Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אז אני בתכנון של טיול לחול, את הזמנת הרכבים ביצעתי דרך rentalcars, באתר של rental יש אופציה לבחור בביטוח "הגנה מלאה", לאחר הסבר שלהם מדובר בביטוח של rental ולא של חברת ההשכרה, ז.א שאם קורה משהו לרכב בחברת ההשכרה אני צריך לשלם ולאחר מכן לתבוע בחזרה את הכסף מrentalcars, מישהו פעם היה צריך להתעסק בסוג תביעה כזו? נראה לי כמו חתיכת כאב ראש.

מנסיונכם, בדרך כלל הביטוח ש"חברות התיווך" כמו rentalcars זול יותר או יקר יותר ממה שהחברה תציע לי ברגע שאגיע לשם?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

ביטוח החזר השתתפות עצמית של renatlcars לרוב יהיה זול יותר ממה שהחברה תציע בדלפק. אבל במקרה של תאונה תצתרך לשלם השתתפות עצמית לחברה ואז לפנות לrentalcar .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לאיזו מדינה אתה נוסע? אם זה למזרח אירופה אז כדאי להוסיף כמה יורו ולקחת את הביטוח מחברת ההשכרה המקומית.

בארה"ב מעולם לא לקחתי ביטוח ביטול השתתפות עצמית, לא הרגשתי צורך.

בכל מקרה באתר עצמו של

rentalcars יש לפעמים את אותו הרכב במחיר מעט גבוה יותר וכולל ביטול השתתפות עצמית, זה מצריך לעבור ידנית על מספר רכבים אבל בדר"כ שווה.

פורסם

לי יש ניסיון טוב עם חברת Pasportcard בביטוח ביטול השתתפות עצמית עם קרוואן.

היה נזק כך שחברת ההשכרה לקחה לי את הפיקדון (2000 יורו אם אני לא טועה).

לאחר מספר ימים ושתי שיחות טלפון (ושליחת טפסים) חברת הביטוח החזירה לי את הכסף לחשבון.

זו הייתה החברה היחידה שביטחה קרוואן ודרך חברת ההשכרה זה היה מאוד יקר.

אם המחיר לא יקר משמעותית הייתי מבטח דרך חברת ההשכרה (ובתנאי שזו חברה גדולה ומוכרת ולא מקומית).

• תוכן חדש...