Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב סיום אחריות היבואן על הרכב, ולמרות שבמקור החלטתי להמשיך לטפל במוסך היבואן (מרכז שירות פורד ירושלים), הוחלט לטפל במוסך מורשה ולא יבואן מטעמים כלכליים..

את החלקים או שארכוש בעצמי, או שאבקש ממנהל המוסך (קרוב משפחה) שירכוש עבורי דרך פורד (אך ורק חלקים וחלפים מקוריים).

אני די חושש מטיפול לא נכון ברכב, ועל כן הייתי מוכן לשלם הרבה כסף במוסך היבואן רק בשביל השקט הנפשי אבל מדובר על פערים רציניים בתמחור, ועל כן אני רוצה ללוות (להציק) בעצמי את המוסכניק שלי כמה שיותר בטיפול ברכב שלי.

מעט פרטים על הרכב:

פורד פוקוס רובוטית 2013, מנוע 2.0, דגם טיטניום, אוטוטו מגיע ל80K (ללא תקלות גיר).

מעבר לכך שאני יודע שיש צורך להחליף בלמים קדמיים, מספר שאלות לי ברשותכם:

1. מבעלי רכבים דומים, האם ישנו צורך בטיפול מיוחד\מסויים מעבר לטיפול הרגיל (שמנים\פילטרים).

2. האם מומלץ\יש צורך להחליף פלאגים?

3. האם ברכב ישנה רצועת טיימינג או שרשרת? (חיפושים הניבו מספר תשובות.. אני בטוח ב95% שקיימת שרשרת, כמו כן ישנו שוני בין 1.6 ל2.0 להבנתי הראשון עם רצועה והשני עם שרשרת). ואם שרשרת - האם נדרש טיפול כלשהו השווה ערך להחלפת רצועה?

4. האם יש להחליף גם פילטר דלק?

5. להערכתכם מה יהיו המחירים לחלפים הבאים (הכל מקורי בלבד ואם זה משנה - נרכש ע"י בעל מוסך ולא אדם פרטי):

*פילטר שמן

*שמן סינטטי מלא

*זוג צלחות + זוג רפידות קדמיות

*פלאגים

זהו.. כל מה שתוכלו להוסיף רק יעזור לי.. המון תודה חברים

פורסם

שאלות 2,3,4 ניתן לפתור בפשוט רק צריך לפתוח ספר רכב באזור האחזקה שם מפורט מרווחי טיפלים לכל החלקים שצריכים להחליף בשוטף.

לגבי שמן,רשום בספר גם את התקן שצריך לכל נוזל ברכב.

לכל השאר חכה לתשובה מהמומחים שלנו.

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

לשאלותיך:

1. מבעלי רכבים דומים, האם ישנו צורך בטיפול מיוחד\מסויים מעבר לטיפול הרגיל (שמנים\פילטרים). לא משהו חריג

2. האם מומלץ\יש צורך להחליף פלאגים? בהנחה והחלפת אותם "לפי הספר" לפני שנה (בכל 3 שנים) - אין צורך בהחלפתם שוב

3. האם ברכב ישנה רצועת טיימינג או שרשרת? (חיפושים הניבו מספר תשובות.. אני בטוח ב95% שקיימת שרשרת, כמו כן ישנו שוני בין 1.6 ל2.0 להבנתי הראשון עם רצועה והשני עם שרשרת). ואם שרשרת - האם נדרש טיפול כלשהו השווה ערך להחלפת רצועה? יש אצלך רצועת טיימינג שאינה דורשת החלפה או טיפול מיוחד בשלב זה

4. האם יש להחליף גם פילטר דלק? כן, בכל 45,000 ק"מ לפי מפרט יצרן

5. להערכתכם מה יהיו המחירים לחלפים הבאים (הכל מקורי בלבד ואם זה משנה - נרכש ע"י בעל מוסך ולא אדם פרטי):

תתפלא, אבל לא הרבה פחות ממחירון היבואן ;-) סתם, באמת שאלה דברים שיהיה קשה לענות לך עליהם, כל אחד וההנחות שהוא מקבל מהחברה.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...