Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש כרגע סופר מיני (אוטומטית לצערי)

ושמתי עין על ניסאן נוט.

יש נסיון טוב איתו במשפחה והוא מתאים לתקציב ולצרכים.

הבעייה שאין הרבה ממנו למכירה. החלטתי לתת צאנס למודעה ביד2 לרכב מליסינג של אחת החברות המוכרות.

נאלצתי להסכים לדמי שינוע בסך 300 שקל.

הראו לי בדיקה מטעמם שכמובן אין לה ערך מ 9/2016

האוטו הגיע וראיתי את סימני ההזנחה :

מגב אחורי לא עובד , חוסר במכסה של נוזל שטיפה , חוסר בנוזל קירור , ידית הילוכים רוקדת , פילטר אוויר מלוכלך לגמרי למרות שלכאורה נעשה טיפול לאחרונה , סימנים לנוזל קירור שניתז.

החלטתי לא להמשיך ואנשי המכירות לא הניחו לי עד שעזבתי וספגתי את דמי השינוע.

בדיעבד , כשראיתי שהרכב נבדק לפני 5 חודשים הייתי צריך לנתק מגע ולהבין שהרכב מעלה אבק במגרש ולאף אחד לא אכפת ממנו.

התשובות שקבלתי מנציגי המכירות היו חובבניות

וניכר שהם לא הבינו שעומד מולם מישהו שקצת מבין עניין

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
תיקון
פורסם

חבל, אבל באמת שלעולם לא אבין אנשים שמשלמים דמי שינוע...

גם אם איכשהו הרכב נראה לך טוב, לפני שאתה משלם את הדמי שינוע, תקרא כל פרט ברכב, ותציין שאתה משלם אך ורק אם הרכב עומד במידע שהוצג לך.

פורסם

מודה בטעות . לא אסכים לכך יותר אבל זה לא העיקר. מה שחשוב זה להבין שרכב שעומד כמה חודשים ללא שימוש יתחיל להראות כמו טנק בפלוגה ללא אנשי צוות

פורסם

החלטתי לא להתעצבן בגלל 300 שקל אבל אפנה בכתב לחברה ונראה מה יהיה.

לגבי ראייה פיסית של הרכב לפני הגעתו למגרש , זה באמת הכוון הנכון גם אם זה אומר לנסוע אליהם.

פורסם

אני לא משלם כסף לראות רכב.

לא לפרטי ולא למגרש.

אם הרכב מעניין אותי - אני נוסע אליו - היכן שיהיה.

אגב, יש חברה אחת, לא חושב שמות, שכל הרכבים המעניינים שלה תמיד נמצאים "בהכנה" ואי אפשר לראות אותם.

רק אם תשלם מקדמה - יכינו אותם מהר יותר והם יגיעו לסניף ואז תוכל לראות אותם.

במידה ותחליט והרכב לא מתאים לך - המקדמה בסך 1000 ש"ח לפני מיקוח וכ-500 ש"ח לאחר מיקוח לא תוחזר בשום אופן.

לזכותם ייאמר - שהם מציינים בפירוש - שאם הרכב שרוט, שבור וכו' - אין מקדמה חזרה.

רק אם בבדיקה יש ממצא כמו תאונת שלדה או מנוע גמור.

פורסם

מעולם לא שילמתי דמי שינוע. הסברתי בצורה יפה שאני מעוניין לרכוש את הרכב, סיכמנו פלוס מינוס על המחיר - ואם בכ"ז התעקשו על דמי שינוע, קמתי והלכתי. זה כולה רכב מליסינג. אגב- 100% מהפעמים הסכימו להעביר את הרכב לחיפה בלי שום בעיה, כי הבינו שעדיף למכור מאשר להתעקש על מקדמה.

פורסם

הראו לי בדיקה מטעמם שכמובן אין לה ערך מ 9/2016

מה היה הפער בין הקילומטראג' במועד הבדיקה למה שאתה ראית?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
נראה שפשוט דמי השינוע, הם ככל הנראה בדיקת רצינות + הכנסה נוספת..

וגם דרך לשמר את הלקוח, שיגיד "טוב, נו, שילמתי כבר".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...