Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחזק את אוריו. זה גם כולה עסק דיטיילינג, לא מפעל המוני עם אלפי עובדים.

שם העסק הוא H.D שזה הראל ודוד. כנראה שזהו סך כל העובדים. רואים את השם המלא של העסק בכתובת העמוד(למרות שהוא סגור)

https://www.facebook.com/Harel.David.Detailing

בנוסף זה לא פוסט שלי, אני רק דוחף אותו כל הזמן.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פוסט השיימינג עודכן עם הפרופיל של דוד.

אולי הוא מחק את הדף של העסק, ואולי הוא יכול לבחור כל שם חדש כרצונו ולפתוח מחר עסק חדש,

אבל את הפרצוף הוא לא יכול לשנות...

[ATTACH=CONFIG]491848[/ATTACH]

זה לא דוד
פורסם

לא יודע איך להגיב לזה. זה אחד הסרטונים הכי מביכים שראיתי ולהוסיף לזה את צרחות סטייל הבני ודורון האלה שצורחים דברים אקראיים ממש כמו בחורה שמגיעה לאורגזמה. בכלל קשה לראות את זה.

אם המסה העיקרית של העסק הזה מגיעה מהפורום הוא אכן בבעיה וכנראה כבר התחיל לשלוח קו''ח לכל מני מוקדים של שירות לקוחות כי הוא לא יחזור לעבוד בקרוב בעולם הדיטיילינג.

אם לא, אז כמו שאמרו, ישנה את שם העסק וממחר כבר יתחיל לעבוד.

שוב, האנשים שנהגו ברכב עשו דבר מבזה בצורה קיצונית, העמידו את בעל הרכב ורכושו בסיכון תוך כדי זלזול בחוק. אם זאת אני מבין גם את בעל הרכב שלא מעוניין להתעסק בזה יותר מדי. לפי הרכב שהוא נוסע עליו שעת עבודה שלו יקרה ואולי גם בגלל הכרה של מערכת המשפט שלנו הוא לא רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה.

מקווה שהשרשור הזה ובנוסף הפוסט בפייס יעשו את שלהם והחברה שנהגו ישלמו על מה שעשו.

פורסם

(בהנחה וזה הובא לידיעתו של בעל העסק)

אם בעל העסק היה מספיק גבר לבוא לפורום ולהתנצל או להתנצל באופן פרטני ללקוח, מילא.

אבל לסגור את הדף הפייסבוק כמו פחדן?

להפסיק להשתמש בשירותיו זה לא מספיק, הבריחה הזאת רק מראה ששום לקח לא נלמד פה ומי יודע, אולי הוא יחליף שם ויעשה זאת שוב לרכבים אחרים.

לא צריך לפתוח אחריו חקירת שב"כ, אבל אם אכן יפתח עסק חדש, הייתי שמח לדעת מה שמו כדי שגם ממנו אמנע.

פורסם

ביזיון. לדעתי לפעול בכל הכוח נגד מקרה כזה.

אם אחיין שלי, בן 4, היה רץ להביא את הכדור שלו מהכביש, כי הוא חושב שזה בסדר לרץ בכביש בגילו, והדיטיילרים המהוללים בדיוק היו פוגעים בו עם זריקת זנב וצחקוק, זה עדיין היה בסדר? זה עדיין היה ' מעידה חד פעמית' 'יש לו ניסיון'?

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

בהתחלה ראיתי את הסירטון ללא קול , וקצת אמרתי לעצמי , מה סתם עשו לו סיבוב קטן באוטו.

לאחר מכן קראתי את התגובות כאן , הפעלתי שוב את הסירטון עם קול.

ופשוט הזדעזעתי להחריד.

עזבו את הקטע של הביטוח כן יש או אין.

זה פשוט מבחיל ומגעיל שבעל עסק יקח את הרכב שלי ללא רשותי ויתחיל ללחוץ איתו ברחובות צרים ובטח שמדובר ברכב חזק עם הנעה אחורית שכדי לנהוג עליו קצת בפראות צריך קודם לדעת לשלוט עליו.

ועוד יותר מגעיל איך הם מצחקקים להם שני הליצנים האלו "לא פלא עשה איתו תאונה" "שמע אתה חייב ליסוע" "אנחנו צריכים להחזיר לו את הרכב היום אל תשכח" ועוד אמירות כאלו ואחרות , ולא ידעו שהם מצולמים.

מיילא רוצה סיבוב ? תתקשר , תבקש , תשאל , לפחות תראה שאתה לא מזלזל ברוכשם של אחרים ומבקש.

זה גועל נפש בכל קנה מידה , ומגיע להם השיימינג הזה , שיסגרו את העסק ואף אחד לא יבוא אליהם.

אנשים כאלו לא מגיע להם להתפרנס מעסק שמזלזלים ברכושו של הלקוח.

איכס הייתי פשוט בהלם כמה דק'..

פורסם

מעבר לכל זה תרצה או לא, גם סיבוב קטן זה חורג ממה שביקש בעלי הרכב.

בנוסף, כיצד לדעתך הוא הולך עכשיו להסביר לכל השכונה שכנראה מי שראה, ראה.. תייגה אותו בתור עושה צרות? לפעמים זה לא נעים ואתה לא יכול לדעת כיצד יתייחסו אלייך, לשם מה הוא צריך את זה?

כאן למשל, מדובר על עוגמת נפש ברורה לכל דבר רק מעצם הסיבוב הזה, הוא יכל "להישרף" בשכונה.

פורסם

בדיוק לפני שנה הכנסתי את הרכב של אשתי לפחח בפתח תקווה.

הבן אלף משך אותו מעל שובעיים בעבודה של יומיים.

כשבאתי לקחת את הרכב הוא היה מונע, עזבו שעשה עבודה חרא, אבל ראיתי שלא היה בכלל דלק , בדיוק לפני שנתתי לו את הרכב תדלקתי פוול, הבן אלף נסע מעל 600 ק"מ, עשה מהרכב שלי זונה.

אבל לך תוכיח את זה במשפט, מה גם שהרכב לא היה מונע סתם כשבאתי, הוא הרס לי את הסטארטר.

את זה לפחות הוצאתי ממנו אחרי שבועיים.

בגלל זה מאז אותו יום שעשו לי בית ספר של החיים, בכל מקום שאני שם את הרכב אני רושם את המספר ק"מ של הרכב

פורסם
בדיוק לפני שנה הכנסתי את הרכב של אשתי לפחח בפתח תקווה.

הבן אלף משך אותו מעל שובעיים בעבודה של יומיים.

כשבאתי לקחת את הרכב הוא היה מונע, עזבו שעשה עבודה חרא, אבל ראיתי שלא היה בכלל דלק , בדיוק לפני שנתתי לו את הרכב תדלקתי פוול, הבן אלף נסע מעל 600 ק"מ, עשה מהרכב שלי זונה.

אבל לך תוכיח את זה במשפט, מה גם שהרכב לא היה מונע סתם כשבאתי, הוא הרס לי את הסטארטר.

את זה לפחות הוצאתי ממנו אחרי שבועיים.

בגלל זה מאז אותו יום שעשו לי בית ספר של החיים, בכל מקום שאני שם את הרכב אני רושם את המספר ק"מ של הרכב

במקרה שלך אני בהחלט הייתי מנסה לתבוע ולהוכיח כמה שיותר. טנק מלא דלק והוא נגמר? זה כבר באמת לעשות מהלקוח זונה.

במקרה של פות"ש, נסעו לו כמה ק"מ בודדים (אני בספק אם האדיוטים האלה נהגו יותר מקילומטר בודד תאמת)

פורסם

תגובה לרוב של מי שלא קרא את השרשור וההתפתחות לאחרונה.

• תוכן חדש...