Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נשתדל להמעיט בפרטים כי אני באמת לא יודע עדין מה לעשות. בשבוע שעבר נסעתי נסיעה של שעה וחצי כדי לראות רכב. זה אחרי שבמשך שבוע שלם אני בקשר עם הבן אדם, בחור צעיר שעשה רושם טוב. מתחייב לבדיקה - שילדה, מנוע וגיר - חלום. אחרי יומיים אמר שנתחלק בסכום במקרה של בעיה, הסכמתי. היה לי חשד קטן לגבי האוטו מסיבות שלא אפרט אבל לא משהו יוצא דופן במיוחד.

בכל מקרה, הולכים לעשות בדיקה הבודק מרים על ליפט עושה פרצוף מוזר וכותב משהו, ברגע שהמוכר ראה את זה הוא אמר לי " אני אהיה איתך כנה, לא עשיתי בדיקה לאוטו דוד שלי בא איתי ובדק במקום" בקיצור, יש לאוטו הלחמות בשילדה בערך 60 סנטים בתוך האוטו, תאונה בצד ותאונה מקדימה, אגזוז מעוך, בעיה בהגה ועוד כמה עניינים. הבחור התמם והיה בשוק (או שלא). אמרתי לו שאת האוטו לא ניקח ושאני מצפה שיחזיר לי את מלוא הבדיקה מכיוון שלא אמר את האמת. הבודק שאל אם להמשיך את הבדיקה אחרי שמצא את ההלחמות בשילדה ואמרתי לו שימשיך כי רציתי שיהיה לבנאדם בדיקה שידע איפה הוא עומד.

בדרך הביתה אני כבר רואה שהוא מפרסם את האוטו שוב כשהוא כותב שהכל תקין. במשך הימים האחרונים הוא המשיך לפרסם, אתמול ביקשתי מאחי שיתקשר סתם לראות מה הוא אומר. הבנאדם טוען שהאוטו נקי ממכות לא עבר תאונה בחיים ושהוא מתחייב בבדיקה.

הזוי.

עכשיו מה לעשות עם זה? לתת לאנשים ליפול? להזהיר?

פורסם

בסוף החזיר לך עלות הבדיקה?

זה מפורסם ביד 2? נראה לי ניתן לפנות אליהם בדרישה להוריד את המודעה עקב פרסום לא תקין או משהו דומה.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אל תכניס את עצמך למיטה חולה, תגיד תודה שאתה סיימת עם הפרשה הזאת

ותקווה שאנשים יהיו חכמים כמוך.

מי שלא יהיה חכם ילמד על בשרו, אין מה לעשות זו הדרך הכי טובה ללמוד.

פורסם
בסוף החזיר לך עלות הבדיקה?

זה מפורסם ביד 2? נראה לי ניתן לפנות אליהם בדרישה להוריד את המודעה עקב פרסום לא תקין או משהו דומה.

+1.

דווח ליד2 על הנוכל. למה שגם אחרים יפלו בפח?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

יד 2 לא יעשו כלום

באחריותו של הקונה לעשות בדיקה, ובדיוק בשביל מקרים כאלה יש בדיקה , אם היינו סומכים על כל אחד שאומר שהשלדה נקיה אז העולם היה יפה יותר.

מי שמספיק טיפש לא לבדוק שלדה ממוכר רנדומלי ביד 2 , שיאכל את מה שבישל לעצמו.

פות"ש צריך להגיד תודה לבוחן ולהמשיך הלאה.

Miata ND2

פורסם

אם הוא החזיר לך את עלות הבדיקה, הכל בסדר ואין באמת סיבה לרדוף אחרי זה יותר.

אתה יכול לפרסם את מספר הרכב אולי פה. אם מישהו יריץ חיפוש אולי זה יקפוץ לו והוא יחשוב שנית לפני שיקנה, למרות שאני בספק שזה יקרה.

!AWDSOME

פורסם

לדעתי תעלה את הבדיקה לכאן, תרשום את מספר הטלפון של המוכר ואת מספר הרישוי.

כל זה במסגרת ההצמדות לעובדות, בלי תיאורים מיותרים.

אולי מישהו יעשה גוגל ויגיע לכאן.

פורסם

אני הייתי מעלה,

למה להיות שותף לנוכלות.

לדעתי זה כמו שתדע על גנב כלשהו שהולך לפרוץ לבית של השכן אך שלך לא כי ראיתה אותו, ולא תדווח.

פורסם

רק שאת השכן אתה מכיר ויכול להזהיר אותו אישית,

פה הוא יצטרך להפיץ את השמועה בכל האינטרנט ולכל אדם.

ואתה הרי מכיר את הסוג הזה של האנשים, עוד יחכה לו מכתב תביעה על "הוצאת דיבה" "הלבנת פנים ברבים"

פורסם
אני הייתי מעלה,

למה להיות שותף לנוכלות.

לדעתי זה כמו שתדע על גנב כלשהו שהולך לפרוץ לבית של השכן אך שלך לא כי ראיתה אותו, ולא תדווח.

אני מתחיל פה משהו שאני לא יודע איך הוא יגמר, תביעת דיבה פחות מטרידה אותי.

והבודק יצא מלך, התעצבן עליו תוך כדי בדיקה

פורסם
אל תכניס את עצמך למיטה חולה, תגיד תודה שאתה סיימת עם הפרשה הזאת

ותקווה שאנשים יהיו חכמים כמוך.

מי שלא יהיה חכם ילמד על בשרו, אין מה לעשות זו הדרך הכי טובה ללמוד.

מיטה חולה? שמישהו אחר יפסיד תכסף שלו? אם אפשר למנוע את זה למה לא לעשות את זה? אם יש אפשרות שמישהו "לא ילמד בדרך הקשה" ויפסיד כמה עשרות אלפי שח למה לא לעשות זאת?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם (נערך)

קרה לי מקרה דומה לפני כשנתיים.

הונדה אקורד 2006 עם 70 אלף ק"מ. שיחת טלפון והכל נשמע מצוין.

רכב של חמותו, נקי ללא תאונות, מצב מכאני נדיר. חלום? חלום.

לקחתי יום חופש ונסעתי מאשדוד לחדרה. חיכיתי וחיכיתי עד שהגיע לו בחור צעיר חרדי למראה.

במבט ראשון הרכב היה מכוער ומלוכלך להחריד.

אבל אמרתי לעצמי שעם קצת השקעה קוסמטית יהיה לי אחלה אוטו. מבחינת נסיעה הרכב נסע בסדר גמור.

התעקשתי ללכת לבדיקה למרות שהמוכר ניסה להפעיל עליי כל תרגיל שיש בספר על מנת שאתרצה ואקנה ללא.

בקיצור הלכנו למכון, הזמנתי את הבדיקה בביטחון רב שעוד חצי שעה אני בדרך הביתה עם רכב מעולה... כמה שטעיתי.

בתום הבדיקה, הבוחן עם פרצוף רציני מאוד, קורא לנו לבוא למשרד, ומקיף בעיגול את סעיף הפגיעות, הוא היה כ"כ ארוך שכמעט קיבלתי שבץ.

אין חלק באוטו שלא עבר תאונה. פשוט אין. כל הדלתות, הפרונט, המטען, ריתוכים מה לא.. הבוחן ממש התעצבן על המוכר, וגם נזף בו שיש באוטו פאקינג ג'וקים!! תיקנים!

בקיצור, רתחתי מעצבים, כי החלאה הזה עוד המשיך בסיפורי סבתא שלו, אבל את הכסף על הבדיקה כן הוצאתי ממנו.

את ההפסד של יום העבודה ספגתי, אבל יצאתי מעודד שלא קניתי את פח הזבל הזה.

איזה הבדל בין פיסת הזבל ההיא, לבין המונדאו הנוכחית (שניהם עם ק"מ זהה +-)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

מפרסם בלי לחשוב פעמיים

ברור שהבחור נוכל ומחכה לדודה שתקנה בלי בדיקה או למישהו שזה הרכב הראשון שלו.

הוא יישן טוב בלילה עם הכסף שלהם בלי נקיפות מצפון שיקרה להם משהו מנסיעה ברכב שהוא משמעותית לא בטיחותי או שיאבדו את כל הערך בתקלה משמעותית או במכירה עתידית.

לא לתת לזה יד.

נפלתי פעמיים בכזאת בדיקה ופעם אחת לקחתי אישית והמשכתי בעקשנות להעיר ליד2 שהאיש סוחר רכב עד שחסמו אותו או שהתייאש.

• תוכן חדש...