Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'ז חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רנו? קליאו?

בקליאו החדשה יש גיר רובוטי כפול מצמדים , ב206 אני כמעט בטוח שזה רובוטי חד מצמדי שדורש תפעול של דוושת הגז בהתאם להעברת הילוכים , בעוד בקליאו אין צורך כזה.

כמובן עדיף שתנסה בעצמך.

פורסם
איזה רנו? קליאו?

בקליאו החדשה יש גיר רובוטי כפול מצמדים , ב206 אני כמעט בטוח שזה רובוטי חד מצמדי שדורש תפעול של דוושת הגז בהתאם להעברת הילוכים , בעוד בקליאו אין צורך כזה.

כמובן עדיף שתנסה בעצמך.

http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A8%D7%A0%D7%95_%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95_%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F_%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C

פורסם

לפני שאתה קונה. תיגש לסוכנות ותבקש נסיעת מבחן והצעת מחיר.

אל תגיד שאתה מתכוון לקנות את הרכב ב-0 ק"מ כמובן.

הגיר של הקליאו בנזין לדעתי מעולה. לא כולם מסכימים איתי.

אגב, ספציפית בקליאו יש סיכוי שתקבל הצעת מחיר שתצמצם מאוד את הפער לעומת 0 ק"מ. כדאי לנסות.

בקיה לא תקבל. אחרי ההנחה יישאר פער גדול.

פורסם
לפני שאתה קונה. תיגש לסוכנות ותבקש נסיעת מבחן והצעת מחיר.

אל תגיד שאתה מתכוון לקנות את הרכב ב-0 ק"מ כמובן.

הגיר של הקליאו בנזין לדעתי מעולה. לא כולם מסכימים איתי.

אגב, ספציפית בקליאו יש סיכוי שתקבל הצעת מחיר שתצמצם מאוד את הפער לעומת 0 ק"מ. כדאי לנסות.

בקיה לא תקבל. אחרי ההנחה יישאר פער גדול.

תודה, כמובן שאני אעשה טסט לפני אני קונה רכב.

עשיתי חיפושים בגוגל על עניין של ליסינג 0 ק"מ וזה לא כל כך פשוט כמו שחשבתי, קראתי במיוחד התגובות כאן:

https://www.carcost.co.il/deals/articles/4256

שהסבירו שהפסד בצד השני, אם ח"ו יהיה תאונה או נרצה למכור, יפחות יבטלו הרווח בקניה. אני חייב לחשוב על זה.

אגב, בעניין של הורדת מחיר בקנייה רגילה, יש לך עצות בשבילי בעניין? אם איזה חברות אפשר ועד כמה? האם שי קוד דיבור לקבל אותם, דברים כן להגיד ודברים שלא יעבדו?

תודה!

פורסם

תראה,

שאתה קונה רכב 0 ק"מ אתה קונה בזול יותר.

אתה לא יכול לצפות שחברת הביטוח תשלם לך מחירון של רכב יד1 שקנית מהיבואן.

אתה גם תמכור בזול יותר.

אם אתה קונה רכב לשנה שנתיים - זה לא הגיוני.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב לתקופה של 3 שנים או יותר זה כבר הגיוני יותר.

בעצם, במקרה של רכישת רכב מהיבואן אתה משקל מחיר מלא.

ואז שתהיה תאונה - חברת הביטוח תיאורטית תחזיר לך מחירון מלא ואתה תמכור אותו אחר כך כיד 2 במחירון מלא.

בפועל, יותר קל למכור הונדה גאז 0 ק"מ יד שנייה במחירון מאשר פיגו 308 שקנית מהחברה - וזה גם צריך להיות שיקול.

אני חושב שיותר הגיוני לחסוך בוודאות מעל 20 אלף שקל בקנייה ואז במכירה למכור בסכום נמוך יותר, אבל לא נמוך יותר ב-20 אלף, מאשר לשלם עכשיו הכל בתקווה שאולי יום אחד אתה תקבל קצת יותר. אולי.

תחשוב עלייך כקונה.

אתה פותח יד 2 עוד 4 שנים לקנות סיד. נגיד שהמחירון שלה 50 אלף.

יש שני רכבים נתונים ומצב זהים .

אחד פרטי יד 1 אחד יד 2 נקנה כיד 1 0 ק"מ. מוכרים אותו ב-5000 ש"ח פחות.

לא תקנה את ההוא ב-45?

אז המוכר של הרכב ב-45 חסך 20 אלף שקל בקנייה, ועכשיו מוכר ב-5000 ש"ח פחות. סה"כ הרוויח.

גם אם הוא ימכור את הרווח ב-19,500 פחות, הוא עדיין הרוויח.

בגלל זה עסקאות 0 ק"מ מסויימות מאוד משתלמות.

לקליאו לעומת - אתה כנראה תקבל איזו הנחה בסוכנות. ואם הפער יהיה קטן, של אלפים בודדים - זה כבר לא משתלם.

אני חוזר - אני מעדיף לשמור אצלי עכשיו בקנייה סכום לא מבוטל, אגב הסכום הזה יכול להיות גם ההבדל בין רכב שאני רוצה ויהיה טוב לי יותר לבין רכב שהוא פשרה.

נגיד יש לי רק 100 אלף ש"ח.

קיה סיד עולה 130. אין לי כסף.

ב-0 ק"מ היא נכנסת לי לתקציב והיא עדיפה משמעותית על גאז בשבילי לדוגמא. אז אקנה סיד. גם אהנה בשנות השימוש מרכב מתאים וטוב יותר.

כמובן שאתה זוכר שהרכב שלך נחשב כיד 1 ליסינג ויש הורדה על רכבי 0 ק"מ לדעתי זה 8% במחירון, למרות שהטרייד אין וחברות הביטוח מנסים להוריד יותר.

רכב ליסינג מורידים לו 22%.

רכב ליסינג נהג יחיד זה 14%.

שאתה תתבע את חברת הביטוח או תנס לעשות טרייד למכור מייד ינסו להוריד לך 22%. אז אתה תצטרך להתמקח על זה.

אבל שוב, רכב שמור יד2 מתוצר מבוקש כמו קיה סיד. יימכר די מהר, ואתה שקנית ב-0 ק"מ תהיה עם עודף יפה שתוכל להוריד במחיר.

אם תקנה ישירות מהחברה ותשלם מחיר מלא - תצטרף תמיד להתחרות ברוכשי ה-0 ק"מ וחברות הליסינג - ואז תבקש מחיר גבוה שאף אחד לא ייתן לך.

מחירי הרכבים מנופחים וירטואלית בגלל חברות הליסינג. אתה יכול לראות המון מבצעי "טרייד במחיר מחירון" - שבפועל אם תקנה את אותו הרכב ב-0 ק"מ תחסוך מעל 20 אלף ש"ח לרכב משחפתי רגיל.

פורסם (נערך)
תראה,

שאתה קונה רכב 0 ק"מ אתה קונה בזול יותר.

אתה לא יכול לצפות שחברת הביטוח תשלם לך מחירון של רכב יד1 שקנית מהיבואן.

אתה גם תמכור בזול יותר.

אם אתה קונה רכב לשנה שנתיים - זה לא הגיוני.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב לתקופה של 3 שנים או יותר זה כבר הגיוני יותר.

בעצם, במקרה של רכישת רכב מהיבואן אתה משקל מחיר מלא.

ואז שתהיה תאונה - חברת הביטוח תיאורטית תחזיר לך מחירון מלא ואתה תמכור אותו אחר כך כיד 2 במחירון מלא.

בפועל, יותר קל למכור הונדה גאז 0 ק"מ יד שנייה במחירון מאשר פיגו 308 שקנית מהחברה - וזה גם צריך להיות שיקול.

אני חושב שיותר הגיוני לחסוך בוודאות מעל 20 אלף שקל בקנייה ואז במכירה למכור בסכום נמוך יותר, אבל לא נמוך יותר ב-20 אלף, מאשר לשלם עכשיו הכל בתקווה שאולי יום אחד אתה תקבל קצת יותר. אולי.

תחשוב עלייך כקונה.

אתה פותח יד 2 עוד 4 שנים לקנות סיד. נגיד שהמחירון שלה 50 אלף.

יש שני רכבים נתונים ומצב זהים .

אחד פרטי יד 1 אחד יד 2 נקנה כיד 1 0 ק"מ. מוכרים אותו ב-5000 ש"ח פחות.

לא תקנה את ההוא ב-45?

אז המוכר של הרכב ב-45 חסך 20 אלף שקל בקנייה, ועכשיו מוכר ב-5000 ש"ח פחות. סה"כ הרוויח.

גם אם הוא ימכור את הרווח ב-19,500 פחות, הוא עדיין הרוויח.

בגלל זה עסקאות 0 ק"מ מסויימות מאוד משתלמות.

לקליאו לעומת - אתה כנראה תקבל איזו הנחה בסוכנות. ואם הפער יהיה קטן, של אלפים בודדים - זה כבר לא משתלם.

אני חוזר - אני מעדיף לשמור אצלי עכשיו בקנייה סכום לא מבוטל, אגב הסכום הזה יכול להיות גם ההבדל בין רכב שאני רוצה ויהיה טוב לי יותר לבין רכב שהוא פשרה.

נגיד יש לי רק 100 אלף ש"ח.

קיה סיד עולה 130. אין לי כסף.

ב-0 ק"מ היא נכנסת לי לתקציב והיא עדיפה משמעותית על גאז בשבילי לדוגמא. אז אקנה סיד. גם אהנה בשנות השימוש מרכב מתאים וטוב יותר.

כמובן שאתה זוכר שהרכב שלך נחשב כיד 1 ליסינג ויש הורדה על רכבי 0 ק"מ לדעתי זה 8% במחירון, למרות שהטרייד אין וחברות הביטוח מנסים להוריד יותר.

רכב ליסינג מורידים לו 22%.

רכב ליסינג נהג יחיד זה 14%.

שאתה תתבע את חברת הביטוח או תנס לעשות טרייד למכור מייד ינסו להוריד לך 22%. אז אתה תצטרך להתמקח על זה.

אבל שוב, רכב שמור יד2 מתוצר מבוקש כמו קיה סיד. יימכר די מהר, ואתה שקנית ב-0 ק"מ תהיה עם עודף יפה שתוכל להוריד במחיר.

אם תקנה ישירות מהחברה ותשלם מחיר מלא - תצטרף תמיד להתחרות ברוכשי ה-0 ק"מ וחברות הליסינג - ואז תבקש מחיר גבוה שאף אחד לא ייתן לך.

מחירי הרכבים מנופחים וירטואלית בגלל חברות הליסינג. אתה יכול לראות המון מבצעי "טרייד במחיר מחירון" - שבפועל אם תקנה את אותו הרכב ב-0 ק"מ תחסוך מעל 20 אלף ש"ח לרכב משחפתי רגיל.

אני מבין מה שאתה אומר, תודה על התגובה המושלמת. אם יהיה תאונה אבל, אכלתי אותה?

השאלה תהיה על העתיד. אשתי הזכירה לי שיש לחשוב על עוד ילד בעתיד. היא בת 35 ולכן זה יהיה או בשנים הבאות או לא בכלל. לכן יש סיכוי שבאמת יהיה רק ל-3 שנים עד שאני חייב למצוא פתרון ל-5 נוסעים. בהתחלה דיברתי על אפשרות של להחזיק הרכב עד שימות, המושג הזה כבר לא קיים. אם היה לפי השיקול הראשון, לא הייתי חושב שנייה ללכת על 0 ק"מ. אם לפי שיקול של מכירה אחרי שלש שנים, אני נזהר הרבה יותר.

מסובך הדברים האלה נכון? :lol:

עריכה אחרונה על ידי pomsbz
פורסם

למה אכלת אותה?

אם תהיה תאונה הרכב שלך מכוסה.

רק במידה ויהיה טוטאל לוסט או שיגנבו לך את הרכב תקבל מחירון משוקלל שזה אומר מחירון פחות הפחתת 0 ק״מ.

מראש שילמת פחות על הרכב.

נגיד אתה קונה עכשיו סיד חדשה ב120.

נוסע שנה. הרכב שווה נניח 100.

גנבו לך אותו.

תקבל 100 אלף.

נניח אתה קונה סיד 0 ק״מ שילמת 100.

עוד שנה מחירון 100, הפחתת ליסינג. נגיד תתפשר עם החברת ביטוח על 14%.

תקבל 86.

במקרה הראשון הפסדת 20. במקרה השני 14.

תחשוב על זה.

לגבי החלפת רכב בתקופה קצרה. זה יקר ולא כדאי בכל רכב. לא משנה 0 ק״מ או לא

פורסם
למה אכלת אותה?

אם תהיה תאונה הרכב שלך מכוסה.

רק במידה ויהיה טוטאל לוסט או שיגנבו לך את הרכב תקבל מחירון משוקלל שזה אומר מחירון פחות הפחתת 0 ק״מ.

מראש שילמת פחות על הרכב.

נגיד אתה קונה עכשיו סיד חדשה ב120.

נוסע שנה. הרכב שווה נניח 100.

גנבו לך אותו.

תקבל 100 אלף.

נניח אתה קונה סיד 0 ק״מ שילמת 100.

עוד שנה מחירון 100, הפחתת ליסינג. נגיד תתפשר עם החברת ביטוח על 14%.

תקבל 86.

במקרה הראשון הפסדת 20. במקרה השני 14.

תחשוב על זה.

לגבי החלפת רכב בתקופה קצרה. זה יקר ולא כדאי בכל רכב. לא משנה 0 ק״מ או לא

נתת לי הרבה על מה לחשוב, תודה!

פורסם (נערך)

עוד שני רכבים שמעניינים אותו כעת כבלל ומביוחד בדייל ליסינג 0 ק"מ.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1569

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1510

אני חייב לעשות המתמטיקה על שני אלו, החיסכון פחות. די פחות אם הסקודה. מספיק אולי לקבל הנחה מכובדת מהיבואן?

פורסם
עוד שני רכבים שמעניינים אותו כעת כבלל ומביוחד בדייל ליסינג 0 ק"מ.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1569

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1510

אני חייב לעשות המתמטיקה על שני אלו, החיסכון פחות. די פחות אם הסקודה. מספיק אולי לקבל הנחה מכובדת מהיבואן?

הג'אז טרנד מאובזרת הרבה פחות מהקומפורט.

לגבי 3 ילדים , מה הגילאים?

אצלי בג'אז נכנסים 3 מאחור עם 2 בוסטר גב גדולים, הבעיה שקצת קשה לחגור 3 מאחור , צריך קצת לדחוף את הידיים לכסא.

אם אין בוסטרים אז 3 מאחורה יכנסו קצת יותר בנוח.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

הלכתי עם המשפחה אתמול, הכנסנו לרכבים כולנו ובדקנו על מרווח אמיתי. הטסט היה, אשתי ושני ילדים (11 ו-6) יושבים מאחורה, מתי שכסה הנהג היה במקום נוח לי. היה מעניין ומאד שווה.

תוצאות הטסט היו עם בדיקה רק של רכבים שהיו בתקציב.

יונדאי i10 - הכי זול שבדקנו. היה צפוף אבל פחות מצפיות. יש עניין לוותר על שיא הנוחות לרכב 25000 ש"ח יותר זול משאר האחרים (מחיר יבואן).

יונדאי i25 - רכב משעמם ועם הרגשה זולה בפנים (כמו שיונדאי היה פעם בתקופת GETZ) אבל גדול, משפחתי, ויש לי הצעת מחיר אליו ל92,000 דרך איחוד של אשתי בעבודה. לא היה להם רכב לנסיעת מבחן בירושלים. כנראה שיודעים שרק פרייר ישלם ה122,000 שמבקשים אצלם?

מזדה 2 - פחות מקום בפנים מה-i10 מאחורה. ופחות נוח גם כן. הרגשה של כיסאות בית ספר.

פורד פיסטה - אין בארץ, יש דגם חדש שיוצא בעוד חודשיים. אני לא קונה רכב שחדש לחלוטין. שאחרים יעשו הניסיון.

סיטרואן C3 - אין מקום לרגלים למבוגר מאחורה. נקודה. לאמרות שיש הרבה מקום ברוחב. חבל. גם עלו המחיר ב5000 ש"ח מאז שהייתי לפני שבוע וחצי. כאילו לא מספיק עונש ששוק יד שנייה לא אוהב אותם כל כך.

סקודה פבייה - רבכ מעולה, יפה, נוח. אבל. הרבה יותר צפוף מאחורה מהi10. אין מקום לכתפיים של שלש אנשים (שניים ילדים) והרצפה של המקום האמצעי בנוי ככה שאין מקום לרגלים אפילו של ילד קטן בן 6. באמת חבל.

הודנה ג"ז - במילים של אשתי, הרכב היחיד שהיה נוח לעשות הטסט הזה. שהיה מקום לפני הברכיים שלה לכסה נהג. היא אמרה שפשוט תענוג לשבת בו מאחורה. להגיד האמת היה הכי נוח לי כנהג גם כן.

אני עושה נסיעת מבחן מחר לג'ז ואתחיל לדבר מחירים, ליראות אם מוכנים לדבר על כך שהמחיר שלהם משמעותית יותר גבוה מליסינג 0 ק"מ. אני גם הולך לדבר עם שלמה SIXT על הi25 ב92 אלף. אני לא אוהב החברה בכלל (ניסיון רע) אבל מחיר כזה לרכב בגודל כזה, יהיה חבל לא לבדוק האפשרות.

לגבי הקיה סיד שדיברנו אליו כאן. התקשרתי לחברת ליסינג לגביו. שאלתי איך מפרסמים דגם LX אוטומט שלפי היצרן לא קיים בכלל באוטומט בארץ. תשובתם היה שאכן טעות אבל מדובר על דגם EX ומחיר 6000 ש"ח יותר גבוה. כבר מעבר לכמה שאני רוצה להוציא וחברה שעושה משחקים כאלה עם הפרסומות שלהם, אני לא סומך. נשמע BAIT AND SWITCH.

פורסם

ראיתי בתגובה כאן בפורום משנה שעבר שאי אפשר להשתמש אם ההלוואה העומדת של ביטוח לאומי לקניית רכב ליסינג 0 ק"מ. אם זה נכון זה נותן לי מבט אחר לכל הסיפור. באסה.

פורסם

אם אתה קונה רכב בהלוואה עומדת הסיפןר אחרת לגמרי.

יש רכבים שהרבה יותר משתלם לקנות (כאלו עם הרבה מיסים).

וחשוב לקנות רכב סחיר עם ירידת ערך נמוכה.

פורסם

הג'אז עשויה לענות על הצרכים שלך, אבל נסה להכניס את שלשת הילדים מאחורה ותבדוק אם נוח להם.

המרחב הפנימי בג'אז עצום ביחס לסופר מיני.

מבחינתי אני כבר שנה עם הג'אז ומרוצה מהאמינות, הנוחות וצריכת הדלק. כשממהרים גם לוחצים ואז הג'אז עושה 11 שניות מאפס למאה, וגם קצת רעש מהמנוע, אבל למי אכפת?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...