Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירות CBR125 בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מהמר על כך שהם נקטו בצעד זה בעקבות אי הצלחת המכירות של האופנוע הזה.

אני אישית, לא רואה שום סיבה לקנות אותו.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

אולי יום יבוא והחוק ה125 יכנס לתוקף, ואופנועים כדוגמתו ימכרו קצת יותר טוב, ושוק שלם של 125 יפתח בפנינו כמו באיטליה לדוגמא.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

כן, כשיגיע היום הזה האופנוע יהיה הרבה יותר קלוונטי לשוק הישראלי,

אך אישית, אני ה-RS קורץ לי הרבה יותר מההונדה, עם כבר 125 ספורט, אז שיהיה כיסוי

להגדרה שלו.

פורסם

לפני שחוק ה125 עובר - אני לא רואה סיבה למישהו לקנות אותו בכלל. במחיר שלו אתה יכול להביא 500 משנתון מתקדם.

ולמען האמת - גם אחרי שהחוק יעבור - 28K שקל ישמרו את האופנוע הזה מהישג ידם של הרוב המוחלט של צעירי הארץ.

פורסם

בינתיים אפילו לתיכוניסטים אסור לקנות אותו..

אני לא מבין מה הונדה ניסתה להשיג בכך שהביאו את האופנוע לארץ לפני שעבר החוק..

פורסם

באנגליה כלי כזה שווה בערך 2500 פאונד. לשם שינו לנו אין מה להיתלונן על המחיר .(R1 לאומת זות זו סיבה לזעוק בקשר למיסים)

Dead but dreaming

פורסם
באנגליה כלי כזה שווה בערך 2500 פאונד. לשם שינו לנו אין מה להיתלונן על המחיר .(R1 לאומת זות זו סיבה לזעוק בקשר למיסים)
אתה בטוח? כי לפי החישוב שלי יש הפרש של 10 אלף שקל לפחות..

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

1 פאונד=8.3 שקל (שער יציג לרכישה ומסחר קצת יותר )

2500 פאונד =21000 שקל .סביל יחסית להפרשים הכלים אחרים .

(בהתחשב בהבדלי מחיר תובלה ,מיסוי וחוסר בהסכמי סחר )

מצד שני השכר במשק שם הרבה יותר גבוה כך שהמחיר ביחס לשכר חסר כל פרופורציה.

Dead but dreaming

פורסם

ולאנגליה אין הובלה?

ומיסוי?

זה פשוט שפה המחירים מופקעים, ולא יודע מה איתך, 7000 שקל בשבילי הם הבדל של שמיים וארץ.

פורסם
ולאנגליה אין הובלה?

ומיסוי?

זה פשוט שפה המחירים מופקעים, ולא יודע מה איתך, 7000 שקל בשבילי הם הבדל של שמיים וארץ.

יש הרבה הבדל בנינו לבין כל מדינה בגוש הארו או במדינות בעלות הסכמי סחר מסודרים וחיובים עם גוש הארו .יש הבדל ענק בין מדינה בעלת שוק גדול ומיוצב כמו בריטניה (חוזק הכלכלה, היציבות, מקדם האשראי,הבדלים בהסכמי הסחר ) לבין שוק קטן מסוכן וזניח כמו ישראל .

התובלה יש תחרות הרבה יותר גדולה והרבה יותר אפשריות בתחום התובלה מה שיוזיל את התובלה שלא לדבר שלחלק מהחברות יש מפעלי יצור בתוך גוש הארו מה שמוזיל מאוד את כל הגורמים מסביב.(לגבי ארה"ב כדי לקבל מיסוי מונמך יש חיוב ליצור בתוך ארה"ב .דוגמא הכי פשוטה ה"תבור" שכדי שימכר במחיר בר תחרות בתוך ארה"ב ויתאפשר לרכישה מכספי הסיועה הצבאי מיוצר בארה"ב ).

בארץ נוצר מצב פשוט שוק קטן גורר עליה במחירים מה שגורר שוק קטן (וכמובן מה שלא מאפשר עמדת מיקוח מול היצרנים הגדולים) .

בשבילי 7000 שקל זה בערך כל החיסכונות שלי אבל גם עם רמת המיסוי תרד לרמה של בריטניה/גוש הארו (בריטניה לא ממש שיכת לגוש אבל משתתפת בו בצורה מאוד פעילה ) עדין המחיר בארץ יהי גבוה יותר

Dead but dreaming

פורסם

משכורת מינימום ממוצעת בבריטניה עומדת על כ850 פאונד כלומר האופנוע עולה קרוב ל3 משכורות חודשיות......אם תעשה אותו חישוב בארץ אז אתה צריך 8 משכורות מינימום לקנות דבר כזה......זו הדרך הנכונה להשוות את העלויות......העניין הוא שעם כל הרצון לקנות בזול צריך לזכור שמיסוי רכבים זו הכנסה שהמדינה צריכה לקיים את עצמה דרכה ואני מעדיף שימסו אופנוע 125 בצורה כזו ויורידו על החשבון את מיסוי הקטנועים שזו התחבורה שבאמת צריך לעודד במדינה שלנו.........

פורסם
משכורת מינימום ממוצעת בבריטניה עומדת על כ850 פאונד כלומר האופנוע עולה קרוב ל3 משכורות חודשיות......אם תעשה אותו חישוב בארץ אז אתה צריך 8 משכורות מינימום לקנות דבר כזה......זו הדרך הנכונה להשוות את העלויות......העניין הוא שעם כל הרצון לקנות בזול צריך לזכור שמיסוי רכבים זו הכנסה שהמדינה צריכה לקיים את עצמה דרכה ואני מעדיף שימסו אופנוע 125 בצורה כזו ויורידו על החשבון את מיסוי הקטנועים שזו התחבורה שבאמת צריך לעודד במדינה שלנו.........

כמו בדרך כלל בזמן האחרון אני מסכים איתך ב100% .עם כבר להוריד את המיסוי אז על כלי תחבורה מעשים שיורדו את הלחץ בכבישים ,יקטינו את זיהום האויר ויצרכו פחות דלק.ואין שום נקודה מעשית בהורדת מיסוי על כלי "פוזה" לתיכוניסתים.

Dead but dreaming

• תוכן חדש...