Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת רכב A118C "חדשה" תקולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מצלמת A118C

הבעיה. כשאני מחבר אותה ל USB במצת ברכב, המצלמה נדלקת ולאחר כמה שניות ניכבת

החלפתי למחבר וכבל איכותי, התקלה קיימת

המצלמה חדשה ( קניתי אותה לפני כמה חודשים, אולם רק לפני כמה ימים פתחתי והרכבתי). חיברתי למחשב בבית, אותה בעיה

יש למישהו רעיון מה התקלה

תודה

פורסם
גם לי הייתה תקלה דומה במצלמה כזאת, שלחתי בחזרה למוכר והוא שלח לי אחת חדשה.

הבעיה כפי שכתבתי, המצלמה שכבה אצלי בארון קרוב לשנה לפני שפתחתי. חוץ מזה לא זוכר מי היה הספק :-(

פורסם (נערך)

חפש את העצות בשרשור המצלמות הסביק.

בכל מקרה, כמה פעולות מומלצות:

1. חיבור למטען קיר (ולא למטען ברכב) - האם המצלמה פועלת? לתת למצלמה קצת זמן לטעון את הקבלים.

2. חיבור למחשב ובדיקה אם המצלמה פועלת: צריך להופיע לוגו היצרן, בהמשך low battery ואז אפשרות לבחור בין שימוש כהתקן אחסון לבין שימוש כמצלמה למחשב.

3. לחבר לשקע המצית באמצעות המטען המקורי שהגיע בערכה.

4. האם אתה בטוח ששקע המצית שלך תקין? נסה ברכב אחר (כמובן כאשר המצלמה ביד, ךא צריכה התקנה).

5. שים לב שתהליך הדלקת המצלמה אורך כ-10-20 שניות גם כאשר מדובר בהפעלה מספר שניות לאחר ניתוח ממקור הכוח.

אם מדובר ב-A118 המקורית (ללא C המייצג קבלים) יתכן שהסוללה הפנימית מקולקלת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניסית לפרמט כרטיס זכרון במחשב ולאחר מכן במצלמה? או אולי לשים כרטיס זכרון אחר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...