Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס Titanium האצ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במחיר הזה - חד משמעית לא.

איזה האצ'ית אתה ממליץ עד 60?

זה לא עניין כושל, אלא עניין של חווית נסיעה.

לדעתי האישית וכאחד שנוהג בפוקוס ללא תקלה אחת! כ20K ומחפש טיטניום ב"מציאה" ממליץ בחום אך כיון שרוב העולם חולק עלי (לעיתים בצדק)צריך לקנות בזול כדי למכור גם בזול.

איך צריכת הדלק הייתה במנוע 2.0?

אחותי עם פוקוס כזו 2.0 ליטר יד ראשונה 2015 כמדומני, מלפני חצי שנה החלה לסבול מהגיר, הרכב היה כבר פעמים במוסך, למעט הבעיה הזו היא יותר ממרוצה מהרכב,

אבל רוצה למכור בגלל הגיר....

הרכב היה חסכוני בשבילה?

פורסם
צריכת דלק 1/10 ממוצע

חשבתי שהיא תהיה יותר חסכונית, אני ממש אהבתי את הרכב וכל מה שרשום פה גורם לי למחשבות נוספות

פורסם

אל תצפה לחסכון משמעותיף מה גם - תלוי איך אתה נוהג, יש המון משתנים במשוואה הזו של צריכת דלק.

ובסוף זה מסתכם למה שהרכב נותן לך, לדעתי ליטר אח לפה או לשם כשמונחים מחד פוקוס טיטניום האצ' שממציעה הרבה מתוקים ובעיית גיר שמכוסה תחת אחריות אבל עדיין, לא כל אחד אוהב את העננה הזו שמרחפת מעליך לבין למשל סקודה אוקטביה 1.2\1.4 שהן חסכוניות מאוד יחסית אליה אבל שם כשנגמרת האעחריות - לך תמצא עם מי לדבר ולך תפרק אלפים.

זה גורם לי לתהות, גם הגיר אצלי במונדאו מורכב ביותר, וכל זה בשביל מה? חסכון של 10 אחוז בדלק? זה לא מצדיק את העניין שתקלה בגיר כזה יכולה פיננסית לתדלק מיכלית של יצחק תשובה בקלות.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
שלום, שמתי עין על הפוקוס טיטניום (2,000 סמ''ק)האצ'בק בשנים 2011-2013.

מאוד משך אותי העובדה שהרכב חזק, מאוד מאובזר( התנעה בכפתור, מערכת נחמדה, חימום מושבים )

אך אני מוטרד לגבי 2 דברים:

1. הגיר, אני יודע שהוא דו מצמדי ואני מפחד מבעיות אשר עלולות להיווצר מכך.

2. צריכת דלק, בתור אחד שנוהג בינתיים ביונדאי ix35 , אני מחפש רכב עם צריכת דלק הרבה יותר מאשר היונדאי

הזוללת , ומנוע 2000 אטמוספרי מרגיש לי קצת שתיין.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

אין חימום מושבים בפוקוס (לא שזה דבר ממש חשוב בארצנו). מעבר לזה, כמו כולם ממליץ לא להתעסק עם הגיר הרובוטי.

אם גיר ידני מהווה אופציה - אז יש פוקוס אקובוסט טיטניום במחיר דומה באותה שנה (שתיים כאלה למכירה כרגע בלוח הפורום, אחת שלי :) )

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אין חימום מושבים בפוקוס (לא שזה דבר ממש חשוב בארצנו). מעבר לזה, כמו כולם ממליץ לא להתעסק עם הגיר הרובוטי.

אם גיר ידני מהווה אופציה - אז יש פוקוס אקובוסט טיטניום במחיר דומה באותה שנה (שתיים כאלה למכירה כרגע בלוח הפורום, אחת שלי :) )

אני מעדיף אוטומט, בחיים לא נהגתי בגיר רובוטי

וסתם שאלה למה אתה לא אוהב בקרת אקלים?:shock:

• תוכן חדש...