Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

מצאתי ג'אנטים לפיאט שלי. הגודל מתאים.

על מה לשים לב בבדיקה/קניה?

מה המחיר של גא'נטים כאלו? כלומר כמה לשלם אליהם?

פורסם

שים לב לחתכים בצמיגים במידה ויש המחיר צונח כי אתה לא תיסע עם צמיג לא תקין , זאת במידה והג'אנט בא עם צמיגים. כמו כן שים לב למידת השחיקה בצמיג לאחר מכן בדוק חתכים בונטילים.

לגבי הג'אנט. כל אחד וכמה שהוא מוכן לרדת באיכות של מה שהוא קונה יד שנייה - אסביר זאת:

במידה והג'אנט שרוט בשריטות קלות תוכל להוריד טיפה מהמחיר לא משמעותי.

במידה והג'אנט שרוט בשריטות עמוקות או שתמשיך לחפש או שתתפשר.

לאחר מכן בדוק עיקומים בג'אנטים.

לפני ההתקנה אני ממליץ לדנדש את הג'אנט בעזרת ווקס רצפות + סבון כלים (מעט) ולהשתמש במברשת נעליים עם סיבים רכים כדי לא לשרוט את הג'אנט שים לב על ניקוי פנימי יסודי, גם החלק הזה הוא חלק מהג'אנט ומרכיב חשוב ביופיו!.

בזמן ההתקנה שים לב שאתה מתקין זוג צמיגים (בהנחה והוא שחוק יותר) אחורה\קדימה בהתאמה לגבי הזוג השני.

כמובן שתצטרך כיוון פרונט.

בברכה.

פורסם
ג'אנטים בלי צמיגים.

מתקין את שלי בחזרה (בני חודש).

למה כיוון פרונט?

ההגיון הבריא שלי אומר שאם אתה מכוון פרונט עם ג'אנט ברזל המשקל על המתלים שונה לכן אתה מכוון בסט אפ מסויים. אם אתה שם מגנזיומים המשקל פוחת ולכן הכוון כבר לא תקף.

זאת דעתי בנושא...יתכן ואני טועה אין לי עדיין את כל הידע המלא לכך למרות שמקריאת מאמרו של מוטי הבנתי זאת.

אשמח אם מישהו יאשר או יפריח את דברי.

בברכה.

פורסם

בנוסף להמלצות של Punkmobile205 רצוי גם לעשות איזון גלגלים לפני הקניה ע"מ לבדוק אם הג'נטים לא עקומים (גם אם הם נראים לא עקומים).

ג'נט עקום יכול לגרום להמון בעיות, מרעידות בהגה במהירויות מסויימות (אם הוא הותקן מאחורה) ועד סטייה של ההגה (אם הוא מותקן מקדימה).

בהצלחה,

ערן.

פורסם

סתם מחשבה - אבל אם כיוון פרונט עולה בערך 250 ש"ח (נכון?) אזי זה בערך חצי מהמחיר של הג'אנטים?!?

ואם צריך לעשות איזון גלגלים לפני אז בכלל זה מעלה את העלויות...

...Carpe Diem

• תוכן חדש...