Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר לוג'יק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי קנה מגבר לוג'יק 4 ערוצים.

עכשיו אנחנו די מבינים בחשמל ואלקטרוניקה אבל אנחנו לא בטוחים ולא רוצים לקחת סיכון אז הייתי רוצה פירוט ממש על התקנת מגבר לאוטו.

הבנתי שאת ה+ של המגבר מחברים ל+ של המצבר.

והבנתי גם שצריך לחבר את ה- לשלדה, אבל לאן בידיוק?! אם אפשר שרטוט זה יהיה מעולה.

ואם הRCA והREMOTE נראה לי שאני כבר יסתדר. וגם אם החיבור של הרמקולים והסאב אנחנו כבר נסתדר.

תודה מראש!!!

פורסם

קנית כבר את כל החיווט למגבר? (כבל +,-,פיוז,RCA...)

בכל מקרה, ה + של המצבר אכן מתחבר ל +במגבר.

ה - צריך להיות באורך של מקס' חצי מטר, ואתה צריך לחבר במקום בשלדה שקרוב למגבר ושהפח יהיה נקי מצבע ושאר לכלוך...

הרימוט אתה לוקח מהרדיו, את ה RCA אתה מחבר לרדיו...

כדי למנוע אי הבנות אחר כך, תעביר את ה+,בצד אחד של האוטו, ואת ה RCA+REMOTE וחוטי רמקולים בצד השני.

פורסם

בקשר למחיר... אין לי מושג אני יודע שהוא קנה את זה ב120 דולר ואני לא יודע יותר מזה.

עכשיו שחכתי לציין משהו דיי חשוב.. יש לו צ'נג'ר מאחורה... זה לא אמור לשנות לנו שום דבר בדרך ההתקנה?!?

(לעזור בהעברת חשמל,חיבור מהיר לרדיו וכו'...) או שפשוט להתעלם מהעובדה שיש צ'נג'ר?

תודה

פורסם

עכשיו שחכתי לציין משהו דיי חשוב.. יש לו צ'נג'ר מאחורה... זה לא אמור לשנות לנו שום דבר בדרך ההתקנה?!?

(לעזור בהעברת חשמל,חיבור מהיר לרדיו וכו'...) או שפשוט להתעלם מהעובדה שיש צ'נג'ר?

תודה

זה לא אמור לשנות כלום בהתקנה, כמו שאמרת תתעלם...
פורסם
קנית כבר את כל החיווט למגבר? (כבל +,-,פיוז,RCA...)

בכל מקרה, ה + של המצבר אכן מתחבר ל +במגבר.

ה - צריך להיות באורך של מקס' חצי מטר, ואתה צריך לחבר במקום בשלדה שקרוב למגבר ושהפח יהיה נקי מצבע ושאר לכלוך...

הרימוט אתה לוקח מהרדיו, את ה RCA אתה מחבר לרדיו...

כדי למנוע אי הבנות אחר כך, תעביר את ה+,בצד אחד של האוטו, ואת ה RCA+REMOTE וחוטי רמקולים בצד השני.

המינוס לא חייב להיות מקסימום חצי מטר אורך, ולא יקרה דבר אם יעביר את המתח עם הרימוט באותו הצד של הרכב.

מדובר במיתוסים ישנים, תערוך חיפוש בנושא בפורום ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
המינוס לא חייב להיות מקסימום חצי מטר אורך, ולא יקרה דבר אם יעביר את המתח עם הרימוט באותו הצד של הרכב.

מדובר במיתוסים ישנים, תערוך חיפוש בנושא בפורום ...

מסכים איתך שאלו מיתוסים, אבל אני חושב שכדאי לשמוע להם (לא אומר שהם נכונים ולא אומר שהם לא נכונים), רק במקרה של בעייה יהיו לך פחות דברים לבדוק (השפעות שונות)

פורסם

אז אתה טוען שאני יכול להעביר את כל הכבלים באוטו הצד?

כל הכבלים = רמקולים סיגנל רימוט מתח

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

תעביר כל אחד בנפרד! אמנם הסיכוי הוא אחד לאלף שיהיה רעשי לוואי ורעשי אלטרנטור אבל לך תדע שאתה לא האחד הזה........

פלוס מהמצבר בצד אחד(ימין לדוגמא) וארסיאיי ורינוט בצד שני(שמאל לדוגמא....)

לילה טוב!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

• תוכן חדש...