Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הפתיחה היא כרגע פנימה/החוצה ימינה (ידית בצד שמאל) ואתה צריך פנימה/החוצה שמאלה אין ממש דרך לעשות זאת מלבד החלפת כל הפתח (משקוף ודלת) כיוון שהחריצים ישארו לך בצד המקביל - אלא אם תסתום זאת איכשהו אבל זה לא יהיה אסתטי במיוחד אם מדובר בדלת חדשה - כמו כן תצטרך לעשות חיתוך למנעול בצד הנגדי - לא מעט עבודה במידה ומישהו יסכים לעשות זאת.

Opel Adam S 2017

פורסם

כנף פלץ או שטופ-קאנט? (או במילים של בני אדם- האם הצד של הדלת שטוח, או שיש לו בליטה מסביב)

איזה משקוף? (פלדה/לימניציה/צבע)

דלת פנים או חוץ?

להפוך פתיחה פנימה להחוצה כמעט בלתי אפשרי. להפוך כוון אפשרי, העלות בהתאם לתשובות לשאולות לעיל, אך במקרה של דלת פנים למינציה שקר כלשהוא, זה עלול לעלות כמו להחליף קומפלט כולל משקוף...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

גם אצלי היה צריך להפוך ולא הוחלף משקוף או דלת.

במשקוף סוגרים את חלל המנעול עם לוח עץ בעובי מתאים ודבק וגם את השקעים של הצירים, ומעבירים לצד השני של המשקוף.

בדלת לא צריך לגעת בצירים וגם במנעול, אלא לסובב ב- 180 מעלות את האוזן של המנעול.

כדאי לנסות ואם לא מתאים אז תחליף.

עריכה אחרונה על ידי יענקו
פורסם

^^ סוג של פתרון

אם מדובר בדירה חדשה או בדלתות חדשות הדבר לא הכי אסתטי שיש, אבל עניין של רצון אישי בסופו של דבר

Opel Adam S 2017

פורסם
~

השכל הישר אומר שפתח דלת אמור להיות בגודל סטנדרטי ולפיכך גם הדלת עצמה.

אכן, אנחנו בישראל, היכן שהשכל הישר שולט ולכל פועל יש סטנדרטים משלו-לכן כל דלת היא בגודל סטנדרטי. ברוב המוחלט של המקרים, הגובה זהה אחד לאחד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...