Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C 4 סולר

שמעון55
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהתייעצנו פה על רנו לטיטוד ואחי הקשיב לעצת החברים כאן הוא מצא c4 סולר גיר רובוטי עם 70 אלף קמ אפשר בבקשה לשמוע חוות דעת על אמינות הרכב במידה וטופל טוב תודה לחברי הפורום

פורסם

מהניסיון שלי.

דיי נוחה גם מבחינת מושבים וגם מבחינת כיול , למנוע יש כוח זמין ולתיבת הילוכים צריך להתרגל.

אבזור דיי טוב לשנתון גם בגרסה הבסיסית כמו בקרת שיוט ומשוטים להעברת הילוכים מאחורי ההגה ופנסים עוקבי פניה, גרסת הPK מוסיפה עוד אבזור.

מרווח פנימי סביר ותא מטען גדול יחסית להאצ'בק.

בזו שנהגתי בה היה בעיה פעם אחת עם האימובילייזר וזהו, מעבר לזה לא היו תקלות.

פורסם

אני הייתי מעדיף את הלטיטוד

בכל מקרה הסי4 בשנים האלה המנוע מאוד טוב אמין ממה שלי יצא לראות המסנן חלקיקים נסתם באזור ה 180 אלף אלטרנטור גם באותו אזור הקילומטראז

לגבי הגיר זה כבר תלוי בנהג ואם הוא אוהב את אופן הפעולה של הגיר הזה...

פורסם

הדבר היחיד שמרתיע שם אותו זה האמינות אני אמרתי לו שיש אלפי מוניות שנוסעות על המנוע וגיר האלה ושאר המכלולים האלה

לגיר הוא פחות צריך להתרגל כי 90 אחוז מהנסיעות שלו זה חוץ לעיר אז זה לא משנה

פורסם

יש משתמש בשם technet שהחזיק אחת כזו. נסה לפנות אליו אם הוא לא יענה פה.

הבעיה היחידה היא הגיר. מעבר לזה מדובר במנוע אמין ומוכר וברכב די סטנדרטי.

מה שכן, אין לו שוק בכלל. קח את זה בחשבון (גם בקניה וגם במכירה).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

המחיר שהוא קונה לדעתי מחיר טוב מאוד מה זאת אומר היה לו בעיה בגיר אחרי כמה זמן בערך? והאם זה אותו מכלולים של c3 פיקאסו?

פורסם

לא אמרתי שהיתה למישהו ספציפי בעיה בגיר או שיש בעיות אמינות כלליות איתו, רק שמדובר בגיר רובוטי חד מצמדי וככזה הוא פחות נעים לשימוש ועלול להיות פחות אמין. מתנצל אם לא הובנתי נכון.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אנחנו מחזיקים במשפחה כזאת מודל 2012 רמת גימור PK.

הרכב אצלנו מאז שהוא חדש ועבר כ-110 אלף ק"מ, הרכב ננהג על ידי הסבים שלי והם מאוד מרוצים ממנו.

הוא מראה אמינות טובה מאוד וגם איכות הבניה עד כה מצויינת, תא הנוסעים מרגיש עדיין מוצק ולא מקרקש.

הרכב ננהג בעיקר בעיר, הגיר אכן דורש התרגלות כלשהי אבל הוא לא נורא בכלל, בנוסף שווה לציין שלמרות תוואי הנסיעה העירוני לרכב לא הוחלף קלאץ' עדיין.

צריכת הדלק בתוואי עירוני ברובו עומדת על כ-16 קמ"ל.

ברמת הגימור הזאת הרכב מאובזר בצורה מרשימה לשנתון - בקרת אקלים מפוצלת, תאורת לד בכל מני מקומות, דיברת BT מקורית ועוד כל מני דברים נחמדים.

בקיצור ממליץ מאוד!

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• תוכן חדש...