Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכב להורים מבוגרים, איזור חיפה.

אין צורך ברכב גדול. בהחלט אפשרי ידני

מטרה היחידה - התניידות.

תחושה שלי ללכת על חדש ב-55k - סיטרואן c1

לכמה זמן לובינסקי נותנים היום אחריות?

רכב אחר מומלץ בתקציב הנ״ל?

תודה

עריכה אחרונה על ידי feel
פורסם

הסיטרואן היא בחירה טובה לרכב בסיסי.

אחריות לשלוש שנים ויש אפשרות לקבל שנה רביעית בתשלום.

היות שמדובר בחיפה הייתי חושב היטב לפני הבחירה בגיר ידני.

במה הוריך נוסעים היום?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחריות לשלוש שנים ויש אפשרות לקבל שנה רביעית בתשלום.

זכור לי שנותנים 5 שנים אחריות, התחילו לא מזמן, לא ?

פורסם

גם לדגם הידני וגם ל-C3 החדשה

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לפני שתחליט לרכוש - הייתי מארגן להם נסיעת מבחן - או שוכר אחת כזאת לכמה ימים לראות אם זה מתאים להם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חיפאי ובעלים של פיאט פנדה ויכול להעיד שהרכב עושהעבודתו נאמנה (עד כמה שרכב מיני בסיסי יכול לעשותה). באם ידני בא בחשבון שווה לשקול את הפנדה במיוחד אם מתוכנן להחזיק מספר שנים (ירידת הערך בשנים הראשונות גדולה, אח"כ הרכב הופך דווקא למבוקש יחסית). הפנדה מעודנת יותר ונעימה הרבה יותר לנסיעה, העברת ההילוכים, המצמד ומערכת הסיוע לזינוק בעליה מהטובים שבנמצא, בטח בקטיגוריה הנ"ל, מיזוג אפקטיבי ותא נוסעים עדיף על המתחרות עם 3 צילינדרים.

את הפנדה ניתן להוציא מהסכנות לאח מיקוח קל סביב המחיר המצוין בכותרת.

אם התקציב גבוה יותר, שווה לשקול גם את ה-108 1200 סמ"ק שעדיף על הפנדה רק בכוח המנוע.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

היי, דאצ'יה סנדרו - מרווח מאוד, אבזור עשיר ובמחיר נמוך! מאוד ממליצים לך לבקר במרכז המכירות שלנו בנשר - דרך בר יהודה 194.

פורסם

הסנדרו אופציה טובה, הרבה יתו מרווחת מרכב מיני עם תא מטען גדול יותר.

נוחות הנסיעה וספיגת שיבושים טובה מאוד ולעיר כמו חיפה שמלאה בבורות ושברים היא עושה עבודה טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...