Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

שותף לדעתך על העיצוב, לדעתי הפרופורציות של המודל X לא עושות נעים בעיניים, טסלה רצו ליצור שפה עיצובית אחידה לדגמי S\X שזה נכון מבחינה שיווקית, כדי להגיע לזה הם פשוט מתחו לגובה את המודל S הנאה.

בשורה התחתונה הניתוח הצליח, מספיק מבט אחד על המודל X כדי להבין את הקרבה המשפחתית למודל S, הבעיה היא שלמרות שהניתוח הצליח- העיצוב מת.

אם כבר עסקינן בטסלה, לפני כ-3 שבועות עלו לכבישים דגמי ה-X הראשונים וזו היתה הדגמה נוספת לאסטרטגיה השיווקית שלהם.

כחלק מאותה אסטרטגיה, כשיוצא דגם חדש או אפילו מתיחת פנים, טסלה לא מאפשרת "טפטוף" של רכבים חדשים שעולים לכביש במספרים קטנים (דו ספרתי).

ההנחיה היא להמתין עם מסירת רכבים חדשים של דגם חדש עד שיש מספר רכבים גבוה יחסית.

האסטרטגיה הזאת גורמת לשני דברים:

1. מי שמזמין את הדגמים החדשים\מתוחים ממש עם פתיחת ההזמנות תמיד ימתין יותר זמן עד למסירה כי טסלה לא ימסרו לו את הרכב אם אין מספיק רכבים לעלות על הכביש, גם אם הרכב הספציפי שלו כבר מוכן למסירה.

2.כשטסלה מתחילים את מסירת הרכבים החדשים הם הופכים לשיחת היום פשוט כי אי אפשר לפספס את זה שביום מסויים לא היתה מודל X אחת על הכביש, וביום למחרת בתוך 10 דקות יכולות לעבור מולך 5-6 מכוניות מהדגם החדש.

זה עושה את העבודה- אנשים רואים בבת אחת כמו גדולה מאוד של רכבים חדשים וזה מחזק להם את התדמית שטסלה מותג חזק ומאוד מצליח.

דבר דומה קרה גם כשהגיעו הדגמים המתוחים של המודל S, הם העלו בתוך יומיים כמות מאוד גדולה של רכבים, על כל מודל S "ישנה" שעברה ברחוב עברו עוד 2-3 מתוחות (היו כאלה שתהו אם במקביל לעליית הדגמים המתוחים לכביש טסלה החליפה את הפגושים של הדגמים הישנים באלה החדשים כי הם פשוט נעלמו).

בכל אופן, לא יודע כמה קל יהיה לטסלה להמשיך עם האסטרטגיה הזאת בעתיד לאור ביטול הפטור ממיסוי על רכבים חשמליים בהונג קונג.

עד לפני שבועיים רכבים חשמליים חדשים (לא כולל הייברידים) נהנו מפטור מלא ממיסים מה שהפך אותם לאטרקטיביים במיוחד.

לפני שבועיים כאמור נגמרה החגיגה, בוטל הפטור וכעת רכבים חדשים מחוייבים במיסוי בדומה לרכבי בנזין.

המשמעות המיידית היא שרכבי טסלה, שעד לא מזמן עלו בממוצע סביב חצי מליון שקלים (בהמרה מדולר הונג קונג) כעת עולים כ-900K-1M שקלים.

זה כמובן משפיע גם על שוק המשומשות ונוצר מצב אבסורדי שיש לא מעט אנשים שמציעים את הטסלה המשומשת שלהם למכירה במחיר גבוה ב-20-30% מהמחיר ששילמו על הרכב כחדש.

מסקרן איך זה יתפתח בהמשך, אני אשתדל לעדכן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקפיץ לטובת מי שלא עוקב אחר פורום האסתטיקה ובכל זאת רצה לראות מה יצא מהדיטיילניג, לינק לשרשור תוצאות הדיטיילינג.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?625865-קצת-תמונות-מדיטיילינג-שהרכב-עבר-רכבים-מעניינים-מהסדנא&p=5369267#post5369267

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

על מי אתה עושה פוזות תגיד לי?

גם אני החלטתי לפנק את הרכב שלי בדיטיילינג (עזוב שעדיין לא עשיתי את זה אף פעם) והבוקר קמתי ב10:00 ומשהו (ישנתי יותר ממך, in your face) וככה הירהרתי לעצמי בסבבה שלי, האם כדאי לצאת לנסיעה (עזוב שנזכרתי שאם לא אגיע הביתה לפני שבת אמא שלי תעשה לי את המוות אז בעצם אין לי ברירה) אז ירדתי לחניון וראיתי את הרכב מלא בוץ וג'יפה מהאובך שהיה השבוע.

המחשבה הראשונה שלי היתה "כוסאומו המדינה הזאת".

המחשבה השניה היתה "אם אני לא אצא עכשיו יתחילו טלפונים".

יצאתי. פקק.

פקק.jpg

גולף עם יצירת אמנות

גולף.jpg

סובארו ראלי טורבו ספורט אינג'קשן יחידה בארץ

סובארו.jpg

האלפא של חבר הפורום oryo

אלפא.jpg

מרצדס סופר ספורט סלון OMG (לא EMG כי זה טוב יותר משל עידן) עם ג'אנטים המשלבים כלוב לאוגר/תרנגולת

מרצדס1.jpgמרצדס2.jpg

אחרי זה היה עוד פקק ואיזה אתיופי שנתקע עם קורולה (הרבה יותר נדיר מכל הסופרקארז האלה)

אתיופי.jpg

פינוק על הדרך, כוס עם קרח ומים של ארומה (אין לכם כזה בהונג קונג)

ארומה.jpg

ברווז מפחיד

ברווז.jpg

המשימה הושלמה בהצלחה, עכשיו הרכב מוכן לדיטיילינג. לא צילמתי אותו כי היא כבר מוכן לדיטיילינג בערך מהיום הראשון שלו אצלי, אז הנה תמונה של דניס עם חתיכות שום בנייר כסף:

דג.jpg

שבוע טוב, זה לא בושה לקנא אתה יודע.

:lol:

IMG_20160225_084307.jpg

IMG_20160325_133751.jpg

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחרי זה היה עוד פקק ואיזה אתיופי שנתקע עם קורולה (הרבה יותר נדיר מכל הסופרקארז האלה)

[ATTACH=CONFIG]483801[/ATTACH]

פ

גועל נפש של תגובה, מה כאב לך לציין עדה?

מעניין אם היית מציין ככה אם היה אשכנזי...

עשה טובה - אל תתרבה.

פורסם
...

שבוע טוב, זה לא בושה לקנא אתה יודע.

האמת, זה הרבה יותר מרתק מהתמונות של עידן... (אבל עידן, תמשיך להעלות, אולי יהיה משהו מעניין גם אצלך. :) )

עשה טובה - אל תתרבה.

לדעתי הוא התכוון שקורולה תקועה זה משהו נדיר. אבל נכון שאפשר להבין את זה לכאן או לכאן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשה טובה - אל תתרבה.

אולי עדיף ככה באמת, אתה יודע כמה יקר זה לגדל ילד במדינה הזאת?

אני מקווה שלא, אחרת הוא יגדל בידיעה שהמילה "אתיופי" היא עלבון או קללה.

ממתי שמות של עדות הפכו למילות גנאי? עצוב.

פורסם
אולי עדיף ככה באמת, אתה יודע כמה יקר זה לגדל ילד במדינה הזאת?

אני מקווה שלא, אחרת הוא יגדל בידיעה שהמילה "אתיופי" היא עלבון או קללה.

ממתי שמות של עדות הפכו למילות גנאי? עצוב.

מילת גנאי זה לא, אבל היה כ"כ חשוב לציין נכון? לא יכולת להתאפק.

מעניין אם זה היה אדם "לבן" היית עוצר לשאול אותו מאיזה עדה הוא?

ומציין את זה כאן כמו שעשית?

תמים אתה לא.

כנראה שאותך גידלו ככה בידיעה שזה בסדר לתייג אנשים.

זה עצוב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה באמת עצוב, אם הדבר הראשון שעולה לך לראש כשאתה קורא את המילה "אתיופי" זה גנאי ועלבון.

פורסם
זה באמת עצוב, אם הדבר הראשון שעולה לך לראש כשאתה קורא את המילה "אתיופי" זה גנאי ועלבון.

חחחח צפוי תמשיך באותו הניגון "גנאי" בלה בלה...

מה קרה למה אתה לא עונה על השאלות?

הרגעים האלה שאין לך מה לומר ונתפסת...:shock:

אגב בתמונה הראשונה אתה בפקק ויש מלא רכבים, מעניין מה המוצא של הנהגים שם? :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה שאלות?

כמו למה אתיופי זו מילת גנאי בשבילך?

פורסם

תתאמץ תעלה קצת למעלה בתגובות תענה על השאלות,

אבל אתה בטוח תתחמק, זה בסדר כבר ראינו. :wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב. תסביר לי למה "אתיופי" זו קללה לפי המילון שלך, ואני אענה לך בשמחה על כל שאלה. מבטיח.

פורסם

בסדר, אני אתן לך להתחמק כמו שאתה אוהב...

סיימתי זהו זה נגמר, אתה יכול לחזור לנשום.

רק חבל הרסת לעצמך את כל המוניטין :lol:

• תוכן חדש...