Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית מאז פרשת דלק נדל"ן מחרים את כל עסקיו של מר תשובה, מדלק מוטורס עד הפניקס ואקסלנס.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4992073,00.html

סתם שתדע אין צדיק אחד בסדום.

בעל השליטה בדור אלון- פרשיית מגה.

לגבי השאר אני לא יודע,אבל כנראה לכל אחד מהם מתחבא איזה שלד בארון או שאחד שהוא כבר נתפס עליו.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אסביר מה זה '100 שנה' שכתבתי קודם.

התכוונתי שאם המדינה הייתה מבצעת את תפקידה, המקרים היו נחקרים כחקירה פלילית של מרמה או הונאה. מי עשה את המהילה? זה הכי קל, המשטרה אם הייתה חוקרת הייתה מגלה את זה תוך יומיים.

בגלל שיש עונשים קבועים בחוק לכל מקרה שכזה, סדרי גודל, תקדימים וכדומה, אז אם הפרקליטות הייתה תובעת אז היו דורשים עונש שמתבסס על כמות המקרים, ומה הסתם, בשנים היו מגיעים למספר אסטרונומי של שנות מאסר. מספיק שזו הייתה הכותרת בעיתון, היה ברור שהרמאים הארורים לא היו הולכים הביתה למזוג קפה ומאפה אלא הולכים לכלא לפחות לשנה שנתיים, והיו אומרים ש'יצאו בזול', והנה לכם הרתעה.

פורסם

אני אישית מאז פרשת דלק נדל"ן מחרים את כל עסקיו של מר תשובה, מדלק מוטורס עד הפניקס ואקסלנס.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4992073,00.html

אתה מדליק מזגן או משתמש בחשמל בכללי? שותה מים? אז אתה עדיין משלם למר תשובה אם תרצה ואם לא.

אם אתה מוצא את מאזדה כרכב שמתאים לך לך עליה. אחלה רכבים, והם לא אשמים כי אבא שלהם בארץ הוא גם ספר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני מקווה שהצד התובע לא יתפשר על הזלזול הזה וידרוש פיצויי ראוי. עושים צחוק? מי חשב על השטות הזו ומי ההזוי שיסכים לזה. בכל מקרה, כמו תחנות בעבר שנודעו באיכות דלק נמוכה, לא אכנס יותר גם ל''דלק''

פורסם
אני מקווה שהצד התובע לא יתפשר על הזלזול הזה וידרוש פיצויי ראוי. עושים צחוק? מי חשב על השטות הזו ומי ההזוי שיסכים לזה. בכל מקרה, כמו תחנות בעבר שנודעו באיכות דלק נמוכה, לא אכנס יותר גם ל''דלק''

ואם אגיד לך אחרת, שכל אחד יקבל לפחות 25 אלף ש"ח? אז הפיצוי עדין נמוך?

הוצע כי שלושת משרדי עורכי הדין של התובעים, משרד עו"ד רם גורודיסקי, משרד עו"ד רון ומשרד עו"ד טמיר, יקבלו 310 אלף שקל בתוספת מע"מ, שלושה מהתובעים יקבלו 25 אלף שקל כל אחד ושניים נוספים יקבלו 37 אלף שקל.

הוצע כי שלושת משרדי עורכי הדין של התובעים, משרד עו"ד רם גורודיסקי, משרד עו"ד רון ומשרד עו"ד טמיר, יקבלו 310 אלף שקל בתוספת מע"מ, שלושה מהתובעים יקבלו 25 אלף שקל כל אחד ושניים נוספים יקבלו 37 אלף שקל.

פורסם

מה הקשר בין דלק לפני עשר שנים לבין עכשיו.

מה תגיד לגבי כל הבנקים שהביאו אשראי לפישמן לא תהיה לקוח שלהם יותר?

פורסם
דלק רכב כבר לא שייכת לתשובה' date=' לידיעתי הוא מכר אותה לאגמון.[/quote']

"...אגמון שילם לקבוצת דלק מיליארד שקל בתמורה ל־22% ממניות החברה, והפך לבעל השליטה בה. מהלך זה, בתוספת המניות שבהן החזיק אגמון קודם לכן, הביא את אחזקתו ל38% מהמניות. קבוצת דלק נותרה עם 33% מהמניות, ובהמשך התכווץ חלקה ל־23%..."

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001184282

כבר לא בעל השליטה אומנם, אבל עדיין עושה אחלה כסף מדיבידנים, ומחזיק אחוז משמעותי בחברה.

פורסם

ברור לך שזה היה לפניי עשור ומקווה שברור לך שתביעות ייצוגיות הן מסחטת כספים ברוב המקרים.

אתה בתור תובע תקבל 25 אלף או 37 כי יש שם כמה תובעים שיקבלו סכומים אחרים (37 זה סכום נאה גם אם הלך לך המנוע בטויוטה הקורולה למשל) ואותו משרד עורכי דין כבר ידאג ללחוץ עלייך לקבל את המאות אלפי שקלים שלהם בפרשה.

זה עסק לכל דבר והתובעים מעניין אותם פחות מה טוב לך ומה לא טוב לך בתור לקוח, למרות שיכלת להצטרף לתביעה גם כן, לולא היית מודע אליה.

= כולם מרוויחים.

פורסם

לפני 10 שנים זה לא רלוונטי , היום יש אחת לחודש בדיקה של איכות הדלק , בדיקה במידה ויש זיהום בבארות , פעם בחצי שנה משרד העבודה בודק את הדלק באופן ידני מבחינת איכות ומבחינת כמות ( הכוונה שהדלק שאתם משלמים באמת אתם מקבלים ) וכ'ו.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם
"...אגמון שילם לקבוצת דלק מיליארד שקל בתמורה ל־22% ממניות החברה, והפך לבעל השליטה בה. מהלך זה, בתוספת המניות שבהן החזיק אגמון קודם לכן, הביא את אחזקתו ל38% מהמניות. קבוצת דלק נותרה עם 33% מהמניות, ובהמשך התכווץ חלקה ל־23%..."

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001184282

כבר לא בעל השליטה אומנם, אבל עדיין עושה אחלה כסף מדיבידנים, ומחזיק אחוז משמעותי בחברה.

צודק לחלוטין, הייתי צריך לכתוב מכר את השליטה לאגמון.

לגבי האחזקות, קצת לא סביר להחרים חברה רק בגלל שמישהו אחר (וזה לא מישהו, זה תאגיד) מושקע בה...

פורסם
ברחובות ( דרך הים ואזור התעשייה ( דיסקאונט ) )בוודאות אין דלק מהול .

Sent from my MI 5 using Tapatalk

אני מתדלק שם באופן קבוע.

איך אתה יודע בוודאות?

פורסם
סתם שתדע אין צדיק אחד בסדום.

בעל השליטה בדור אלון- פרשיית מגה.

לגבי השאר אני לא יודע,אבל כנראה לכל אחד מהם מתחבא איזה שלד בארון או שאחד שהוא כבר נתפס עליו.

אני לא מחפש צדיקים ופה זה לא סדום (לפחות לא רשמית...), בעסקיו של מר תשובה כל פעם מופיע הדבר הזה כמוטיב חוזר, עושקים ומרמים את הצרכן באופן קיצוני "לפעמים" גם בדרכים לא הכי חוקיות לכאורה.

לגבי האחזקות, קצת לא סביר להחרים חברה רק בגלל שמישהו אחר (וזה לא מישהו, זה תאגיד) מושקע בה...

שכל אחד יבחר מה סביר ומה לא סביר לו, מי שמזלזל באינטלגנציה שלי לא יקבל את כספי, אתה תבין במה מדובר ברגע שתבוא למשוך פיצויים או לקבל תשלום מהביטוח (שברוב המקרים יהיה מופחת לרעתך), או שיקרעו אותך בעמלות ניירות ערך ועוד כל מיני הסתתרויות מאחורי חברה בע"מ ובירוקרטיה מתישה (בניגוד להנחיות של גופים ממשלתיים ורגולטורים).

אני מחרים את עסקיו של מר תשובה עד להודעה חדשה (שלא תגיע כנראה אף פעם).

דרך אגב, נפתח "הליך פלילי" (שנמשך כבר עשר שנים) ע"י משטרת ישראל בנוגע לזיוף מונים ומהילה של דלק.

ברגע שהסיפור נמשך ונמשך ככה עשר שנים, התובעים כבר יסכימו לכל פשרה, גם אם היא מבזה את בית המשפט ואותם, זו שיטה ידועה.

בונוס - הנה הלינק לבדיקות המדגמיות של משרד התשתיות.

Detailer.gif
פורסם

מה שאתה עושה קצת מצחיק.

אתה יודע שמפעל ההתפלה באשקלון משתמש בחשמל שמיוצר בתחנת כוח פרטית של קבוצת דלק שאבא שלה הוא מר תשובה?

אז לא תשתה מים?

אתה יודע שהחשמל שחברת החשמל מייצרת יעשה שימוש בגז של מר תשובה? ועוד במחיר מופקע כך טוענים שלל אנשי מקצוע. אז לא תשתמש בחשמל?

תהיה בטוח שהכסף שלך זולג למר תשובה בכל יום אז החרם שלך לא ממש אפקטיבי.

פורסם

פרקש, אני לא אומר לך את מי להחרים ואת מי לא. אני רק שואל איפה עובר הגבול.

בוא נגיד שתשובה קונה 20% מהמניות של אלייד, אז לא תקנה פולקסוואגן?

• תוכן חדש...