Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנת דלק פטרול בבאר שבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם?

היום במהלך נסיעה נתקלתי בתחנת דלק פטרול ורשום שהמחיר לליטר בנזין למי שחבר במועדון שלהם הוא 5.37 ש"ח (או משהו באזור הזה)

זה נשמע לי קצת חשוד האמת ובגלל זה לא תדלקתי שם (רציתי קודם לוודא אם מישהו ניסה ויודע איך הרכב התנהג עם הדלק שם) יש מצב שהדלק מהול או משהו?

פורסם

תדלקתי בהן כמה פעמים, הכל תקין. (יש אחת בויקטורי ואחת קרובה לטן)

לעומת זאת בתחנות של דיסקאונט אני יותר לא אתדלק, תדלקתי שם פעם אחת עם רכב דיזל ונדלקה נורת מנוע שנעלמה לאחר תדלוק במקום אחר.

פורסם

תמימות לחשוב כי תחנות זולות מוהלים יותר ממה שמוהלים התחנות המסורתיות.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

כן, אתה פשוט נותן להם שם מלא וטלפון והם מביאים לך כרטיס אותו אתה מכניס לעמדת תדלוק לפני כרטיס האשראי

פורסם
תדלקתי בהן כמה פעמים, הכל תקין. (יש אחת בויקטורי ואחת קרובה לטן)

לעומת זאת בתחנות של דיסקאונט אני יותר לא אתדלק, תדלקתי שם פעם אחת עם רכב דיזל ונדלקה נורת מנוע שנעלמה לאחר תדלוק במקום אחר.

דיסקאונט זה תחנת "דלק" לכל דבר , אותו מכלית שמגיעה לדלק מגיע לדיסקאונט .

Sent from my MI 5 using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם
כן, אתה פשוט נותן להם שם מלא וטלפון והם מביאים לך כרטיס אותו אתה מכניס לעמדת תדלוק לפני כרטיס האשראי

תודה אלך לעשות.

אגב, אם אתה נמצא הרבה בעמק שרה, ביום שלישי יש מבצע של טן.

פורסם

ברהט בחצרות מוכרים סולר ב 4.5 אולי עכשו קצת פחות, מישהו רוצה להשתתף בניסוי?

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

פטרול זה מותג עצמאי ולא מוכר כך שהחשש מובן

יצא לי להיות בחדשה בדרך חברון כמה פעמים כי יש שם חנות דגים טובה וגם שטיפת רכב על הדרך תידלקי והכל היה בסדר.

בויקטורי לא יצא לי לתדלק

חנות הנוחות יקרה.

פורסם

בגדול על מנת להרגיש השפעה אמיתית לטובה או רעה של דלק צריך לתדלק את אותו סוג שלוש פעמים רצופות. רק אז ניתן להבטיח שהדלק הזה מצוי באחוזים מספיק גבוהים במיכל ובמנוע בכדי לבחון את ההשפעה שלו.

פורסם
ברהט בחצרות מוכרים סולר ב 4.5 אולי עכשו קצת פחות, מישהו רוצה להשתתף בניסוי?

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

אני עובד במוסך, לא מזמן הביאו לנו בגרר דימקס שתדלק בדואי באחת מהתחנות האלה.

מים מים, וקצת סולר.

• תוכן חדש...