Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולנטיין 1

omrim95
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברצוני לרכוש מכשיר וולנטיין 1 בארה"ב

האם יהיה אפשר לתכנת את המכשיר שיתאים לארץ ואם כן איך עושים את זה

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי omrim95
פורסם

הנושא הזה נחרש לא מעט בפורום והמון באינטרנט. למה לא לעשות חיפוש קודם כל?

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

מתעלק על השרשור:

יש תכונה שלא קיימת במכשיר שלי (מ-2011, בדקתי לפי המספר הסידורי), ההפרעה שנובעת מכל חידושי הבטיחות למיניהם (שמירת נתיב למשל), שגורמת להתרעת שווא.

מאחר ולא ניתן ליישם אותה על מכשירים ישנים, הם מציעים שדרוג למכשיר החדש ביותר תמורת $289 (משלוח לארה"ב לא עולה). האם שווה לשדרג? הייתם משדרגים כדי לא לקבל התראות שווא ולהחזיק את המכשיר העדכני ביותר?

v1_upgrade.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה מעניין. הוולנטיין שלי מדגם ישן, מצפצף מכל מאזדה מהדור החדש.

כן קרה לי שהוא באמת הציל אותי ואני חייב לו. אבל יש גם התראות שווא ותהיתי אם אפשר לכוון את זה איכשהו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

גם לי יש מכשיר מהדגם הישן.

אני לא מאמין שההצעה שלהם כדאית לנו, כי מדובר על התראות שווא ממערכות בטיחות מבוססות רדאר K band.

התראות השווא מהמזדות/ וולוואים מפעילות את גילוי הלייזר, כך שאני לא מאמין שהשידרוג יפתור את הבעיה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני מציע לכם פשוט לבטל את גילוי הלייזר, כי הוא חסר משמעות.

במקרה הטוב, במקרה ויורים על הרכב שלפניך, תקבל התראה ותבלום, בשאר המקרים תקבל התראה מאוחר מדי.

במצב שבו יש כל כך הרבה התראות שווא, ממילא תתעלם מההתראה, גם אם זה הרכב שלפניך, ועד שתגיב שוב יהיה מאוחר מדי.

אז עדיף להשתיק את ההתראה ולהסתמך על וייז בענייני לייזר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הפתרון הזה מוכר עם החסרונות והיתרונות שלו.

כרגע אנחנו דנים בכדאיות או חוסר כדאיות של שידרוג תמורת $289

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי כבר קרה שלזרו עלי פעמיים, בין הפעמים הורדתי מהירות משמעותית ויכול להיות שניצלתי.

יכול להיות גם שלשוטר סתם לא היה כוח להתעסק בי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם

סליחה על הבורות, אבל מי צריך וולנטיין כשיש וויז עם התרעות על שוטרים?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

יש רדאר דבורה שעובד גם כשהניידת בנסיעה, נגד זה ולנטיין מעולה ווייז לא עוזר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וויז לא מתריע על מארב לייזר או על דבורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מארב לייזר הנהגים מדווחים, ואז הוויז מתריע. אבל דבורה, זה מה שחשבתי. השאלה אם כל העסק משתלם רק בשביל דבורה, כשהוא גם מצפצף על כלום מידי פעם.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

'כל העסק' זה מכשיר שעולה כמו קנס אחד על מהירות גבוהה. משתלם ביותר, אותי הציל הרבה יותר פעמים ממה שאני יכול לזכור לאורך השנים. כשמבטלים התראת לייזר אין כמעט התראות שווא (סדר גודל של פעם בשבוע/שבועיים).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עד כמה הדבורה או מדידת רדאר נמצאת בכלל בשימוש? אני לא מזלזל ושואל ברצינות, אצלי הוולנטיין תמיד עובד.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

לדבורה יש מגבלה קריטית - הרכב הנמדד צריך להיות מבודד בכיוון הנסיעה שלו, ללא רכבים נוספים מסביבו בטווח של כ-50 מטר.

לכן הדבורה יותר נפוצה בשעות הלילה כשהתנועה יותר דלילה, ובכבישים בינעירוניים בעיקר. למשל בכביש 70 מפרדיס ליגור כמעט תמיד יש אחת מסתובבת בשעות הלילה.

הדבורה מותקנת גם על ניידות גלויות וגם על סמויות. אין גלאי רדאר בשימוש שהוא לא מסוג דבורה.

אם אתה נוסע בעיקר באיזור המרכז ובשעות היום, אז הסיכוי שלך להתקל בדבורה נמוך מאד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...