Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I10 או הונדה ג'אז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבטת בין הונדה ג'אז שנת 2007 ליונדאי I10 שנת 2009.

ההפרש בין הרכבים הוא כ-5000 אלף.

שווה להוסיף את הסכום בשביל היונדאי או שההנדה מספיק טובה?

חשוב לי רכב נח, אמין ותיקונים זולים (אוטומט).

תודה :)

פורסם

שלום,

בגדול לא מדובר ברכבים מאותה קטגוריה.

היונדאי קטנה משמעותית מהג'אז ובאופי אחר על כל המשמעויות (מנוע קטן יותר, פחות בטיחותית, ובטח פחות מרווחת).

מעבר לכך, לדעתי הג'אז רכב מהנה הרבה יותר ואין מה להוסיף כסף, לדעתי ההפרש של השנתיים בשנתונים כמעט וחסר משמעות כי רכבים מהסגמנט של ה-i10 כבר מרגישים עייפים אחרי שנתיים על הכביש.

אם ההונדה שמורה ומתוחזקת הייתי הולך עליה ובטח לא מוסיף כסף ל-i10

פורסם

אף אחת מהן לא מכונית מהנה לנהיגה, הקרב הוא לא אלפא 159 מול פג'ו 208 GTI.

שתיהן מכוניות שיביאו אותך מ-A ל-B, הג'אז חזקה יותר, מרווחת יותר וחסכונית יותר ככל הנראה, מצד שני הi10 חדשה יותר, התחזוקה שלה זולה יחסית לזאת של הונדה והיא קטנה יותר, מה שעשוי להוות יתרון במקומות עם מצוקת חניה.

אף אחת מהן לא בחירה גרועה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה.

שאלה נוספת -

מה עדיף טויוטה יאריס 2005, ממוצע 8 ק"מ לשנה או הונדה ג'אז 2007 ממוצע 12 ק"מ.

המחיר של 2 הרכבים זהה.

שלום,

בגדול לא מדובר ברכבים מאותה קטגוריה.

היונדאי קטנה משמעותית מהג'אז ובאופי אחר על כל המשמעויות (מנוע קטן יותר, פחות בטיחותית, ובטח פחות מרווחת).

מעבר לכך, לדעתי הג'אז רכב מהנה הרבה יותר ואין מה להוסיף כסף, לדעתי ההפרש של השנתיים בשנתונים כמעט וחסר משמעות כי רכבים מהסגמנט של ה-i10 כבר מרגישים עייפים אחרי שנתיים על הכביש.

אם ההונדה שמורה ומתוחזקת הייתי הולך עליה ובטח לא מוסיף כסף ל-i10

פורסם

הג'אז עדיפה ומודרנית יותר, היאריס נמכרת במחירים מופקעים ולא הגיוניים והג'אז לא פחות אמינה ולא פחות טובה ממנה.

מעבר לכך אין לי מושג מאיפה הנתון שהיונדאי פחות בטיחותית, שכן ההונדה ג'אז נבחנה ב2004 וקיבלה ציון של 4/5 כוכבים, בעוד היונדאי נבחנה ב2008 וזכתה לאותו ציון בהגנה על מבוגרים ולציון גבוה מזה של ההונדה בהגנה על ילדים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
הג'אז עדיפה ומודרנית יותר, היאריס נמכרת במחירים מופקעים ולא הגיוניים והג'אז לא פחות אמינה ולא פחות טובה ממנה. מעבר לכך אין לי מושג מאיפה הנתון שהיונדאי פחות בטיחותית, שכן ההונדה ג'אז נבחנה ב2004 וקיבלה ציון של 4/5 כוכבים, בעוד היונדאי נבחנה ב2008 וזכתה לאותו ציון בהגנה על מבוגרים ולציון גבוה מזה של ההונדה בהגנה על ילדים.

התכוונתי שלא מדובר באותה קטגוריה שכן אני מכיר הרבה שמשתמשים בג'אז כרכב משפחתי, בעוד שביונדאי אפשר בקושי להכניס 3 מבוגרים. לגבי הבטיחות אני לא כ"כ מאמין בכוכבים השטותיים האלה מה גם שנראה לי שכל אחד נבחן בהשוואה לסגמנט שלו. מהיכרותי הרבה את 2 המכוניות, כולל נהיגה בהן אני יכול בוודאות לדמיין מה יקרה להונדה בתאונה ומה יקרה ל-i10 (האמת שב-i10 יש תחושה שאם אתה נותן לה בעיטה הרכב עלול להתפרק).

לגבי היאריס גם אני לא חושב שצריך כל כך לרדת בשנתונים או להוסיף כסף, הג'אז לא פחות מתקדמת ממנה (אם לא יותר) וגם לא פחות אמינה

פורסם

ג'אז כרכב משפחתי ליותר מזוג + 2 נראה לי עינוי, אם ברכב משפחתי צפוף לשלושה מבוגרים מאחור, אז בסופר מיני או במכונית מיני יהיה צפוף, בכל מקרה לא הייתי בונה על אף אחת מהן להיות מובילת משפחה של 5 נפשות.

אני גם מכיר את שתיהן, וזה שהיונדאי נותנת לך תחושה של מה שכתבת לא אומר כלום, עובדה שהיא זכתה לציון של 4/5 כוכבים.

אתה יכול להגיד שהמבחן הזה הוא שטויות בעינייך, אבל זאת אמת המידה שיש להשוואת בטיחות בין דגמים שונים. ועם כל הכבוד לדעתך, אני אסמוך עליו יותר מאשר על הדעה שלך, שכן הוא מהימן יותר ונערך בצורה מסודרת ותחת סטנדרטים מסוימים ולא מתוך ההנחה שבגלל שהדלת נותנת לך תחושה X.

פורסם
התכוונתי שלא מדובר באותה קטגוריה שכן אני מכיר הרבה שמשתמשים בג'אז כרכב משפחתי, בעוד שביונדאי אפשר בקושי להכניס 3 מבוגרים. לגבי הבטיחות אני לא כ"כ מאמין בכוכבים השטותיים האלה מה גם שנראה לי שכל אחד נבחן בהשוואה לסגמנט שלו. מהיכרותי הרבה את 2 המכוניות, כולל נהיגה בהן אני יכול בוודאות לדמיין מה יקרה להונדה בתאונה ומה יקרה ל-i10 (האמת שב-i10 יש תחושה שאם אתה נותן לה בעיטה הרכב עלול להתפרק).

לגבי היאריס גם אני לא חושב שצריך כל כך לרדת בשנתונים או להוסיף כסף, הג'אז לא פחות מתקדמת ממנה (אם לא יותר) וגם לא פחות אמינה

איך אתה בודק את הבטיחות של הרכב? העובי של הפח? התחושה של הפגוש? - גם אם כל פניו הרכב מרגיש "זול" לא אומר שמאחורי העסק אין סופגי אנרגיה וטכנולוגיות רבות שמטרתן להציל את חיי הנוסעים, למה רכב ישן בתאונה יצא שלם וחדש "ימעך"? מכיוון שבזמן תאונה יש לרכב סופגי אנרגיה שסופגים את האנרגיה של התאונה לתוך המרכב של הרכב במקום לתוך הגוף של הנוסעים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...