Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי הרבה חיפושים הלכתי היום לראות אוטו (הונדה סיוויק שנת 2001).

הרכב במצב סבבה מבחינה חיצונית יש טיפה קילופים..חוץ מזה האוטו נראה במצב מכני טוב.

השאלה שלי היא כזאת..לאוטו אין קודן כלומר בעל הרכב הזה הוריד אותו מטענה שזה מציק לו..השאלה שלי האם מורידים קודן עקב תקלה במערכת החשמל או מאיזה סיבה אפשרית מורידים קודן האם זה יכול להעיד על בעיה שיש?

למרות שהוא מתחייב לי במנוע גיר ושלדה, תודה רבה לעוזרים וחג שמח לכולם !!!

פורסם

קודן יכול להיות מקור לתקלות - אני מעריך שלרכב אין ביטוח מקיף, ולכן זה לא משנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

השאלה האם בלי קודן יתנו לי לעשות ביטוח חובה וצד ג' ?

ובעייתי רכב ישן בלי קודן לא? תודה על העזרה!

פורסם

שהקודן יהיה דאגתך האחרונה.

אם נותק,אז כנראה שהיתה בעיה איתו והוא גרם לכך שהרכב לא יניע.

קודן כזה עולה בסביבות 300-400 ש"ח לדגם הפשוט ביותר ומה שיותר חשוב,שהמנוע והגיר מתפקדים טוב באופן יחסי כי שם תקלה באחד המכלולים תעלה כמה אלפים טובים.

הייתי לוקח את הרכב לבדיקה במוסך של הונדה כדי לקבל חוות דעת על מצב המכלולים העיקריים של הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
השאלה האם בלי קודן יתנו לי לעשות ביטוח חובה וצד ג' ?

ובעייתי רכב ישן בלי קודן לא? תודה על העזרה!

קודן הוא אמצעי למניעת גנבה לא מעניין כלל את חברת הביטוח צד ג' הוא ביטוח לנזקים של מי שאתה פוגע בו, וביטוח חובה הוא לנזקי גוף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

משאלותיך ניכר שאתה לא מבין דבר וחצי דבר בתחום.

ממליץ בחום להכניס לתמונה מכר בעל רקע והבנה, כדי להימנע מרכישה שגויה ותחזוקה לקויה.

בהצלחה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...