Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשריססתי את הדשבורד עם החומר הנ"ל, עף גם על השמשה, אבל לא חשבתי שזה כזה נורא. מאז יש לי כתמים על השמשה, שקופים שרואים בזווית מסוימת או כשיש אור מבחוץ, מה שמאוד מציק בנסיעה בערב. כל הניסיונות שלי לנקות את זה לא עזרו, ניסיתי תרסיס לניקוי חלונות ביתי (הכחול), APC, CG Inner Clean, מסיר שומנים, אציטון (!!!), ואפילו שוב מה-Lighting Fast בתקווה שאולי הוא יכול לנקות את עצמו, וכלום לא עוזר! מה עושים?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם (נערך)

תנסה אלכוהול נקי ללא דילול. או CarPro Eraser. (יש לי בבית Eraser -אם תרצה? אנסה לעזור לך)

להבא, יש לי שיטה (כתבתי עליה כמה פעמים בעבר) איך להימנע מריסוס השמשה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

יוגב מה השיטה?

כעיקרון אני משתמש לדש בחומרים ללא ריסוס כמו פלאש דש וכו' לישום עם אפליקטור

וגם אם אני מרסס על עור וכו' מחזיק מגבת מיקרופייבר מאחורי ההגה, כנ"ל ריסוס ליד חלון.

פורסם

חתיכת קרטון מונחת לתוך פתח הדשבורד -ריסוס חופשי כי כל העודפים מגיעים לקרטון.

בעבר הרחוק שהשתמשתי בתרסיס של אוטו -גלים (Autoglym Vinyl) זה היה הבזק של רגע

להשתמש בקרטון - כי המריחה על השמשה לא הכי נוחה ומקשה על ניקוי השמשה. שלא נזכיר

שחלון קדמי נקי זה עניין בטיחותי.

מעבר לזה לא חייבים לרסס ישירות על הדשבורד -ניתן לרסס על מטלית ולעבוד באופן נוח ובטוח.

זה עושה את אותה עבודה.

היום זה לא רלוונטי עבורי, כי בשנים האחרונות אני משתמש בקרמים.

• תוכן חדש...