Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לנסר 2008. עד היום כשהייתי נועל באמצעות השלט, היתה תגובה של צפצוף כפול, ובפתיחה צפצוף בודד. ביום בהיר אחד זה הפסיק. השלט אמנם נועל והוינקרים מאירים לרגע, אך אין קול.

מה יכול להיות הסיבה?

תודה

פורסם

ורק כדי להבהיר, החוק כולל הפעלה\דריכה וכיבוי בגדרה של "שימוש" כלומר גם אם אין לך אזעקה בפועל, רק עצם הדריכה שלה שמלווה בצפצוף מהווה עבירה על החוק וחושף אותך הן לתביעה אזרחית (במידה ומהווה מטרד רעש) והן להליך פלילי.

 

בקיצור, אל תחזיר את זה לפעולה.

 

בתודה, מישהו שגר בקומה ראשונה ונשבר לו לשמוע את כל הצפצופים שלכם.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

×
×
  • תוכן חדש...