Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות היום איזה סיוויק 2003 אהבתי הכל ברכב, יש רק בעיה אחת, הגיר עובר חלק הכל הבעיה בכל תחילת נסיעה יש השהייה של שנייה, אני נותן לרכב לגלוש בלי גז, ואיך שאני לוחץ גז מרגישים מכה קטנה מהגיר כאילו הוא מתחבר לגלגלים, זה מעיד על בעיה בגיר? הרכב עשה 200 אלף ק''מ, יצא לי לשמוע על הרבה הונדות מהדגם הזה 2001-2006 שהגיר הלך עוד הרבה לפני 200 אלף ק''מ.

יכול להיות גם שזה תקין אני לא מכיר את הרכב הזה, למי שיש אולי ככה זה, אשמח לשמוע דעתכם לדעתי לא תקין ולא קניתי.(במחשבות אולי כדאי אבל לא רוצה לקחת סיכונים)

תודה.

פורסם (נערך)

האם הרכב מתקדם בגלישה בצורה אופיינית לגיר פלאנטרי?

אם כן, יתכן תושבת גיר קרועה גורמת למכה שאתה מרגיש.

בכל מקרה, זה לא אופייני לרכב הזה,

נשמע כמו בעיה בהצמדה של הילוך ראשון בגיר, כתוצאה מלחץ שמן נמוך או מסיבה אחרת

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

היה לי את זה בסיוויק 2003, קניתי אותה עם 70 אלף ק"מ והחזקתי 7 שנים. החלפתי בתקופה שהאוטו היה אצלי פעמיים שמן גיר, זה לא השפיע בשום צורה.

השילוב הזה כל הזמן היה ככה ללא שום שינוי.

אצלי זה היה משהו מאוד מאוד עדין שבן אדם נורמאלי לא מרגיש.

יכול להיות שזה כבל גז שפותח את המצערת בצורה לא הדרגתית בתחילת לחיצה.

פורסם

יגאל: הגיר מתקדם רגיל, כל ההילוכים עוברים חלק חלק, גם בפתיחה מהירה, גם בפתיחה איטית, אין השהייה או מכה מ-D ל-R וההפך. טורים יציבים, רכב לא רועד בכלל, שקט כאילו לא מונע, שמן גיר לא חסר.

מקס: תושבות נראות בסדר לפי המצב של הרכב, לא בדקתי פיזית לא מומחה גדול.

בוקי: אכן בנאדם נורמלי לא ירגיש את זה, הבעיה אני פדנט ועל ההתחלה עליתי על זה, יכול להיות שזה ככה ברכב הזה כמו שאתה אומר, ויכול להיות גם בעיה בכבל גז, ניסיתי גם לתת גז בעדינות ועדיין זה מורגש, אבל אני מעדיף לקחת רכב תקין, ולא להתחיל עכשיו לרוץ לבדיקות וניסיונות, אולי זה ישתפר אולי גם לא, אולי עדיף שאני יוותר למרות שהרכב נראה ממש שמור.

תודה.

פורסם

אגב, בניגוד לרוב המכוניות האחרות בסיוויקם האלו בודקים שמן גיר עם מנוע כבוי.

אחרי נסיעה של לפחות 20-30 דקות לחנות במשטח ישר, לכבות ממוע ולבדוק מפלס שמן גיר תוך 30-90 שניות.

לגבי התופעה, אז כמו שאמרתי. אצלי זה היה משהו בקושי מורגש.

שמת ב D, עזבת ברקס, הרכב מתחיל להתקדם בלי גז. נותן גז, ברגע שאתה נותן גז אתה מרגיש סוג של שילוב הילוך די עדין. כאילו שרק אז השתלב ההילוך למרות שהוא היה משולב גם לפני. בזינוק רגיל מהמקום זה בכלל לא מורגש. מורגש רק אם אתה מתחיל בלי גז ונותן גז כשהאוטו כבר בתנועה.

ורק משוגעים כמו שיש פה בפורום יכולים להבחין בזה.

ככה היה באוטו שלי, אולי באוטו שבדקת היה משהו אחר. אני אף פעם לא נהגתי בשום סיוויק אחרת חוץ משלי כך שיותר מזה לא יודע לאמור.

תנסה לבקש ממישהו סיבוב על סיוויק אחרת ולבדוק האם התופעה קיימת.

לגבי התושבות, בסיוויק יש תושבת מנוע קידמית שאחראית על ייצוב מנוע על ציר הרוחב. את התושבת קל מאד לראות. בוקסה שלה נקרעת עם הזמן אבל התופעה שתארתי לא קשורה לתושבת לדעתי.

פורסם

בוקי בדיוק כמו שרשמת אחד לאחד זה מה שהרגשתי.

זה קצת מציק ויש סיכוי גדול שככה זה ברכב הזה כנראה שלא יתאים לי.

ושמן לא ידעתי שבודקים ככה ברכב הזה בדקתי מונע אחרי נסיעה היה בפול.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...