Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא ציינת תקציב, או שפיספסתי?

אם זה הכיוון, ממליץ לחפש רכב עם קילומטרז' נמוך מיד פרטית ומטופל היטב, אפשרי (מניסיון) אך דורש סבלנות. רצוי לאחר מתיחת הפנים. כמו כן ברמת גימור "ליסינג" הבסיסית (נדמה לי שכבר לא קיימת החל מ-2015) הרכב ערום למדי, מומלץ לחפש את רמת הגימור הגבוהה. המזגן בינוני והמערכת בסיסית בלי קשר לרמת גימור. המולטימדיה בהתקנה מקומית ולא שווה אפילו אגורה כך שזה לא פקטור בהחלטה.

חזיר דיזל

פורסם

לגבי התקציב זה טרייד אין על המאזדה 2011 3 מליסינג שבבעלותי על רנו פלואנס + מוכן להוסיף עד 10.000

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

אני חושב שאתה הולך להיות מופתע מאוד לרעה מהמבחר שיוצע לך,

רכב יוצא ליסינג אפילו אצל חברות הליסינג יקבל יחסית תמחור נמוך - בנוסף לעובדה שלא יתנו לך אף הנחה על הרכב שאתה מעוניין להחליף אליו תגלה שההחלפה תחרוג מהתקציב שלך משמעותית, עם התקציב הקיים ממליץ לך להישאר עם המאזדה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אני מחזיר עוד חודש וחצי בערך את הפלואנס שלי (היא תהיה בערך עם 105000 ק"מ) הדגם המפואר.

דבר איתי בפרטי

0506279102

תודה

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם
לדעתי הקילומטרז שלך לא מצדיק רכב דיזל חבר,

בתקציב שלך תוכל למצוא רק משומשות בליסינג במצב לא טוב, אולי תנסה לחפש את הפלואנס עם המנוע 2000 שתהיה יותר זולה ועם סיכויים רבים יותר למצוא אחת שנסעה פחות.

תסביר לי למה היום יש להתיחס לק"מ השנתי ביחס לדיזל ובנזין אם 2 הרכב עולים אותו הדבר? אשמח לדעת.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מכיוון שיש לו יותר סיכוי למצוא רכב בנזין במצב טוב יותר מאשר דיזל בתקציב של פות"ש,

ואם זה המצב? אין שום סיבה שבעולם לקנות רכב דיזל שחוט מאשר רכב בנזין במצב טוב יותר בקילומטרז סביר יותר (מילא פות"ש היה צריך לעשות 40 אלף קילומטר בשנה, הייתי מבין את ההתעקשות על רכב דיזל) - אם הוא ימצא פלואנס דיזל עם 70 אלף קילומטר בסכומים שהוא מחפש? שילך על זה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני גלשתי לשאלה כללית למה בנזין ולא דיזל. אבל אני רואה שהתכוונת לשאלה הספציפית של פותח השירשור. כי בגדול נגיד ומדובר ברכב חדש אחד לאחד אני לא רואה היום יותרון לבנזין.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...