Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

הרכבים הנ"ל הינם אופציות לליסינג מהעבודה, לאחר שנאמר לי שלאוקטביה יש רשימת המתנה של כמה חודשים.

לי אין כמה חודשים להמתין לכן צריך את עזרתכם בתיעדוף הרכבים שלהלן:

1. מאזדה 3 2.0 קומפורט

2. פוקוס טיטניום 1.5

3. רנו גרנד קופה 1.2

תודה לעוזרים

W202 C240

פורסם

היי חבר,

אתה צריך לפרט את הצרכים קצת יותר לעומק(נוסע לבד? ביצועים? מרווח מאחור? תא מטען? וכו׳).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מבחינת הנאה מנהיגה הפוקוס והמאזדה בראש , כאשר לפוקוס יתרון של מנוע טורבו.

מבחינת בטיחות המאזדה מובילה עם שלל מערכות בטיחות, אחריה הפורד ולבסוף הרנו שלא מציעה הרבה בתחום הבטיחות האקטיבית.

נוחות עד כמה שיצא לי הגרנד קופה מובילה , אם זה השיכוך המצוין במעבר על שיבושים ובאמפרים, מושבים נוחים ותומכים ,בידוד רעשים והרכב נשאר יציב ובקושי רוכן בפניות.

מבחינת פנים הרנו (לפחות בגרסת אינטנס) והמאזדה מציעות פנים מודרני ועדכני, בעוד הפנים של הפוקוס מראה את גילו.

פורסם

המזדה מאובזרת ונעימה יותר לנסיעה מהפוקוס. הביצועים שלה פחות טובים אך עדיין טובים. ההתנהגות טובה בשתיהן ושתיהן צפופות מאחורה. רנו אינני מכיר.

פורסם

הי, כולם טוענים שהפוקוס יותר חזקה אך מאזדה יותר מהירה מאפס למאה. ושתיהן נותנות שיא הספק ב6000 סלד.

אם נלך בכיוון של מהירות ועצבניות מה דעתכם על קרוז החדשה?

W202 C240

פורסם

פורוצ, לא רשמת מה הדרישות שלך מהרכב...

הפוקוס (גם הרנו) בעלות טורבו ולכן יש להן יותר כוח זמין (כמעט) בכל מצב, שים לב לנתון המומנט, לא לכוח סוס.

בהנחה שאתה מחפש רכב משפחתי עם ביצועים סבירים, זה הדירוג שלי:

1. שברולט קרוז - רכב חזק, מרווח, מאובזר

2. רנו גרנד קופה - נוח, מאובזר ומרווח

3. מאזדה 3 - טוב לנהג, מאובזר, אבזור בטיחות מקורי, קצת צפוף מאחור

4. פוקוס - אמנם טוב מכולם במבחינת הביצועים (בסימן שאלה מול הקרוז), אך מיושן במקצת וצפוף

נראה שיש לכם מגוון נחמד של רכבים בחירה, האם יש לכם בהיצע גולף/אוקטביה או אופל אסטרה?

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

הי, הדרישה שלי כוח ומרווח. התחחתי את השרשור בזה שאוקטביה לא זמינה עד 2018 עקב רשימת המתנה ארוכה. גם אסטרה היא באופציות.

W202 C240

פורסם

משום מה נעלמה מעיני העובדה שהאוקטביה לא זמינה :)

אם תוסיף את האסטרה לרשימה, אצלי לפחות היא עולה הישר למקום הראשון.

הכי חזקה, הכי בטיחותית, מרווחת מספיק (הקרוז והרנו יותר - רלוונטי בעיקר למשפחות ולא לנהג/נוסע).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

בחרתי בפוקוס טיטניום. המותג טיטניום לפי מה שיצא לי להכיר הוא באמת נותן את הסחורה. לטעמי היא הכי יפה מכולם, וגם יעלה לי פחות מבחינה כספית מכל שאר האופציות.

תודה לעוזרים.

W202 C240

• תוכן חדש...