Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד של Dell

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות חברים,

אני נמצא בארה"ב ומעוניין לקנות מחשב נייד.

התלבטתי ולאחר סקר שוק הגעתי לשולשה דגמים:

1.Dell I7579-7171

2. Dell i5578-10050

3. Dell I55687477

התקציב הוא עד $1000.

הדרישות שחיפשתי למחשב הם:

מעבד מסדרה 7 של אינטל (i5 או i7)

דיסק SSD

מסך 14"-15.6" (שכן רוב הזמן המחשב יהיה בבית וישמש גם כמדיה סנטר לקודי, הולו, נטפליקס ואמזון בחיבור לטלוויזיה)

אשמח לשמוע דעות ותובנות איזה מבין הדגמים הנ"ל מומלף והאם יש דגמים אחרים מומלצים יותר.

תודה,

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

השאלה היא האם אתה מחפש תחליף לדסקטופ או מחשב שיבלה הרבה על הגב שלך.

אם מדובר במחשב שיעמוד על השולחן ויהיה מחובר לחשמל הגודל לא משנה. אם מדובר במחשב שאכן יהיה נייד עליך לחפש את המחשב הקל ביותר שלמצא, ועם חיי סוללה ארוכים - קרי עם מעבד יותר חסכוני באנרגיה (ובהתאם לכך - פחות חזק), SSD (מגדיל עלות ומפחית נפח אחסון), ממדים ומשקל יותר קטנים וגוף יותר חזק, שיהיה מסוגל לסבול את הטלטולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, המחשב רוב הזמן יהיה בבית ולעיתים רחוקות אני יישא אותו עימי לכן אני מעדיף מסך גדול יותר בנוסף האופציה להפוך לטאבלט במחשבים אלו מאוד נחמדה חשוב לטעמי יותר העובדה שהמחשב יהיה שקט ולא יתחמם יתר על המידה.

השימושים שלי כפי שכתבתי הם מדיה סנטר יחד עם שימושים בסייסים לכן אני מחפש מעבד עם כוח עיבוד משמעותי יותר.

SSD הוא סטנדרט מבחינתי מה עוד שהנפח שלו בדגמים שצירפתי נע בין 256-512GB שזה די והותר בנוסף אני מחזיק כונן קשיח חיצוני לגיבוי/אחסון.

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

אולי כדאי להמתין לאנשי המחשבים שבינינו, אבל שים לב לסתירות בדרישות שלך:

מחשב "קר" ללא רעש של מערכת קירור => מעבד "חלש".

שימושים בסיסיים => מפרט יותר בסיסי.

עד כמה שאי רואה אצל הבנים שלי - i5 מהווה די והותר למדיה. המעבד מספק אותם גם לצרכי לימודים (סטודנט להנדסה וסטודנט לתואר שני בהנדסה שמרבה להשתמש במאטלאב).

מצד אחד המחשב לא יתנייד הרבה - מצד שני אתה רוצה טאבלט, שכל יתרונו הוא ניידות.

אם התקציב, המשקל וחיי הסוללה לא משמעותיים לגביך - לך על המפרט הכבד. ואולי עדיף לך מחשב שולחני סטנדרטי או AIO, וטאבלט בסיסי להתניידות המעטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הייתי במצב דומה - גם רציתי לקנות בארה"ב מחשב נייד של DELL כשהייתי שם. אני חיפשתי מחשב של 13-14", אז לא בטוח שהחיפוש שלי רלוונטי לשלך, אבל מה שאני כן יכול לתרום לך - בקשר לתהליך ההזמנה והאחריות.

אם אתה בונה על אחריות של דל בארץ - אתה חייב לקנות את המחשב ישירות באתר של DELL, אחרת האחריות לא תופסת בארץ.

תהיה לך אחריות של בסט ביי אם תקנה אצלם, שהיא תופסת רק בארה"ב (כלומר תצטרך להביא אליהם את המחשב).

אם תרצה לקנות אחריות בינלאומית של בסט ביי תוכל גם - ב-170$, ואז אתה יכול לתקן את המחשב בכל מעבדה, לשלוח להם חשבונית, ולקבל צ'ק בדואר (ככה הם טוענים לפחות).

אם אתה רוצה להזמין ישירות מהאתר של DELL - תצטרך כרטיס אמריקאי וכתובת מקומית שהיא לא של בית מלון.

בנוסף תצטרך להוסיף תשלום על אחריות של NBD - שכוללת איסוף והחזרה מהבית, תוך יום אחד. זאת האחריות שתתפוס בארץ.

עוד פיצ'ר חשוב שאני מציע לך להכניס לרשימת הדרישות - שיהיה מחבר THUNDERBOLT 3.

לא סתם חיבור USB 3.1, אלא שיתמוך ת'נדרבולט 3, כי זה העתיד. דרך הTBT אפשר להעביר הכל - וידאו/אודיו למספר מסכים, חשמל לטעינה, כל אביזר בחיבור USB, רשת חוטית ועוד.

זה מאפשר לך בעצם לשים תחנת עגינה עם כל היציאות שצריך, והיא תתחבר למחשב עם כבל אחד פשוט.

עוד משהו - אל תלך על לנובו YOGA לדגמיו, למרות שהוא נראה מגניב וסקסי. יש איתו הרבה בעיות אמינות.

אני בסוף הלכתי על HP SPECTRE X360 שעלה 1100$ בערך. מאד מרוצה בינתיים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שים לב- האחריות של דל תופסת בארץ אך ורק אם הדגם נמכר בארץ. אחרת- ישלחו אותך לעזאזל.

בנוגע ל USB TYPE C- כרגע ובערך בשנה הקרובה זה עדיין לא קריטי, אבל עכשיו שכמה חברות גדולות אימצו את החיבור כעיקרי, זה בהמשך כנראה יהפוך לסטנדרט חזק כמעט כמו ה USB הרגיל.

סדרה 5 של דל עשויה פלסטיק מבחוץ- למחשב נייד שיושב על שולחן זה לא קריטי, לדבר שאתה מחזיק בידיים, ועוד בגודל של 15", צפה להתכופפויות קצת מעצבנות. ממליץ להשקיע בסדרה 7 שעשויה מאלומיניום, איכות בניה שלא מביישת מחשבים שעולים פי 2.

פורסם

שוב, להדגיש - לא מספיק לדעתי שיהיה חיבור USB-C, זה יש לכל מחשב חדש היום (כמעט), מה שחשוב זה שהחיבור USB-C יהיה תומך Thunderbolt 3, כדי לתמוך בכל מה שציינתי בחיבור אחד. זה ממש לא פיצ'ר מובן מאליו וצריך לבדוק טוב במפרט שמצויין בפירוש שזה נתמך.

למשל ב-DELL INSPIRON 7000 15 - יש USB-C 3.1, אבל הוא לא תומך ת'נדרובלט.

ב XPS 15 יש תמיכה בת'נדרבולט, אבל הוא לא מתקפל לטאבלט.

http://www.dell.com/ed/business/p/xps-15-9550-laptop/pd

ב- XPS 13 יש תמיכה בת'נדרבולט והוא מתקפל אבל הוא רק 13"... ויקררר

http://www.dell.com/en-us/shop/productdetails/xps-13-9365-2-in-1-laptop?~ck=bt

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה רבה על העצות, אני מקווה לעדכן בקרוב...

• תוכן חדש...