Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני <60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לרכוש את הרכב הראשון שלי, סביב ה55K.

הדרישות שלי הן:

-חלונות חשמליים

-מערכת שמע עם חיבור בלוטות'\אפשרות להתקין כזו

-ידנית, אלא אם כן יש סיבה טובה לאוטומט, וגם אז עדיף בסגנון טיפטרוניק

-חסכונית בדלק(אני סטודנט)

-טיפולים\חלקים זולים יחסית

-נהיגה מהנה(מנוע מורגש בעיקר - האצה וכו, כלומר לא אדיש מידי, לדוגמא מאוד נהנתי על הספייס ורסו)

-נחשבת אמינה

-שנה גבוהה

-ישיבה גבוהה(+-) + יכולת כוונון

- מרווחת יחסית(!)

הנסיעות בשוטף יהיו סביב חיפה, ונסיעות חיפה-מרכז פעם בשבוע בערך, ומידי סופ"ש נסיעות מעט יותר ארוכות

מעדיף שהרכב יהיה יפני\קוריאני(כי זה מה שמוסכניק שאני מכיר המליץ)

הכיוון עד כה היה להונדה ג'אז ידנית (Trend) שנת 2013-2014, אך הבנתי שהרכב מאוד אדיש - מה דעתכם?

(אגב, עדיף לקחת הונדה ג'אז 2009 בכ20K פחות?)

מחפש כול המלצה שהיא

תודה רבה!

פורסם

בתקציב הזה הייתי מחפש רנו קליאו אבל אוטומטית שמגיע עם מנוע 1.2 טורבו,הרכב יהיה הרבה יותר חזק מהטיוטה בפער ניכר,מאובזר טוב מודל 2013-14 אולי עם תוספת קטנה.

מאחור לא הכי מרווחת אמנם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני דווקא הייתי מחפש את הסנדרו סטאפוואי משומש קלות - גם מנוע 0.9 טורבו זריז, גם ידני וגם גבוהה ואחת בת שנה-שנתיים אמורה להיכנס בתקציב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תוסיף גם סיטרואן קקטוס, רכב פשוט חמוד, עם מנוע 1.2 לא הכי חזק העולם אבל הרכב קל והזמינות הכוח טובה (וחוץ מזה אם נהנית על ספייס וורסו אז גם זו תספק אותך כנראה), בסביבות 70K יש לך את גרסת הטורבו החזקה.

פורסם

תודה לכולם

למישהו יש עוד הצעות? מה בנוגע לסקודה פאביה? קיה סיד\ריו?

חוות דעת על הג'אז?

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

אנחנו חושבים בכיוון מעט שונה, והוא על ה MG3 שעונה על כל הדרישות שלך.

אתה לא צריך להתפשר בשנתון - בתקציב שלך תקבל רכב חדש מהסוכנות מודל 2017, תיבת הילוכים ידנית, מנוע 1.5 ליטר עם 106 כ"ס, מאובזרת, והיא מגיעה עם חמש שנות אחריות. (כלומר בזמן שהרכב מ 2012 יהיה בן 10, ה MG3 שלך תהיה עדיין באחריות מלאה. )

אבל לפני שאתה מחליט לקבל או לפסול, בוא לעשות נסיעת מבחן.

אם תרצה שנסייע בתיאום שלח לנו שם וטלפון ונעביר לאנשי MG אצלנו.

בהצלחה,

צוות לובינסקי

פורסם

תבדוק גם את הקיה סיד. מכונית מצוינת שתוכל לענות על מרבית הדרישות שלך במסגרת התקציב (אולי תצטרך להתפשר על השנתון אבל כבר שנים שהם בונים אותה היטב).

פורסם

שנתון שבונים אותן היטב? למה לקחת רכב גדול יותר משנתון נמוך יותר אם אין לו צורך בגודל? גם אם "בונים אותן טוב יותר" באותו תקציב הוא יקנה רכב ישן יותר ובשביל הסיד לא מוצא סיבה לעשות את זה.

הגאז' רכב "עייף" וחסר אנרגיה,גיר רציף שמייצר מנוע רועש בהאצה.

הריו אם תוכל למצוא סדאן עם המנוע 1.4 בנזין והגיר הידני(נדירות מאוד) הייתה לי אחת וזה רכב מעולה, הריו והI20 הידניות עם המנוע 1,200 קצת חלשות ופחות טובות מהסנדרו סטפוואי הידנית או הקליאו הידנית.

I20\ריו האוטומטיות איטיות להחריד וגם בזבזניות בדלק(אבל אמינות מאוד).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...