חדשה.

זכורה לי מאוד לטובה, הרכב נח מאובזר ומפנק, הכוח מגיע בצורה ליניארית ונעימה הודות לשילוב עם התיבה הרציפה. בידוד רעשים בין הטובים שנתקלתי בו, אידיאלי לנסיעות ארוכות, גרסאת הלקשורי מומלצת.

נהגתי ברכב 3 שנים שבזמן הזה לא זכורות לי בעיות כלשהן. לא יודע להגיד מה תהיה האמינות לאורך השנים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

התקלות הקשות לאיתור והלא זולות לתיקון הן אלה הקשורות לחיישנים למינהם, ולבעיות חשמל חמקמקות שלעיתים מתחילים להחליף רכיבים בצורת ניסוי וטעייה וזה קורע את הכיס.

מספיק להסתכל בכמות המכוניות מהדגם הזה המוצעות למכירה בגרושים בגלל תקלה ב....

אם אתה מודע לסיכון ומוכן לקחת אותו בעיניים פקוחות - סבבה. אני, כמי שמייעץ חייב להציג בפניך את הסיכונים, כי אני לא אהיה שם לשלם את החשבון ביום פקודה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...