Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב קטן אוטומט עד 30 אלף ש''ח, אך ורק אוטומט, לא רובוטי, שנה כמה שיותר חדשה, מנוע 1200 עד 1400.

אשמח להמלצה למשהו אמין ואחזקה זולה שנכנס בתקציב.

האפשרויות שעולות לי בראש זה:

גטס 2008

סיריון 2008

אקסנט 2008 I20

קיה ריו 2008

אשמח לעוד המלצות.

תודה.

פורסם

הi20 כמו הפיאטסה יכולה להיות אופציה טובה,לא חיסכוניות אבל אמינות,לפיאסטה יתרון של איכות חומרים ו7 כריות אוויר.

הייתי בודק גם מזדה 2 דינמיק שתהיה זריזה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך המאזדה 2 מבחינת אמינות?

שמעתי בעבר על בעיות בגיר ובלאי מהיר של תושבות מנוע?

חשבתי גם על סזוקי סוויפט 2008 ככה איך היא?

פורסם (נערך)

כתבה חד שניה על המזדה

http://m.auto.co.il/index.html#/articles/31531

הסוויפט גם כן זריזה אך כמו המזדה פחות חיסכונית.

תא מטען די קטן אך הרכב אמין.

דווקא מבחינת שמירת ערך היא פחות מסוויפט,המזדה 2 הייתה פופולרית בליסינג או השכרה מה שלא עוזר לה,אולי מי שמוכר את הדינמיק רוצה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי אסטרה 2008 , אומנם קצת יותר גדולה , אבל אתה מקבל המון אוטו בתקציב שלך... בטיחותי , מהנה לנהיגה , 140 כ״ס , זול לתחזוקה יחסית...

• תוכן חדש...