Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שעתיים אני חוזר שמח כי שבת הגיעה, פותח טלוויזיה (פיליפס בת עשור+) ומקבל הבהובים מטורפים ורעשים, לצערי המסך הלך קפות. מה שמצחיק שלחצו עליי להחליף כבר טלוויזיה.. נו באמת.

ד"א, גם הJVC הקודמת מתה, בערך, בסגנון הזה, רק שהJVC ההיא היא באמת סמל לאומנות היפנית: תחילת שנת 2000 שעבדה ועברה בלי שום בעיה עד לפני שנה-שנתיים.

עכשיו, אני ממש לא רוצה להשקיע בטלוויזיה, אבל אני כן רוצה שיראו סביר ושיהיה אחריות.

מה אתם ממליצים? תודה.

פורסם

תכלס, אין דרישות יותר מדי מיוחדות פרט לאמינות ואיכות סבירה(אני משתמש בטלוויזיה לדברים מסויימים ולא כל היום בחדר ורואה איתה), העיקר שתהיה אחריות. אני כל השנים הייתי עם טלוויזיות הישנות הענתיקות, למרות שתמיד אהבתי את איכות התמונה היחסית שלהן.

לגבי הטלוויזיה כרגע, כמה מכות חזקות והיא חזרה לעבוד רגיל, אבל אני לא כיביתי אותה (שזה יגרום לקריסה שוב) ככה שהיא בכל מקרה כנראה גוססת.

השאלה, האם הסמסונג והLG הפשוטים האלו יהיו אמינים יותר מטלוויזיה סינית במחירים האלו.

פורסם

אישית הייתי בוחר במכשיר הזול ביותר מבית מוכר, עם התמונה בחנות נראית טוב. בבית יש לי מכשירי "32 מתוצרת פאנאסוניק, שארפ וטושיבה, כולם מספקים את הצרכים, שהם צפיה ב-YES, בד"כ ב-HD המוגבל שלהם (מכשיר אחד מחובר לממיר SD).

בסופו של דבר מאפייני תמונה הם עניין של העדפה אישית. שים לב שחנויות שונות מקדמות מותגים שונים, שכן רשתות החשמל שייכות ליבואנים, וכל אחת מהן מעדיפה את מרכולתו, ומכוות את התמונה בהתאם לכך. לכן בחן את המכשירים בכמה חנויות מרשתות שונות, ובחר את זה שנראה לך הטוב ביותר, רצוי ביותר מחנות אחת.

עניין נוסף הוא תכונות המכשיר. אם מדובר בצפיה ב-yes/hot בלבד אל תשקיע בתכונות מיוחדות. כדאי רק לודא שיש כניסה המתאימה ליציאה של המחשב שלך (VGA, DVI, HDMI)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני קורה לזה "שיטות טיבי" על שם איזה טכנאי שהיה מושמץ בטענה שכך היה מתקן מכישרים בימי הלמפות. כנראה שדווקא ניהל מעבדה בכלל לא רעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קניתי 3 טלוויזיות 32 אינצ' מהזול ביותר שמצאתי, אחת מחברת KING ו2 מחברת הייסנס נראה לי, הKING משתמשת אותי כ-שנה בחדר, הייסנס אחת משרתת אותי כ4 שנים בחדר בבסיס והייסנס אחת משרתת את האחים הקטנים בחדר שלהם כשנתיים.

שלושתן קניתי בעזרת הכרטיס הצהוב של חבר בשקם אלקטריק במתכונת "שלום, תן לי 32 הכי זולה שיש לך", יצא בפועל כל טלוויזיה כ500 שקל בערך ואין לי שום תלונות.

פורסם

המזבלות הכי פשוטות מתחילות ב 600-700 שח עם אחריות לשנה.

ב 850 כבר יש לך פנסוניק עם 5 שנים אחריות של יורוקום. (http://store.dailysale.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_LED_%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7_32_%D7%93%D7%92%D7%9D_VIP_TH32C300L)

שיקול שלך :)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב, כנראה שאלך על טלוויזית LG עם אחריות של 3 שנים בסביבות ה1000 שקל במבצע וזמין מיד.

עד אז, כמה מכות בטלוויזיה הנוכחית והיא עובדת... ועל זה נאמר" BIG FAIL".

פורסם

בקיצור, רכשתי היום במחיר פחות מ1000 שקל טלוויזיה 32 אינטש של פנסוניק היפנית(אין מילים לתאר מה אני מרגיש שעוד מוצר יפני בשליטתי), כמובן שהטלוויזיה מיוצרת במדינה אסייאתית אחרת, אבל מספיק לי שזה של פנסוניק היפנית.

כרגע, מלבד איכות קול סבירה- כאילו הטרבל שולט לצערי, נראה ממש אבל ממש טוב ושדרג לי לגמרי את החוויה בחדר.

אחריות מטורפת של הרבה שנים ואני מבסוט, הLG הייתה חסרה בכל מיני מקומות והיה צריך לחכות לפחות שבועיים, במקרה הטוב, וסמסונג לא רציתי כי גם עלתה יותר יקר ופחדתי מאחריות שנה+3. בשורה תחתונה, מבסוט לגמרי!תודה לכולם.

• תוכן חדש...