Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 308

רועי5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל לבחור ב 308 SW כרכב צמוד, מאוד אוהב את האופן שבו הוא נוסע וננהג, מוכן אפילו ברטינה קלה להשלים עם העדר פקדים פיזיים למערכת בקרת האקלים ( די טמבלים הצרפתים, אי אפשר לסדר שכפתור הווליום המיותר בקונסולה יהיה פשוט בורר טמפרטורה ? היה פותר המון ). אבל שני ענינים ממשיכים להטריד, ונסיעת מבחן לא באמת עוזרת :

1. העדר פתחי מיזוג מאחור באוטו עם חלל גדול כמו זה של ה SW נראה כמו בעיה אמיתית. מישהו יודע עד כמה הענין קריטי וכמה זמן לוקח לאוטו שעומד בשמש לארגן אויר צונן לזאטוטים במושב האחורי.

2. מערכת המולטימדיה נטולת עזרים אלמנטריים כמו שיקוף סלולר, מערכת ניווט, מצלמה לאחור, אם להזכיר את הבולטים. הבנתי במקום אחר שהדבר אמור לבוא על תיקונו, האם מדובר רק בדגם החדש שיגיע בספטמבר אי"ה או בעידכון גם בדגמים הנוכחיים.

תודה.

פורסם

היי,

נוהג ברכב הנ"ל מעל שנתיים.

לשאלותך, מתרגלים למסך ולא כזה מורגש חוסר בכפתורים פיזיים. מיזוג מאחורה היה באמת עוזר ליושבים מאחורה, כנהג אתה תהנה ממזגן חזק מאוד והרכב מתקרר תוך 7 דקות לכל היותר (פותח את כל החלונות 2 דקות).

לגבי המערכת, למיטב הבנתי,מערכת ההפעלה לא תומכת ולא תתמוך בשיקוף, לגבי gps, מדובר בתוכנה סגורה של פיג'ו ככה שכנראה לא יהיה בקרוב מפות לישראל (בכל רכבי פיזו וסיטרואן), אם יהיו מפות,המכשיר ברכב תומך בניווט ויפתחו גם לך.

מספר דברים שכדאי לך לשקול:

1. סלון הרכב, קטן וצפוף גם ליושבים מאחורה, כדי "להשוויץ" בתא מטען עצום זה בא על חשבון מרווח הסלון (למרות שהרכב יושב על בסיס גלגלים של 271, מכובד לקטגוריה).

תאי איכסון, אין אין ואין. כנראה מחלה צרפתית ברכבים שלהם אבל אין מקום אפילו להניח סלולרי , לא מדבר על בקבוק שתיה קטן אם אתה משתמש בידית במרכז.

משהו אחרון, תדלוק חייב להעשות עם מפתח (כנראה תקינה אירופאית או משהו), אוטו עם ילדים בחום הזה בלי מזגן (ובלי לפתוח חלון בגלל אדי הדלק) לא נעים.

חוץ מאלה רכב מהנה מאוד, נוח שקט וחזק.

לשיקולך

פורסם

לא מסכים עם תאי אחסון, ב307SW ובC4 דור אחרון לא חסר.

כרגע לא זוכר מה המדיניות של PSA , אבל מכוניות אירופאיות לא תמיד מחייבות מפתח בתדלוק (פולו למשל).

פורסם

אם לזאת הכוונה, אני לא חושב שלהשאיר רכב פועל בזמן תדלוק זה רעיון טוב במיוחד. 3 דקות בצל בלי מזגן זה מחיר קטן לשלם על האפשרות, אפילו הנדירה מאוד, שאיזה ניצוץ יפגוש אדי דלק.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

כרגע לא זוכר מה המדיניות של PSA , אבל מכוניות אירופאיות לא תמיד מחייבות מפתח בתדלוק (פולו למשל).

האמת שגם בc4 יש פתיחה חשמלית למיכל הדלק, ואין צורך במפתח. מפתיע שב308 זה עם מפתח, חשבתי שרק ב208 זה כך מטעמי חיסכון.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

משהו אחרון, תדלוק חייב להעשות עם מפתח (כנראה תקינה אירופאית או משהו), אוטו עם ילדים בחום הזה בלי מזגן (ובלי לפתוח חלון בגלל אדי הדלק) לא נעים.

חוץ מאלה רכב מהנה מאוד, נוח שקט וחזק.

לשיקולך

אין שום תקינה אירופאית כזו. אצלי זה לא כך (ב.מ.וו), אני גם די בטוח שב3008 זה לא כך (אבל אני אבדוק...).

מה שכן, נשמע שטוב שזה כך אצלך, כי זה הכריח אותך להפסיק את המנהג המסוכן של להשאיר מנוע דולק בזמן התדלוק.

פורסם

בכל מקרה אסור להשאיר מנוע דולק בתדלוק.

לי יש את ההצ'בק,רכב נהדר,המזגן מקרר מצויין.

לדעתי אין ממש פיתרון לגבי השיקוף,זה יהיה רק בדגם הבא.

פורסם

בפיקאסו לא צריך מפתח. לוחצים על הדלת של פתח המילוי והיא נפתחת, כולל האטם שעל הפתח עצמו (אין צורך להבריג מכסה פנימי).

בקקטוס צריך לפתוח את הדלת ואז לפתוח פקק פנימי עם מפתח.

האמת, אני מעדיף את המפתח. ככה לא קורה ששוכחים את פתח מיכל הדלק פתוח ונוסעים (אמנם קרה לי רק פעם אחת בחיים, לפני יותר מ-30 שנה, אבל בכל זאת).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...